1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Database+Fazla lig= Fazla ram ve ısınma?

Hybrid View

ya arkadaslar benim de bir sorunum var cok sayıda lig acıp databaseyi large yapınca crash dumps hatası vermeye basladı bunun nedeni nedir? önceden boyle birsey yoktu ama yeni yeni yapmaya basladı cevap verebilirseniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler.....

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by gamyuncuk View Post
    ya arkadaslar benim de bir sorunum var cok sayıda lig acıp databaseyi large yapınca crash dumps hatası vermeye basladı bunun nedeni nedir? önceden boyle birsey yoktu ama yeni yeni yapmaya basladı cevap verebilirseniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler.....
    Muhtemelen secmis oldugun liglerin birisinde kullanilan DDT yada LNC dosyalarinin birinde kural disi bir kod bulunuyor. Ligleri tek tek acip denersen hangi ligde hata oldugunu anlarsin.

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Muhtemelen secmis oldugun liglerin birisinde kullanilan DDT yada LNC dosyalarinin birinde kural disi bir kod bulunuyor. Ligleri tek tek acip denersen hangi ligde hata oldugunu anlarsin.
    peki hatanın hangi ligde oldugunu anladım diyelim ben bir dah bu ligde oynayamayacak mıyım ? ayrıyetten ben lig sayısını azalttıgımda bu lanet hatayı vermiyo en fazla 3 lig secebiliyorum acaba yukledıgım yamalardan falan olma olasılığı var mı ?

Mesaj Yetkileri