elastiklik mi ne var olm sende.
elastiklik mi ne var olm sende.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
impact die bişiy varbi de balta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Satılık hesap
sacascascascas üye adı bu
şifresi de 12345baya iyi bir üyelik strengt 9 alın kullanın beyler benim ana karakteri yendi
kolay gelsin
![]()
Last edited by Nocna Mora : 04.Haziran.2009 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aygün pis dayak yedin.![]()
Aygün sürekli dayak yiyor be![]()
Aygün'ü döverken belirli bölümlere yayalım.Sabahları ben döveyim Öğlen bir gönüllü dövsün akşam da Emre abi![]()
Ben her akşam bir posta dayağımı atarım Aygün'e. Klanı kurduktan sonra klanca döveriz eğleneriz.![]()
Last edited by DenizlispoR : 05.Haziran.2009 at 01:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet Bendim O Oğuzcan
Aygünden Sanırım Çok Pis Dayak Yedim![]()
Sivasspor sen misin ? Güzel dövmüşüm onu![]()
İmzama bende linki koyayım ya ama ne yazsam![]()
Aygün'ü bi gün dövmek istiyorum.
Büyü de gel Çağdaş![]()
Çağdaş lvl kaç.
Herkese iyi geceler gençler...
3.. ya şu hergün 3 savaş olayına kıl oldum.. Ama yanlış olmasın herkesinki gibi 5-10 fake hesabım yok yalnızca 3 tane.![]()
Arkadaşlar yarın bilgisayar açmayacağım. Herkes bana başarılar dilesin. Cumartesi sınav var. Mayk'a da dileyin yazık..![]()
Yersin sınavı çağdaş.
Selamlar..
iyi gecelerben yatar...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
selamlar, birazdan servis gelcek![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Gece vardiyası bitmiştir. Gündüze ne zaman geçeceksem artık ...![]()
(/s)
Günaydınlar.Aygün'e yenildim oyunu bırakıyorum![]()
Aygün'e yenildin
bekle Emre abi intikamını alır![]()
BlacKSpiriT Jr.
yendim seni![]()
Futbolcu Bilgileri
Taylan bi daha dal bi bana.Hakan sende dal
.Hakkım kalmadı kalsa size dalıcam
.
ben okuldayım dalcam bekle![]()
Futbolcu Bilgileri
Dayanamadım geldim..
Futbolcu Bilgileri
Daldın da gördün.Çağdaşıda bekleriz
.