Sayfa 19 / 480 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Aziz YıLdırım akıLLı adam, Rijkaard ın imza show yapacağı bir gündemde gündem değiştirip, bütün okLarı yine üstüne çekti. Rijkaard birazdan İmza atıcak haLa bütün kanaLLarda Topuz konuşuLuyor..

Abi kusura bakma da da Aziz Yildirim Mehmet Topuz olayiyla mi gündemi degistirecek ?
    Mehmet Topuz kim yahu ? Rijkaard gibi bir efsaneyi siradan bir futbolcuyla gündem disi birakmak cok sacma bir o kadar da komik bir cabadir.
    Galatasaray almis Dünyanin en iyi teknik direktörlerinden birisini, Topuz kimin umurunda yahu
    Rijkaard gider pasa pasa imzasini atar, bütün Dünya bizi konusur. Kolpa basin bunu es gecse ne olur ki ? Viz gelir, tirs gider. Hava gazi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Hayrettin abi dün akşam Mehmet TOpuz'un manageri 1.6 milyon € alacak dedi. 3+1 yıllıkmış. Yani ortada bir kontrat var şu anda.
    ÖnprotokoL oLamaz mı. ALacak verecek herşey hakkında anLaşıLıyor. Ne oLmuş bunda ki. Topuz da tamam eyvaLLah diyor ve Bonservisin geLmesini bekLeyip, resmi imzayı bekLiyor..

Arada ki farkı sende anLadın demi şimdi ? Bizim eLimizde bir anLaşma var, ne kadar aLacağına ne kadar oLacağına kadar, ama bonservis yoktu resmi yapamamıştık..

Sizin eLinizde de bonservis var ama ne kadar oLacağına dair bir anLaşma yok. O yüzden sizde resmiyete dökemeyeceksiniz. Bu kadar basit.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz YıLdırım akıLLı adam, Rijkaard ın imza show yapacağı bir gündemde gündem değiştirip, bütün okLarı yine üstüne çekti. Rijkaard birazdan İmza atıcak haLa bütün kanaLLarda Topuz konuşuLuyor..
    Aziz Yıldırımın tek düşüncsi bu zaten. Rijkaard öğlen saatlerinde açıklanında oturdu düşündü Topuz ile anlaşayım dedi hemen anlaştı.

Gülüp geçiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar ne Fenerbahçe M.Topuz'u ikna etmeden bonservisini alabilir.Ne de biz Kayseri'yi ikna etmeden M.Topuz'u alabiliriz.Bizim burada savunduğumuz olay,en büyük kozumuz Mehmet Topuz'un Beşiktaş'ta oynamak istediği,hemde gerekirse 1 yıl futbol oynamayacak kadar destekli olduğu...

Beşiktaşlı birkaç yönetici dün Antalya'da xxxxxx otelde M.Topuz ve Menajeri ile her konuda görüşüp 3+1 yıllık anlaşma yapmışlardır.Ve önanlaşma imzalanmıştır.Resmen zaten M.Topuz'a nasıl imza attırabilirsin,daha transfer sezonu başlamamış.Bu anlaşmadan sonra M.Topuz Süleyman Hurma'yı arayıp haber vermiştir.Süleyman Hurma'da tamam sana kolaylık sağlayacağız demiştir.Bu sabah tekrar Süleyman Hurma aranmıştır ve sorun olmadığı yönünde okey alınmıştır...

Ama Aziz Yıldırım bunu duyunca çok sinirlenmiştir ve haklı olarak bize söz vermiştiniz buda ne demek oluyor deyince işler karışış.Süleyman Hurma sapıtmaya başlayarak açıklamalar yapmaya başlar....

Madem Beşiktaş seninle hiç görüşmedi,sana söylemedi.Dün akşam neden M.Topuz canlı yayınlarda Beşiktaştayım dediğinde,bütün Türkiye M.Topuz Beşiktaş'ta dediğinde çıkıpta hayır,biz anlaşmadık diye açıklama yapmadın Süleyman Hurma....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bende Mehmet Topuz oLayLarına güLüp geçiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Mehmet Topuz Beşiktaş'tadır Ben Beşiktaş'lıyım diyen adamı nasıl sarı-lacivert renklere boyayıp satabilirsiniz ki? Fm mi bu ya ? Gerekirse 1 yıl Kayseri'de idman yaparım diyen adamın Fenerbahçe'ye gideceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten imzalanan resmi birşey olamaz ki, bunun resmi olmayacağını herkes gibi FIFA da biliyordur. İmzalanan tabi ki ön protokoldür ama bunu da yapamazsın, bu da oyuncuyu ayartmaya girer. Ha Beşiktaş'ın güvencesi biz önce kulüple görüşmeye başladık, bunu ispatlarız şeklindeyse o zaman haklılar. Bu tür transfer görüşmelerinde kulüpler arasında resmi yazışmaların olması en doğru olanı olur. Ben şöyle demiştim, yok sen dememiştin gibi durumlar ortaya çıkmaz.

Kulübüne yazı gönderirsin oyuncuyu istediğine dair ve kulüp tamam görüşebilir derse ve bunu yine yazılı resmi belgeyle bildirirse kimsenin başı ağrımaz. Fenerbahçe'nin gemişte bazı açıklamalrını da hatırlıyorum, bu yöntemi izlemiştir. Belki Beşiktaş'ın da güvencesi budur yoksa ön sözleşme ön protokol ne olursa olsun oyuncuya imza attıramazsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

YILDIRIM DEMİRÖREN'DEN "TOPUZ" AÇIKLAMASI!..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'ye verildikten sonra ilk kez açıklama yaptı.

Yıldırım Demiörören, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı etik değildir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'ye verildikten sonra ilk kez açıklama yaptı.

Yıldırım Demiörören, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı etik değildir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.
    Bunun için Fenerbahçe'ye para ödemek zorundalar, bonservisi bizim elimizde. Kayserispor bunu bize devretti...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece gülüyorum.

Çok saçma. Beşiktaş'lıyım diyen bir futbolcuyu almak mı etik değilmiş. Mmm..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bunun için Fenerbahçe'ye para ödemek zorundalar, bonservisi bizim elimizde. Kayserispor bunu bize devretti...
    Oyuncu istemeden devretmek olmaz. Topuz Fenerbahçe ile anlaşamazsa transfer gerçekleşmez, bonservisi Kayseri'de kalır. Yıldırım Demirören hırs yaptıysa şimdi 5 veriyorsa 10 teklif eder ve Kayseri de bunu reddetmez ve dediği gibi başkanın transfer gerçekleşir.

Karıştırılmasın, yanlış anlaşılmalara mahal vermesin, oyuncu da kabul etmeden transfer gerçekleşmez, bonservis devredilemez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu Serkanın da dediği gibi 100. kez vurguLuyoruz..

Ne Beşiktaş Ne de Fenerbahçe şu anda bir kesinLik içinde değiLdir. Topuz evet demeden Fenerbahçe de oynamaz, Kayseri bonservisi vermeden de Beşiktaş ta..

İLLa anLaşıLacak, birşeyLer oLacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyuncu sözleşme yapmadan bonservisi nasıl alıyor Fenerbahçe yahu Batuhan.

Nesil
    2006

Kulübün istemediği kulübe gidemez, eğer gidecem diye tutturusa olacak şu, Kayserispor ile Fenerbahçe birleşip Fifa'ya dava açarak Mehmet Topuz'un bütün futbol hayatını bitirebilir veya büyük bir tazminat ile futbol hayatı boyunca aldığı parayı hem Fenerbahçe'ye hemde Kayserispor'a ödemek zorunda kalır. Çünkü; aynı olay yıllar önce Roma'da yaşandı...

Çok basit Emre abi, ben elimdeki birşeyi sana devrediyorum... Mehmet Topuz'un hakkını bize verirler olur biter...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ne Fenerbahçe M.Topuz'u ikna etmeden bonservisini alabilir.Ne de biz Kayseri'yi ikna etmeden M.Topuz'u alabiliriz.Bizim burada savunduğumuz olay,en büyük kozumuz Mehmet Topuz'un Beşiktaş'ta oynamak istediği,hemde gerekirse 1 yıl futbol oynamayacak kadar destekli olduğu...

Beşiktaşlı birkaç yönetici dün Antalya'da xxxxxx otelde M.Topuz ve Menajeri ile her konuda görüşüp 3+1 yıllık anlaşma yapmışlardır.Ve önanlaşma imzalanmıştır.Resmen zaten M.Topuz'a nasıl imza attırabilirsin,daha transfer sezonu başlamamış.Bu anlaşmadan sonra M.Topuz Süleyman Hurma'yı arayıp haber vermiştir.Süleyman Hurma'da tamam sana kolaylık sağlayacağız demiştir.Bu sabah tekrar Süleyman Hurma aranmıştır ve sorun olmadığı yönünde okey alınmıştır...

Ama Aziz Yıldırım bunu duyunca çok sinirlenmiştir ve haklı olarak bize söz vermiştiniz buda ne demek oluyor deyince işler karışış.Süleyman Hurma sapıtmaya başlayarak açıklamalar yapmaya başlar....

Madem Beşiktaş seninle hiç görüşmedi,sana söylemedi.Dün akşam neden M.Topuz canlı yayınlarda Beşiktaştayım dediğinde,bütün Türkiye M.Topuz Beşiktaş'ta dediğinde çıkıpta hayır,biz anlaşmadık diye açıklama yapmadın Süleyman Hurma....
    Ön anlaşmayı onaylatmak için bonservisin alınması gerekli.
    Bunun için bir anlaşma imzalanır, bunu Federasyon onaylar.

Bir oyuncunun tüm satış haklarını başkasına verebilirsiniz.
    Devam eden sözleşmesi bitince oyuncu serbest kalır.

Bugün o sözleşmeyi imzalamışlar belli.
    Bonservis oyuncuya bağlı değildir, kulüplere aittir.Haknâmedir, tahattüt bile değildir.

Tahattüt oyuncunun imzaladığı sözleşmedir.

Delgado'nun hakları Ülker'deydi.Bu hak devredilemez olsaydı nasıl bölünebilirdi?
    Kayseri'nin satışı legaldir, yasalara uygundur.

Bugün Bjk kadrosuna M.Topuz'u katamaz, Fenerbahçe'nin istediği parayı verip sözleşme imzalayarak alabilir.Mehmet Topuz 1 yıl oynamayarak serbest kalabilir.Topuz sözleşme imzalamazsa Kayserispor ile antrenmana çıkmak zorunda, aksi taktirde zabıt tutturulur.Kayserispor TFF'ye başvurur, mahkeme süreci başlar, sözleşme kurallarını yerine getirmediği için Topuz'a para cezası verilebilir Appiah ve Ortega durumları benzeri.

Kayserispor bonservis üzerindeki haklarını satmıştır ve yasaldır.
    Ancak futbolcusu olabilmesi için Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak zorunda, bu sadece isim hakkı şu an.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyuncu ile anlaşmadan bonservisi başka bir takıma veremiyorsun diye biliyorum.

Nesil
    2006

Mehmet Topuz, Kayserispor'un malı... Kayserispor'da kendi malının bütün haklarını Fenerbahçe'ye devrediyor... Kısaca bu oyuncunun bütün hakları Fenerbahçe'de olduğundan almak isteyen Fenerbahçe'ye başvurur...

Zaten herşeyi geçtim, bir gecede Kayserispor'lular ikna edildi, 500bin € fazla maaş veririsin Mehmet Topuz'da ikna olur...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Oyuncu imzalamadan bonservis başka bir kulübe geçmez.Bu konularda Fifa'nın oyuncudan yana tavır koyduğunu herkes biliyor...

M.Topuz imzalamaz,F.Bahçe'de bonservisini almış olamaz.Kayserispor'da gelecek sene sözleşmesi bitip bedavaya gitmesin elden çıkaralım diye yine bize satar...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Oyuncu ile anlaşmadan bonservisi başka bir takıma veremiyorsun diye biliyorum.
    Bonservis dediğin üzerindeki isim hakkıdır zaten.
    Co-ownership biraz farklı.

Sözleşme olmadan oyuncun olmaz, Kayserispor takımı oyuncusu olur.
    Hatta Kayserispor sözleşme yenilebilir isterse bile.Fenerbahçe şu an Delgado olayındaki Ülker oluyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oyuncu imzalamadan bonservis başka bir kulübe geçmez.Bu konularda Fifa'nın oyuncudan yana tavır koyduğunu herkes biliyor...

M.Topuz imzalamaz,F.Bahçe'de bonservisini almış olamaz.Kayserispor'da gelecek sene sözleşmesi bitip bedavaya gitmesin elden çıkaralım diye yine bize satar...
    Kayserispor'un üzerinde devam eden sözleşme sonuna kadar hakkı yok.
    Last edited by Cengo : 06.Haziran.2009 at 01:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz, Kayserispor'un malı... Kayserispor'da kendi malının bütün haklarını Fenerbahçe'ye devrediyor... Kısaca bu oyuncunun bütün hakları Fenerbahçe'de olduğundan almak isteyen Fenerbahçe'ye başvurur...

Zaten herşeyi geçtim, bir gecede Kayserispor'lular ikna edildi, 500bin € fazla maaş veririsin Mehmet Topuz'da ikna olur...
    Aynen budur durum.

Topuz'da Fenerbahçe'de oynama teklifini elinin tersi ile itecek değil

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

EE Topuz geLdi kuLübe, Aziz BaşkanLa konuşuyor. Ben yıLLık 8 miLyon Avro istiyorum dedi. Ne oLacak. Topuz yine Fenerbahçe de mi oynayacak..

Bonservisi aLmakLa iş bitmiyor.. En oLmadı kimseye yar oLmaz, gider Kayseri de oynar, Kayseri kabuL etmez, bir yıL futboL oynamaz serbest kaLır..

Kendinize göre senaryo yazıyorsunuz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O kadar oLay oLdu, Ama haLa Beşiktaş yönetimi bizim oLacak diyorsa demek ki oLabiLmesi için bir ihtimaL haLa vardır demek. Boşuna neden saLLasın.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

EE Topuz geLdi kuLübe, Aziz BaşkanLa konuşuyor. Ben yıLLık 8 miLyon Avro istiyorum dedi. Ne oLacak. Topuz yine Fenerbahçe de mi oynayacak..

Bonservisi aLmakLa iş bitmiyor.. En oLmadı kimseye yar oLmaz, gider Kayseri de oynar, Kayseri kabuL etmez, bir yıL futboL oynamaz serbest kaLır..

Kendinize göre senaryo yazıyorsunuz.
    Farklı bir şey mi söyledik ki?
    1 yıl içinde satın alırsanız parayı Fenerbahçe'ye ödemiş olacaksınız.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam 6 miLyon Avro yu veririz size ne oLacak. 8 vereLim. Bütün yaygara bu yüzden mi ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Aydın Karabulut'u Ankaraspor'a vererek, birebir takas ile Ankaraspor'dan Erhan Güven'i transfer etmiş.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın Beşiktaştan gitmek istediğini geçen seneden beri söylüyordu. Erhan'da kötü bir oyuncu değil. İyi bir sağbek ama Aydın ile takas edilecek kalitemi orası muamma.

sakary Ali Misafir

şu Aydınıda harcıyorlar ya üzülüyorum gerçekten

Ayrıca M.Topuz Beşiktaşlıyım demiş Beşiktaşta oynamak istiyorum demiş Fenerde oynarsa taraftarın içi nasıl rahat eder?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"50 milyon dolar verseler F.Bahçe'ye gitmem"

Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.

Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.

TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK

Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.

KaynakHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu acıklamadan sonra FB Topuzdan futbol anlaamında kazanc elde edemez. Uzatmanın manası yok bence; 5 milyon + 1 oyuncuyu Bjk de versin kayseri de uzatmasın

Nesil
    2006

50 Milyon € verseler Mehmet Topuz öyle bir oynarki...

Sayfa 19 / 480 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri