Sayfa 14 / 480 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Bobo ve Beşiktaş için hayırlısı neyse o olur. Kariyeri açısından yanlıs bir karar aldı bence tabi kendisi ne dusunuyor bılınmez ama Olimpiakos Beşiktaş'tan daha iyi bir kulüp değil kaldı ki Yunanistan Ligi de ligimizden daha kaliteli bir lig değil .. Umarım gitmez ama gidiyorsa da kendisi için en doğru yere gider ..

Muhakkak iyi bir bonservis bedeli karşılığında vermiştir Beşiktaş yönetimi.Seneye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş daha üst düzey bir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Daha üst düzey bir golcü alacaktır Beşiktaş yönetimi diye düşünüyorum ..
    Last edited by Varonil : 31.Mayıs.2009 at 16:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gudjhonsen ismi geçiyor.Umarım alınır.Faydalı olacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kaliteli yerli oyunculara ihtiyacımız var ve M.Topuz alırsak faydalı olacağına inandığım bir isim.Yalnız çok fazla para vermemek kaydıyla.6 Milyon Euro çok.Heleki bu seneki çokta parlak olmayan performansından sonra.Yinede onu takımımızda görmeyi isterim.İnşallah çok pahalıya kaçmadan Fenerbahçe'den önce kaparız.

Bobo'yuda yerine kaliteli bir santrafor almak kaydıyla (Gudjohnsen gibi) iyi bir paraya satabiliriz diye düşünüyorum.(7-8 milyon Euro civarı)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En son ortalarda dolaşan rakam 5-6 milyon € civarıydı Bobo için ben olsam Beşiktaş'ta kalırdım ama kendisi bilir tabi (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçen seneki paraları Halen veriyorlarsa Direk satsınlar Boboyu.

Default Cissé: "İspanya ya da İngiltere'ye gitmek istiyorum"

Beşiktaşlı Edouard Cissé, Türkiye'den büyük olasılıkla ayrılacağını söyledi. İspanya veya İngiltere'den gelecek tekliflere de açık olduğunu belirtti.

Edouard Cissé Beşiktaş'tan ayrılıyor. 2007 yılından bu yana siyah beyazlılarda forma giyen Fransız futbolcu, özellikle de eşi olmadan yaşadığı için İstanbul'da sıkılmaya başladığını söyledi.

Kartal'a şampiyonluğu getiren son Denizlispor maçından önce Fransızların satirik futbol dergisi So Foot'a konuşan başarılı orta saha oyuncusu, bu sezon şampiyon takımın doğrudan Devler Ligi'ne katılacak olması nedeniyle kafasının biraz karışık olduğunu; ancak yine de gitmeyi düşündüğünü belirterek, "Eğimimim daha çok ayrılma yönünde. Daha ziyade Fransa'yı değil de Haziran sonuna doğru İspanyol ve İngiliz kulüplerini düşünüyorum. Göreceğiz" diye konuştu.

Goal

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo asLında kaLsa daha iyi oLurdu, bütün geLişimini bizde yaptı ve gittikçe oLgunLaşan bir yapısı vardı, bizi uzun yıLLar forvet böLgesinde sıkıntısız kaLmamızı sağLayabiLirdi. Giderse ve yerine adam gibi bir isim geLmez ise o zaman kızarım, sinirLenirim. Ama Gudjonhsen i de istemem aLacaksaLar başka isim aLsınLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bobo 'ya geçen seneki parayı veriyorlarsa satalım Nobre ile sözleşme imzalamayalım Gudjhosen daha yararlı olur 1 forvet daha alabiliriz.Orta sahada ise Cisse'yi direk gönderelim onun yerine Fabian Ernst ayarın orta saha Serdar Özkan ile Matias Delgado'nun bu takımda işi yok bence.Kale güzel defansa İbonun yerine iyi bir sol bek alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bek lazım beek. önce bu mevkilere bi çare bulunmalı...üzülmez'le serdar'la gitmez bu takım avrupada
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Mehmet Topuz bir takıma transfer olursa gazetelerimizden 3-4 sayfa eksilecek.. Artık kim alırsa alsın bi yere gitsin şu adam..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bobo için Olympiakoslu taraftarların söylediği rakam (çok eminler) 3 milyon euro (bonservisinin %50si için), 1 senelik de sözleşme. kalan 3 milyon euroyu da (transfermarkt'a göre toplam değeğeri 6 m euro olduğundan olsa gerek) menejer kendi cebinden ödeyecekmiş. ŞAhsen bana çok saçma bir olay gibi geldi, ancak 6 milyon euroya Bobodan daha iyisini bulabileceğimizi sanmıyorum (oyunda bulunur bak), üzerine konup bir oyuncu alınsa da Güiza ve Baros transferleri gibi gelecek adam çok iyi de çıkabilir, Bobonun yaptıklarının yarısını bile yapamayabilir de.

Neyse Beşiktaşın bu sezon yerli transferde Mehmet Topuz (herzamanki gibi), Sezer Öztürk, Çağlar Birinci, Güven Varol, Deniz Naki ile ciddi olarak ilgilendiği biliniyor. Murat Ceylan, İsmail Köybaşı da diğer girişimlerin olması muhtemel isimler.
    Yabancı transferde ise Michael Fink, Eidur Guddjohnsen haberleri üzerine son olarak Sejad Salihovic ismi ortaya atılmış. Elbette son iki ismin transfer olasılığı gayet düşük.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sergen Dün FutboL aktüeL programında Beşiktaş ın çok düşük kaLitede topçuLar iLe iLgiLendiğini söyLedi. Ben Yönetime geçen Başkan iLe bir yemekte iki isim önerdim dedi, eğer onLara yöneLseLer Türkiye de yer yerinden oynar (Gudjohnsen ve HLeb) dedi. Ama şimdi iLgiLendikLeri oyuncuLarı duyunca ağzım açık kaLdı, çok düşük seviye de ki takımLarın düşük seviyede ki oyuncuLarı iLe İLgiLeniyorLar böyLe iş oLmaz feLan diye söyLedi.

Deniz Naki yi DenizLi ısrarLa istiyormuş.. Leverkusen aLtyapısından yetmiş bir isim, geLecek vaad edebiLecek bir isim..

DeLgado,Bobo, Cisse ve Zapo gidecek ise bunLarın yerine 4 tane isim yapmış, kaLiteLi oyuncu şart. Yoksa göndermeyin daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sergen'e fazla güvenmem futbolcu konusunda.Tanımaz Sergen çok büyük takımlarda oynamadıkça...

Kendi söylemişti futbol oynarken; "ben saha dışında futbolla ilgilenemen,maç falan izlemem" diye...

Sergen Ernst'i de tanımaz,Sivok'uda tanımaz...

Mustafa Denizli'ye güveniyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Mustafa Denizli'ye transfer konusunda güvenmek lazım.Ernst ve Yusuf'u takıma o getirdi ve sonuç ortada bu ikili sayesinde şampiyon olduk diyebiliriz.Mutlaka doğru tercihi yapacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sergen paso sıkıyor zaten. Ona kaLırsa Bobo da sıradan bir topçu, heLe DeLgado yu kıskanması beni bitiriyor, onu formasını giyiyor, ondan daha çok para aLdı diye deLiriyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizim başkan Mehmet Topuz transferini kendisine bıraktı.Geçenlerde Mehmet Topuz başkan git demeden biryere gitmem demişti başkan ise bu sene Topuz kendi gitmek istiyosa tutmayız kendi bilir dedi bakalım ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Allah aşkına Gudjohnsen kim? Adam milli takımında oynarken bile golden uzak. Nobre gibi savaşan bir oyuncu ama asla bir golcü değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Pardon?

Gudjohnsen ve Nobre mi?

Gudjhonsen tekniği ve bitiriciliği çok yüksek bir oyuncu...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gudjohnsen ve Nobre tamamen birbirine zıt yapıda iki forvet. Gudjohsen çok iyi bir besLeyici forvet oLur. Atar, attırır, adam eksiLtir, SoğukkanLıdır. Nobre ise pivot forvettir. BirbirLeri iLe aLakası dahi yok. KarşıLatırmak hata zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aynı still oyuncu dememiş ki zaten

Sadece Nobre'nin Gud'dan daha yüksek oldugu hırsını ve savaşan tarzını söylemiş
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Gudjohnsen ve Nobre tamamen birbirine zıt yapıda iki forvet. Gudjohsen çok iyi bir besLeyici forvet oLur. Atar, attırır, adam eksiLtir, SoğukkanLıdır. Nobre ise pivot forvettir. BirbirLeri iLe aLakası dahi yok. KarşıLatırmak hata zaten.
    Bence zıt değil. Benzer yönleri var Gudjohnsen'in bitirici olduğunu düşünmüyorum. Vuruş seçimi ve vuruş şekli Nobre'den iyi. Aceleci değil. Ama Golcü de değil yani.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GoLcü değiL zaten. CheLsea da oLsun, BarceLona da oLsun defaLarca orta sahanın ortasında oynadı, Tam bir joker. Adama goL at desin goL atsın, asist yap desin asist yapsın.. Ha ama ben istemiyorum o ayrı, Bize o tarz değiLde daha çok vurduğunu atacak, mücadeLe edicek, aynı zamanda da bitirecek adam Lazım. Yani kısacası Nobre x2 bir adam Lazım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gudjhonsen Daniel Pancu ile hemen hemen aynı tip oyuncu. Ancak ondan seviye ve tecrübe olarak çok daha üstündür. Ernst'in yanında, önünde, gerekirse en ileri uçta görev yapabilir, çok da tecrübelidir. Nobreyle tek ortak yanları da ikisinin de futbolcu olmaları

Tahminimce ilgileniyorsak zaten Bobo ya da Nobre değil Delgado ya da Cisse yerine düşünülüyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mozar View Post
    Gudjhonsen Daniel Pancu ile hemen hemen aynı tip oyuncu. Ancak ondan seviye ve tecrübe olarak çok daha üstündür. Ernst'in yanında, önünde, gerekirse en ileri uçta görev yapabilir, çok da tecrübelidir. Nobreyle tek ortak yanları da ikisinin de futbolcu olmaları

Tahminimce ilgileniyorsak zaten Bobo ya da Nobre değil Delgado ya da Cisse yerine düşünülüyor.
    Gudjhonsen ağır bir oyuncu.
    O yüzden Shearer gibi biraz geriye dönük, hava hakimiyetini kullanıp top indirip pas dağıtan, bunu da olumlu yapan bir oyuncu.Çoğu zaman forvet arkası oynuyor ama bu onun santrafor olmadığını göstermez.

Pancu da forvet geldi, orta saha çıktı
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Pancu kaleci yahu ne forveti.

Kuranyi'nin adı geçiyor birde.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Bizim şu an forvetimiz yok mu ki hep golcü oyuncu haberleri çıkıyor takımla ilgili
    Bobo, Nobre, Holosko, Batuhan

Kuranyi çok iyi oyuncu da onu Beşiktaş'a getirmek zor...bi de Gudhjonhsen'i Chelsea'de oynadığı zamanlarda çok daha fazla beğenirdim. kariyerinde Chelsea-Barcelona gibi kulüplerde oynamış bir oyuncuya gelmesin istemem diyemem ben
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kuranyi haberi doLaşıyor. Bobo gitmeyecekse gerek yok ama gidecekse oLabiLir. GeLecek sezon Batuhan HoLosko ve Kuranyi Li bir hücüm hattı fena oLmaz yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo bizim işimizi görebilecek bir forvet değil, takımda kalmasını isteyenlerin de onun performansından çok kişiliğini ve kendisini sevdiklerini düşünüyorum. Bobo ve Delgado, bu ikisini ben de çok seviyorum, Beşiktaş formasına çok da yakıştırıyorum fakat performanslarından memnun değilim, geleceğe dair ümitli de değilim.

Değişiklik şart, takımın adam akıllı bir golcüsü yok, Nobre de Bobo da Holosko da değil o adam, Kuranyi olabilir belki. Gudjohnsen'i de Delgado'nun yerine isterim aslında, pasör bir oyuncu zaten. Joker gibi kullanılabilir, ayrıca Kuranyi ve Gudjohnsen fizikli oyuncular, fizikli adamdan zarar gelmez
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Bobo bizim işimizi görebilecek bir forvet değil, takımda kalmasını isteyenlerin de onun performansından çok kişiliğini ve kendisini sevdiklerini düşünüyorum. Bobo ve Delgado, bu ikisini ben de çok seviyorum, Beşiktaş formasına çok da yakıştırıyorum fakat performanslarından memnun değilim, geleceğe dair ümitli de değilim.

Değişiklik şart, takımın adam akıllı bir golcüsü yok, Nobre de Bobo da Holosko da değil o adam, Kuranyi olabilir belki. Gudjohnsen'i de Delgado'nun yerine isterim aslında, pasör bir oyuncu zaten. Joker gibi kullanılabilir, ayrıca Kuranyi ve Gudjohnsen fizikli oyuncular, fizikli adamdan zarar gelmez
    Gudjohnsen 31 yaşında, Kuranyi 29. Gelecek yalnızca 1-2 yıldan mı ibaret?
    Alınıyorsa tamam deriz o ayrı. Ama Kleberson da tecrübeliydi Manchester United'dan geldi. Zamanında Carew de geldi. Formsuz iki oyuncuyu getirmenin ceremesini çok çektik. Bence gelecek vaadeden ve formda oyuncular gerekli.

Sayfa 14 / 480 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon

Mesaj Yetkileri