1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Forumdaki Çifte Standart

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Çekilme nedenini biz biliyorduk. Ha yazsa daha iyi olurdu orası ayrı. Zaten Burak bir yanlış yapsaydı onu düzeltirdik. Bu yüzden adam kayırma, yöneticinin her zaman haklılığı gibi şeyler olmadığı için konunun daha fazla uzamasına gerek yok diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Çekilme nedenini biz biliyorduk. Ha yazsa daha iyi olurdu orası ayrı. Zaten Burak bir yanlış yapsaydı onu düzeltirdik. Bu yüzden adam kayırma, yöneticinin her zaman haklılığı gibi şeyler olmadığı için konunun daha fazla uzamasına gerek yok diye düşünüyorum.
    Hiçbir Zaman Bulundugum ORtamı Bozan İnsan oLmadım oLMamda
    Peki Söyle Bir Sey Demek İstiyorum Yaptıysak Yaptık Gibisinden Bir Söz Kullanan Yönetici ARkadaşımız Bunu NasıL aCıklayacak Söylermisiniz ..
    Her Ne Kadar Eleştirimizi Yapsakta Ben Tatmin Edici Bir Acıklama Alamadım Ve Alamayacagımda Söyle Düşünelim Birimiz Gerek Üyelerce Gerekse Yöneticilerce Tanınan Arkadaşımız Digeri İse Daha 4-5 Aydır Forumda Aktiflik Kazanmış Bir arkadaşımız Tşk Ediyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Her Ne Kadar Eleştirimizi Yapsakta Ben Tatmin Edici Bir Acıklama Alamadım Ve Alamayacagımda
    Alamayacağım mantığıyla buradaysan zaten alamazsın. Ben birşeyleri anlatmaya çalışıyorum. Haklı olduğunuz tek bir nokta var. Neden duyurulmadı. Belki bu hata gibi görünsede eğer bazı şeyleri duyuracak olsaydık şuan turnuva ile ilgili açıklamayı yapan ben değil sizler olurdunuz.

Tabi gönüller rahat etsin diye kurallar oturtulana kadar turnuvaya katılmayacağım. Bunun dışında sorusu olan, önerisi olan varsa cevaplayabilirim.

Mesaj Yetkileri