Sayfa 15 / 480 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Bobo bizim işimizi görebilecek bir forvet değil, takımda kalmasını isteyenlerin de onun performansından çok kişiliğini ve kendisini sevdiklerini düşünüyorum. Bobo ve Delgado, bu ikisini ben de çok seviyorum, Beşiktaş formasına çok da yakıştırıyorum fakat performanslarından memnun değilim, geleceğe dair ümitli de değilim.

Değişiklik şart, takımın adam akıllı bir golcüsü yok, Nobre de Bobo da Holosko da değil o adam, Kuranyi olabilir belki. Gudjohnsen'i de Delgado'nun yerine isterim aslında, pasör bir oyuncu zaten. Joker gibi kullanılabilir, ayrıca Kuranyi ve Gudjohnsen fizikli oyuncular, fizikli adamdan zarar gelmez
    Bobonun çok ön plana çıkan bir özelliği olmadığı konusunda kendisini destekleyenler de hemfikir fakat Bobonun en büyük avantajı ne zman ne yapabileceğini kimse kestiremediği için her maçta birşeyler yapabilmesi. Nobreyi fizikli, atılan toplarda önüne geçebilen bir savunmacı çok kolay durdurur. Keza benzer bir savunma yöntemi Semih Şentürkü de kilitliyor. Aynı şey Kuranyi gibi statik bir forvet için de geçerli. Holosko için yapılacak koşu yollarını kapatmaktır. Arapasları geçirmezseniz, veya birebirlerde hamle üstünlüğü olan bir stoperiniz varsa ileride dolaşır durur. Ancak Boboyu ne tip savunmacı tutarsa tutsun işte bir anda uzaktan vurabiliyor, veya bir kornerde çok iyi yükselip golü bulabiliyor, olmadı iki savunmacıyı ekarte edebiliyor. Bir bakmışsınız 20 metre öteye havadan/yerden arapasıo atmış arkadaşı kaleciyle karşı karşıya. Evet belki bunların hepsini her maçta yapamıyor ama en bir tanesini iyi süre aldığı hemen her maçında yapıyor.

Kuranyi iyi çalışan kanatlar, çevresinde defansı dağıtacak formda bir Holosko olduğu zmanlarda işini yapacak bir adam. Ancak sistemin çarklarından biri bile teklese (ki Beşiktaşta alışılmadık bir durum değil) Kuranyi de Holosko da Nobre de duracaktır. İnşallah o zaman çıkıp da olmayacak bir topu kaleye sokacak olan Boboyu aramayız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kuranyi yaramaz bize...

Pizarro,Santa Cruz,Cardozo vb gibi fizikli,hem yerden hem havadan etkili olan komple forvete ihtiyacımız var...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Santa Cruz gerçekten süper olur.Şampiyon Ligi'nin avantajını iyi kullanmalıyız yine güney amerikadan adı sanı duyulmamış adam getirmesinler de.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJK ne diye forvet arar anlamıyorum doğrusu bence hucüm hattı baya iyi bir takım asıl eksik görülen yerler natalar gibi geliyor bana

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Deniz Avrupa için daha kaliteli,üst düzey forvet gerekiyor.Tabi Bobo giderse.Bobo gitmezse zaten forvet alınmaz...

Bu arada Caner Erkin'le ciddi şekilde ilgileniyormuşuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bugün Zaman gazetesini okudum, Bobo ile ilgili 6.5milon € gibi bir fiyat gündemde diyordu. Olympiakos'a gidecek gibi Bobo. birde Nobre ile sözleşme yenilenmiş, 1bu yıl için 2.5milyon € alacakmış gelecek 2 sezon içinde 2.150 milyon € ödenecekmiş. çok büyük para bu yaa, Delgado yüzünden diğer oyuncularda yüksek maaş talep ediyor galiba...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Deniz Avrupa için daha kaliteli,üst düzey forvet gerekiyor.Tabi Bobo giderse.Bobo gitmezse zaten forvet alınmaz...

Bobo gidecekse alınması normal olur o zaman

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nobre nin o kadar yüksek para aLmasına takıLmayın. GeLecek yıL nasıL oLsa yoLLayacakLar, o yüzden probLem yok..

DeLgado, Cisse ve Zapo gitsin. Adam gibi üç yabancı geLsin. YerLi oLarak Caner, Topuz, Murat CeyLan geLsin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Mustafa Denizli'nin ciddi ciddi bırakmayı istediği konuşuluyor.Yıldırım Demirören ikna etmeye çalışıyormuş.Hatta Ersun Yanal ismini yedekte tutuyorlarmış...

Umarım bırakmaz Mustafa Hoca...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mustafa DenizLi sanırım oLası bir başarısızLık sonucunda muhteşem giden kariyerinin kötü sonLa noktaLanmasını istemiyor sanırım. Tam kariyerinin zirvesinde iken bırakmak harika birşey oLsa gerek.. Ama bunLar sadece dedikodu, doğru oLduğuna zerre kadar inanmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Haberlere göre imza aşamasına gelmiş taraflar.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bobo'nun gitme nedeni Oli'nin her yıl şampiyon olup,Şampiyonlar Ligi'ne gitmesiymiş...
    Kendisi bilir ama bence orda kariyeri büyük bir düşüşe uğrayacak,Koray Abi'ye de katılıyorum aslında Bobo'yu herkes kişiliği ve kendisini seviyor yoksa yeterli değil performansı.
    Mustafa Denizli'nin istediği oyuncular:Özer,M.Topuz (ki bu 2 oyuncuyuda büyük ölçüde Fener aldı),M.Ceylan,İ.Köybaşı,Sezer Öztürk,Altay'dan forvet Burak (hiç izlemedim),Leverkusen'den Karim Haggui imiş.
    Gönderilecek yabancılarsa:Zapo,Bobo,Cisse...

sakary Ali Misafir

Mustafa Denizli konusunda resmi ağızdan hala bir açıklama gelmemesi şaşırtıcı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türkiye Süper Lig Şampiyonu olan Beşiktaş`ın, teknik direktörü Mustafa Denizli, tatilini geçirmekte olduğu memleketi İzmir`in Çeşme ilçesinde Beşiktaşlı taraftarlarca sevgiyle karşılandı.

Çeşmeli bir grup Beşiktaşlı taraftar, aksam saatlerinde, tatilini geçirmek üzere dün Çeşme`ye gelen Mustafa Denizli`yi kutlamak üzere meydanda toplandı. Üzerlerinde ``Şampiyonluk Bizim, Kupa Bizim`` yazılı tişörtler giyen taraftarlar, seslendirdikleri tezahüratlarla takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Denizli`nin ağabeyi İsmail Denizli`nin resminin de bulunduğu bir pankart hazırlayan Beşiktaşlılar, daha sonra Mustafa Denizli`nin sahilde arkadaşlarıyla birlikte olduğu restorana doğru tezahürat yaparak yürüyüşe geçti. Restoran önünde taraftarlar, tezahüratlarla Mustafa Denizli`ye gelecek yılda takımının başında olup olmayacağını sordu.

Burada bir süre tezahürat ve sevgi gösterilerini sürdüren taraftarlara, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de, onların yanına gelerek karşılık verdi.

Çeşmeli taraftarlarla kucaklaşan Denizli, onlarla fotoğraf çektirerek kendilerine teşekkür etti. Denizli, bu sırada kendisine ``Seneye de beraberiz değil mi hocam?`` diye soran bir taraftara, ``Beraberiz, beraberiz`` diye karşılık verdi.

Taraftarların, kutlama sırasında ağabeyi İsmail Denizli anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunmaları üzerine duygulanan Denizli, yaptığı açıklamada, kendisine bu kutlamayı hazırlayanların sadece birer Beşiktaş taraftarı olmayıp, öncelikle ``Çeşme`nin Beşiktaşlı doğanları`` olarak nitelendirdi. Kutlamayı yapanların arkadaşlarının, ağabeylerinin çocukları, torunları olduğunu ifade eden Denizli, şunları kaydetti:

``Bunların hepsi benim mahallemde büyüyen gençler. Benim mahallemin gençleriyle beraber olmak belki kutlamaların en önemli en duygulu tarafı. Zaten hazırladıkları pankart da onların İsmail ağabeylerine, bana sevgilerini ortaya koyuyor. Sağ olsunlar. Onlarla hep iftihar ettik. Ben, Çeşmeli olarak hep gurur duydum, iftihar ettim. Çeşme`den ayrıldığım günden beri onlar için hep bir şeyler yapmaya çalıştım ve tahmin ediyorum bir şeyler yaptım. Bunların hepsini onlara armağan ediyorum.``

Taraftarlar, bir süre daha restoran önünde kutlamalarına devam ettikten sonra dağıldı.

sakary Ali Misafir

Keşke bıraksaydı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Antalya'da tatilini yapmakta bulunun M.Topuz'un yanına giden Yıldırım Demirören anlaşma sağlamıştır...

Gün boyu duyumlar aldım ama kaynak olmadığı için yazmadım...

Kanaltürk akşam spor haberlerinde son dakika geçmiş.Ama dediğim gibi farklı duyumlardan öğrendim ben bunu...

Ayrıca Zapo,Bobo,Delgado ve Cisse ile büyük ihtimalle yollar ayrılacak...

Forvete iyi bir yabancı alınacak.Gudjhonsen'de heran bitebilir.(eli kulağında)Ve hem sağ beke hem sol beke transfer yapılacak kesin olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mehmet Topuz Beşiktaş'ta!!!

Hayırlı uğurlu olsun...

Topuz İçin Görüşmeler Başladı
    04.06.2009 20:57

Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır.
    Beşiktaş Futbol Yatırımları ve Sanayi Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Resmi açıklama sanırım bu. Şahsen Fenerbahçe'ye gelmesini istediğim bir futbolcuydu. Hayırlı olsun Beşiktaş için.
    (/s)

Hani bize geliyordu ya neyse kısmet Beşiktaşaymış ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet resmi açıklama;

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15037

5 milyon € bonservis 4 yıllık anlaşma olduğu söyleniyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevmediğim bir oyuncu olsada takımımda görmek istediğim bir oyuncuydu Mehmet Topuz. Keşke BJK almasa ama İMKB bildirilmiş bir aksilik olmaz ise büyük ölçüde anlaşılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet resmi açıklama;

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15037

5 milyon € bonservis 4 yıllık anlaşma olduğu söyleniyor...
    Geçen sene 11 milyon €'u vermeye razıydı Beşiktaş ama kabul etmemişti Recep Mamur. Görüşmeler olumlu sonuçlanır, büyük ihtimalle Topuz Beşiktaş'a gelir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir umut belki anlaşılmaz Takımda onu görmeyi çok istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olay bitti arkadaşlar,bu görüşme devam ediyor açıklaması değil.Bu İMKB'ye bilgi açıklaması sadece...

Mehmet Topuz kesin olarak Beşiktaş'ta yani...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Toraman'dan sonra 2. çalımı Bjknin Fb ye sanırım. Hayırlı olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

çalım falan bunlar işin eğlencesi elbette, umarım bir İbrahim Toraman kadar takımı benimser ve faydalı olur. Bir de umarım Kayseriye milyonlarca uro+takımın yarısını vermemişizdir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mozar View Post
    çalım falan bunlar işin eğlencesi elbette, umarım bir İbrahim Toraman kadar takımı benimser ve faydalı olur. Bir de umarım Kayseriye milyonlarca uro+takımın yarısını vermemişizdir
    5 milyon €....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Topuz BJKye hayırlı olsun.Bence sezonun en iyi transferini yaptı.BJKye çok büyük katkıları olacacktır.Kaptanımıza başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Caner Erkin'de Beşiktaş yolunda.Ufak tefek pürüzler kalmış,büyük ihtimalle Caner'ide alacağız...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Caner, Topuz oh oh yerLi transferLerimizi Türkiye içerisinde yapıLabiLecek en iyi adamLar, benim hedefLerim arasında sadece Murat CeyLan kaLdı. Onuda aLınca yerLi piyasası tamamdır. Yurt içi transfer başarısını, yurt dışından geLicek adamLarda da yaparsa Takımımız, geLecek yıL başarıLar devam eder..

Mehmet Topuz transferi ise beni çok mutLu etti. Sanırım henüz net bir kesin açıkLama oLmasada, Beşiktaş ta deniLiyor.

Sayfa 15 / 480 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Mesaj Yetkileri