Sayfa 17 / 480 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Arkadaşlar Mehmet Topuz'da sorun yok.Mehmet Topuz Beşiktaş'ın futbolcusudur artık.Süleyman Hurma herzamanki Süleyman Hurma...
    Ya da basın her zaman ki basın
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu dakikadan sonra dönüş falan olmaz. Hurma'nın amacı ne anlamadım ? Topuz cıktı acıklama yaptı Bjkliyim oraya gittim diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

"Lincoln - Delgado takası!"

MÜTHİŞ TAKAS! Turkcell Süper Lig'in sona ermesiyle birlikte takımlar transfer çalışmalarına hız verdi.
    Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'da transferde sıcak dakikalar yaşanırken, Beşiktaş ve Trabzonspor da gizliden gizliye transfer çalışmalarına başladı.

Gazetelerde bugün yer alan haberlerin en dikkat çekeni ise Lincoln - Delgado takasıydı... Türk basınında bugün yer alan satır başı transfer haberlerini sizler için derledik...

FOTOSPOR GAZETESİ (PAULSEN CİMBOM'DA)
    ‘Kabuk değişimine’ giden Juventus’un satışına sıcak baktığı Danimarkalı milli yıldız, Galatasaray ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirdi. Olaya, İtalyan La Stampa Gazetesi geniş yer verdi. Sızan haberlere göre ise Cim-Bom işi büyük oranda bitirdi!

FOTOSPOR GAZETESİ (OPERASYON 'MARESCA')
    Geçen sezon Sevilla’dan Sanctis’i kiralayan G.Saray’ın bu sezon da aynı ekibin ön liberosu Maresca’yı almak için harekete geçtiği bildirildi.

FOTOSPOR GAZETESİ (BAŞKA GUTİ'Yİ GETİRİYOR)
    Başkanlığa seçilen Perez’in “30 yaşın üzerindeki futbolcularımızla yollarımızı ayıracağız” şeklindeki sözü de, 32’lik Guti için Cim-Bom’u cesaretlendiren bir başka unsur oldu... Ramos’la el sıkıştıktan sonra onun da referansıyla Guti’nin menajeriyle masaya oturan Başkan Adnan Polat ve Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel’in, temaslardan mutlu ayrıldığı öğrenildi.

FOTOSPOR GAZETESİ (YENİ ŞİLİLİ)
    Beşiktaş’ın yeni Şilili’si yolda. Real Betis’in küme düşmesiyle satış listesine koyulan orta saha oyuncusu Mark Gonzalez için girişimler hız kazandı.

FOTOSPOR GAZETESİ (NİHAT'SIZ ÇIKMAM)
    Exspres Gazetesi’nde yer alan habere göre Daum Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra Villarreal’in gözden çıkardığı Nihat Kahveci’yi aradı ve yüz yüze görüşmek için milli yıldızı villasına davet etti.

FOTOMAÇ GAZETESİ (F.BAHÇE'YE ROMALI GLADYATÖR)
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Savaşan takım olacağız" sözünü yerine getirme yolunda Daum ve Patrick Vieira'dan sonra üçüncü hamlesini de yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım'ın yeni hedefi, Roma'nın Brezilyalı savaşçısı Julio Baptista.

FOTOMAÇ GAZETESİ (OLIVIERA ASLAN'A)
    Baros'un yanına kaliteli bir golcü arayan G.Saray, Real Betis'in sambacısı Oliviera'da ısrarlı. Polat ve Üstünel 29 yaşındaki golcü için 5 milyon euro önerdi.

FOTOMAÇ GAZETESİ (CRUZ AŞKI)
    Yönetim toplantısında, "Türkiye'yi sarsacak bir golcü alacağım" diyen başkan Yıldırım Demirören'in gönlünde Santa Cruz'un yattığı öğrenildi. Bayern Münih'te oynarken de gündeme gelen Paraguaylı oyuncu, 7.5 milyon euro'yu bulan bonservisi nedeniyle alınamamıştı

FANATİK GAZETESİ (ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A)
    Bobo´yla yolları ayırmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, Portekiz Ligi gol kralı Nene´yle de büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

FANATİK GAZETESİ (KURANYI KARTAL'A SICAK)
    Schalke onay verdi, Kuranyi ‘Gelirim´ dedi. Şimdi top, her fırsatta genç ve başarıya aç bir yıldız isteyen teknik direktör Mustafa Denizli´de...

FANATİK GAZETESİ (PIZARRO İÇİN RANDEVU ALINDI)
    Pizarro’nun menacerlerini dün arayan ve bir görüşme isteyen Sarı-Lacivertli yöneticiler, Daum’un da onayıyla Perulu golcüyle anlaşma zemini arayışına soyundu.

TAKVİM GAZETESİ (PAULSEN SAVAŞI)
    "Yeni sezonda İstanbul yolu görünüyor" yorumu yapıldı İtalya'nın La Stampa Gazetesi, G.Saray ve F.Bahçe'nin Juventus'lu yıldızı almak için harekete geçtiğini yazdı. Danimarkalı ön libero için "Yeni sezonda İstanbul yolu görünüyor" yorumu yapıldı

TAKVİM GAZETESİ (YILIN TAKASI)
    Transfer taarruzuna geçen Kartal'ın, G.Saray'ın gözden çıkardığı Lincoln'e talip olduğu, Cimbom'un da Delgado ve Gökhan Zan'ı alacağı iddia edildi... Siyah-Beyazlılar'ın, Sarı-Kırmızılılar'dan Brezilyalı star Cassio Lincoln'ü istediği iddia edildi. Karşılığında ise istikrarsız bir grafik çizen Ajrantinli Delgado ile savunmanın göbeğinde görev yapan Gökhan Zan'ı önerdiği öğrenildi

SABAH GAZETESİ (OLIVIRA'DA FARK 4 MİLYON EURO)
    Galatasaray'ın prensipte anlaştığı golcü futbolcu için yönetim, Real Betis ile pazarlıkları sürdürüyor. Cimbom en son 5 verdi, İspanyollar 9 milyon Euro da diretiyor.

YENİ SAFAK GAZETESİ (TEVEZ BOMBASI)
    Mehmet Topuz'u alarak ilk transfer bombasını patlatan Beşiktaş, yıldız oyuncu arayışlarını da sürdürüyor. Siyah-beyazlıların Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ın Manchester United'ın ünlü futbolcusu Carlos Tevez ile ilgilendiği iddia edildi.

Şaka olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Offf koymayın şöyle haberleri...

sakary Ali Misafir

yuh Delgado - Lincoln takası bu basın nasıl bir basın kardeşim ya bu kadar da olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dün akşam bir Ntvspor'da ne var ne yok diye bakayım diyip kanalı açtıktan sonra M.Topuz Beşiktaş'ta haberini görünce yerimden sıçramama neden olacak kadar sevindim bu transfere.Uzun süredir takımımızda görmek istediğimiz bir isimdi.En sonunda bize gelmiş olması gerçekten sevindirici.Haberlerde sık sık Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi denildiğinde inşallah biz alırız diyordum.Dualarım kabul oldu.Transferde emeği geçen herkese teşekkürler.İnşallah hayırlı olur takımımıza..

Mustafa hoca ile devam edilip edilmeyeceği konusuda baya kafa karıştırıcı hale gelmişti.Açıkcası ben devam edeceğini düşünüyordum ve resmi açıklamada yapıldı.1 yıl daha takımın başında olması için anlaşma yapılmış.Bu da sevindirici bir haber.Şu aşamada Mustafa hocaya daha çok ihtiyacımız var.Ona güveniyorum gelecek sezon adına..

Bobo konusunda 6 milyon Euro'da açıkcası beni kesmiyor.Rus pazarına menajerlerle haber salınıp piyasayı artırılarak fiyatı artırılabilinir aslında. Umarım Bobo'yu aratmayacak hatta iyiki Bobo gitmiş dedirtecek bir isim alınır umarım.Yoksa eldeki bulgurdan olacağız.Her şeye rağmen Bobo fena oyuncu değil.

Şöyle genel olarak göz attım konuya.İsmi geçen isimler açıkcası umutlandırdı beni.Mustafa hocaya iyi bir kadro kuracağı yönünde güvenim tam.Zira ilk hamlemizde bunun bir göstergesi.Yıldırım Demirören'inde transferde Mustafa hocanın bir dediğini iki etmeyeceğini bilmek daha da güzel.İnşallah Beşiktaş'ımız için en hayırlısı olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mustafa Denizli ile Anlaştık

Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli’nin sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını açıkladı:
    “Camiamıza iki kupayı da kazandırarak büyük bir mutluluk yaşatan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, yaptığımız ilk görüşmenin ardından yorgunluğunu dile getirmiş ve bir süre dinlenmek istemişti. Hocamızın bu arzusu, medyada yanlış yorumlara yol açmış; kamuoyuna, hocamızın göreve devam edip etmeyeceği konusunda farklı görüşler yansıtılmıştı.

Bugün yapılan görüşmemizde hocamız ile her konuda mutabık kalınarak, sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmıştır. Kariyeri ve kalitesi herkesce malum olan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ile bugünkü görüşmemizde parasal konular hiç konuşulmamış, hocamız Yönetim Kurulumuz’un takdir ettiği ücretin kendisi tarafından kabul edileceğini özellikle ifade etmiştir.

Mustafa Denizli ile 1 yıl daha birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti, mutlululuğu ve kendisi ile daha büyük başarılara yürüyeceğimize olan inancımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

BEŞİKTAŞ JK YÖNETİM KURULU

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim takım çıLdırdı, Medya da kudurdu resmen.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş M.Topuz'la anlaşıp Kayseri ile anlaşmadan erken konuşmuş.Süleyman Hurma LigTV'de şuan Topuz'u ve Beşiktaş'ı eleştiriyor. Kayseri FB ile büyük oranda anlaşmış,Pazartesi için A.yıldırım'a söz vermişler. Fakat BJK'ın Topuz'la anlaştığını TV'den öğrenmişler. Çok garip

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hurma da şaşırmasın kendisini. Hem diyor ki sezon bitince biz artık Topuz a koLayLık sağLayacağız, hangi takıma gitmek istiyorsa gitsin diye, hemde şimdi çıkıyor konuşuyor ters ters..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Beşiktaş M.Topuz'la anlaşıp Kayseri ile anlaşmadan erken konuşmuş.Süleyman Hurma LigTV'de şuan Topuz'u ve Beşiktaş'ı eleştiriyor. Kayseri FB ile büyük oranda anlaşmış,Pazartesi için A.yıldırım'a söz vermişler. Fakat BJK'ın Topuz'la anlaştığını TV'den öğrenmişler. Çok garip
    Peki o Mehmet'e sormuş mu acaba,oğlum bak biz Fb ile anlaşıyoruz,sen orada oynamak istermisin? diye...

Mehmet az önce bağlandı LigTV'ye ben Beşiktaşlıyım ve önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyeceğim.Fubolcunun dediği olur.Olay bitmiştir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süleyman Hurma Canlı Yayına bağlandı. Yayınıda izledim. Mehmet Topuz BJK ile anlaşmaya verdiği için biraz daha yanlı konuşuyor olabilir ama Kayserispor ve S. Hurma'nın söyledikleride doğru.

Biz Fenerbahçe'ye daha önceden söz verdiğimiz gibi görüşmeye başladık. Anlaşmaya yakınken, Mehmet'in çıkıp verdiği demeçler yüzünden zorda kaldık. FB'ye Pazartesi'ye kadar süre verdiklerini o gün herşeyin netlik kazanacağını söyledi. Beşiktaş'ın, Kayseri ile anlaşmadan önce, Mehmet ile anlaşmasınında etik olmadığını söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Topuz daha önceki açıklamalarında kulübünün anlaşacağı takımda forma giyeceğini söylemişti. Daha sonra Beşiktaş'la anlaştı ardından Fenerbahçe ile 10 gündür görüşüyoruz ama Beşiktaş samimi geldi ailecek Beşiktaşlıyız açıklamaları geldi. İyide madem Beşiktaş'ta forma giyeceksin ne diye Fenerbahçe ile 10 gündür görüşüyorsun ? Hurma, Topuz'a sakın şu takımlıyım, bu takımlıyım deme demiş, daha sonra işler iyice karışmasın diye fakat Topuz Beşiktaşlıyım dedikten sonra zaten Fenerbahçe devreden çıkmış gibi birşey oluyor fakat Kayserispor yönetimi verdiği sözü yemiş oluyor. İki ucu pis çubuk gibi bir durum oldu ama şu saatten sonra Kayserispor mecburen Topuz'u Beşiktaş'a verecektir. Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önce futbolcu ile anlaşmak, Uefa kurallarına aykırı diye biliyorum.

Ama bu saatten sonra Uefa'ya gitsen ne olur Beşiktaş'lıymış kendisi. Hayırlı olsun.

Default Hurma: “bizi Kimse Mecburiyete Zorlayamaz”

Mehmet Topuz’un Beşiktaş’a transferinde pürüz çıktı!.. Yıldız oyuncu Beşiktaş’a gitmek istediğini söylerken, Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduklarını ve sarı lacivertli kulübe pazartesi gününe kadar beklemek için söz verdiklerini açıkladı!..

Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Mehmet Topuz, “Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Kayserispor Yönetimi’nden anlayış bekliyorum” dedi.

Topuz’un açıklaması şöyle:

“Onların istediği değil de benim istediğim takım olacak dedim. Onlar da kolaylık sağlayacaklarını söylediler. Dün görüştük anlaştık. Gitmek istediğim takımın Beşiktaş olduğunu söyledim. Bir problem çıkarmayacaklarını söylediler. Bu sabah Süleyman abiyle de görüştüm ve anlayış göstereceklerini söylediler.

Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Onlardan anlayış bekliyorum. Bugünlere gelmemde emekleri ver. Düne kadar Fenerbahçeli yetkililerle görüşmüştüm ama dün Beşiktaş ile anlaştıktan sonra Fenerbahçe ile görüşmem olmadı!..”

SÜLEYMAN HURMA: “BİZİ KİMSE MECBURİYETE ZORLAYAMAZ”

Mehmet’in açıklamasından sonra programa bağlanan Süleyman Hurma ise Fenerbahçe’ye verilmiş bir sözleri olduğunu ve pazartesi gününe kadar bekleyeceklerini söyledi. Siyah beyazlı kulübe kendileriyle görüşmeden Mehmet Topuz ile anlaşması nedeniyle sitem eden Hurma’nın açıklaması şöyle:

“Oyuncumuzun ve benim bu transferle ilgili televizyonda konuşmamız şık değil. Mehmet ile sabah konuştuğumuz doğrudur ama Beşiktaş’a vereceğimiz konusunda söz verdiğimiz doğru değil. Ben kendisine “Biz F.Bahçe ile anlaşmak üzereyiz lütfen ‘Ben şu takımı, bu takımı tutuyorum’ diye görüş belirtme” dedim. Biz Mehmet’in Kayseri’de kalması yönünde de konuştuk ama anlaşamadık. “Seni şuraya vereceğiz ya da buraya vereceğiz” diye talimat verir gibi cümleler kullanması hoş değil. Mehmet ile yaptığımız görüşmeden sonra başkanımız, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştü. Başkanımız pazartesi gününe kadar söz verdi. F.Bahçe pazartesi gününe kadar süre istedi bizden.

Başkanımız para arttırmak isteseydi masanın birinden kalkıp diğerine geçerdi. Biz o ana kadar Beşiktaş’ın Mehmet ile ilgilendiğini zaten bilmiyorduk. Dün ve bugün başkanımızla konuştu Yıldırım Demirören Bey. Ama sayın başkanımız bir söz verdiğini ve pazartesi gününü bekleyeceklerini söyledi. “Bu sözü Beşiktaş’a verseydik yine tutardık” dedi. Keşke Beşiktaş önce bizimle görüşseydi. Benim açıklamamdan sonra sanırım Beşiktaş’tan Mehmet’e “Böyle böyle bir açıklama yap ki Fenerbahçe transferden çekilsin” denilmiş.

Geçen sezon Gökhan’ın transferinden dolayı Galatasaray ile sorun yaşadık Orada gösterdiğimiz duruşu burada da göstereceğiz. Gayet tabi oyuncumuzun isteğini yok saymayacağız. Eğer Mehmet Topuz’dan çok fazla para kazanmak isteseydik tüm kulüpleri dolaşır ve fiyatı arttırırdık. Biz Beşiktaş ile Mehmet’in anlaşmış olduğunu bilseydik Fenerbahçe’ye söz vermezdik. Mehmet Topuz ile anlaşıldığını biz akşam televizyondan öğrendik. Böyle bir durumda bizi kimse mecburiyete zorlayamaz.”

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Futbolcu köle değildir...

Futbolcu kendi istediği kulüpte oynar...

Hamburg,Vaart,R.Madrid üçgeninde böyle bir olay yaşanmıştı.Uefa Vaart ve R.Madrid lehine karar vermişti...

Olay şöyledir muhtemelen;
    Süleyman Hurma F.Bahçe ile anlaşmıştır.Topuz'un Fb'ye gitmeye niyeti yoktur.Fb M.Topuz'u ikna ettiği tatirde Süleyman Hurma'ya da bir miktar para verecektir.Hatta F.Bahçe daha fazla bonserviş vermiştir.Ama M.Topuz Beşiktaşlı olduğu için Beşiktaş'ta oynamak istiyordur.Böyle olunca Fb ve Kayseri anlaşmasının hiçbir anlamı kalmaz.M.Topuz Beşiktaş'ta oynamak istediği için Kayserispor bonservisi vermek zorunda kalmıştır,Topuz'un gönlü Beşiktaş'ta olduğu içinde Kayserispor çok fazla diretmeden,çok büyük olmayan rakamlara evet diyecektir.İşte Kayserispor'u ve Süleyman Hurma'yı bu denli sinirlendiren budur...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu bana geçmişten bir oLayı hatırLattı.. Tümer ve İLhan Mansız..

Adam istediği takımda oynar, Topuz un BeşiktaşLı oLduğunu yıLLardır herkes biLiyor.. Adam Kayseri den ayrıLmak istemiş, Fenebahçe devreye girmiş, Beşiktaş girmeden, doğaL oLarak adam büyük bir takım görüşüyor yinede sonra Beşiktaş ta devreye girince doğaL oLarak Beşiktaş ı seçiyor, bunda ne yaLnış var..

Kim oLsa aynısını yapar. GönLünde ki takım işin içine girince hiçbirşey engeL tanımaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu aşamadan sonra Fenerbahçe yönetiminin ısrarcı olmayacağını düşünüyorum.Olmamalılarda..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zaten bu saatten sonra F.Bahçe istemez M.Topuz'u.Süleyman Hurma bunu anlayamıyor mu?Buradan bile Süleyman Hurma ve Kaysersipor'un neyin peşinde olduğunu anlamak mümkün...

Sen adama sana kolaylık sağlayacağız,problem çıkarmayacağız de.Bu sabahta sana anlayış göstereceğiz de.Sonra çık abuk subuk laflar et.Adam yıllarca hizmet etti sana,kaptanlığını yaptı.En iyi zamanında vefa örneği gösterip takımını bırakmadı.Sen şimdi gel adama bunu yap...

Almayacaksın M.Topuz'u.Bir yıl daha kalacak,ondan sonra bedava alacaksın.O zaman görsün Süleyman Hurma...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Geçen yıL Gökhan ÜnaL konusunda da aynısını yaptı. Adam GaLatasarayLa anLaştı, GaLatasaray da oynamak istiyordu ama binbir probLem çıkardı sonunda adam Trabzona gitti..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Riise ile anlaşmaya yakın olduğu söylentisi dolaşıyor.Ayrıca Tevez ile ilgilendiğimiz söylentileride var.Açıkcası çok umutlanmak istemiyorum ama doğruysa bu oyuncularla ilgilenilmesi bile olumlu bir davranış.Gelirlerse tadından yenmez o ayrı konu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tevez2in bonservisi bir menajerlik şirketinin elinde...

Tevez için baya ciddi bir girişimimiz varmış...

Olur demiyorum,olacağınada inanasım gelmiyor,ama Tevez ile ciddi şekilde ilgilenmek bile güzel bir olay Diaatalar,Schildenfeldler,Higuainlerden sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tevez komik bir iddia olur gerçekten ... Türkiyeden bir takımın tevezle ilgilenebilmesi için daha çok uzun yollar katetmesi gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yahu bu nasıl biriştir anlamadım.Yalnız Mehemt Topzunda yaptığı doğru bir açıklama değilmiş o zaman.Mehmet Topuz dün daha kulüpler anlaşamdan açıklamaları yeptı önce kayserisporla bir görüşmesi gerekti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Yahu bu nasıl biriştir anlamadım.Yalnız Mehemt Topzunda yaptığı doğru bir açıklama değilmiş o zaman.Mehmet Topuz dün daha kulüpler anlaşamdan açıklamaları yeptı önce kayserisporla bir görüşmesi gerekti
    Deniz M.Topuz'un açıklamalarını dinlemedin galiba;

“Onların istediği değil de benim istediğim takım olacak dedim. Onlar da kolaylık sağlayacaklarını söylediler. Dün görüştük anlaştık. Gitmek istediğim takımın Beşiktaş olduğunu söyledim. Bir problem çıkarmayacaklarını söylediler. Bu sabah Süleyman abiyle de görüştüm ve anlayış göstereceklerini söylediler.

Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Onlardan anlayış bekliyorum. Bugünlere gelmemde emekleri ver. Düne kadar Fenerbahçeli yetkililerle görüşmüştüm ama dün Beşiktaş ile anlaştıktan sonra Fenerbahçe ile görüşmem olmadı!..”

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Deniz M.Topuz'un açıklamalarını dinlemedin galiba;

Ya aslında beni hiç ilgilendirmez hangi takıma gitti biz paramızı alalımen geç bu iki üç gün içinde belli olur herşey
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beyler Mehmet Topuz Fenerbahçede bonserviste anlaşımış
    Last edited by deniz.91 : 05.Haziran.2009 at 21:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz dün ben BJK liyim demişti. BJKde oynamak istiyorum demişti. Eger sözünün eriyse gitmez zatenn FBye.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

M.Topuz Fb'ye zaten gitmez.Kayserispor Beşiktaş'a kızdığı için böyle birşey yaptı.Hertürlü bize kalır M.Topuz,jiç kuşkum yok...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam sözLeşmeLi oyuncu, KuLüp sattı diyeLim, FutboLcu gitmiyorum kardeşim diyor ? Ne oLacak ?

Bu tarz durumLarda KuLüb karar veremez. FutboLcu ne derse o oLur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Adam sözLeşmeLi oyuncu, KuLüp sattı diyeLim, FutboLcu gitmiyorum kardeşim diyor ? Ne oLacak ?

Bu tarz durumLarda KuLüb karar veremez. FutboLcu ne derse o oLur.
    Kulüp bonservisi kime verirse onundur sonuçta.Ha doğru birşey mi ? Tabi ki değil ama kulübün fikirleri başka.

Sayfa 17 / 480 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Mesaj Yetkileri