Sayfa 26 / 480 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yaptığı sayısız açıklamalar.Giydiği formalar.Gerekirse 1 yıl oynamam Beşiktaş'a bedavaya gelirim sözü.F.Bahçe 50 milyon dolar verse gitmem sözü...

Ayrıca detay vereyim size;

Aziz Yıldırım dün Antalya'ya 7 tane adam göndermiştir ve M.Topuz aynı sözleri onlarada söyleyip geri çevirmiştir.Hatta özel uçak bile gitmiştir Antalya'ya nafile...
    Ben bu adamı biraz tanıyorsam bu işin içinde bir iş var mehmet topuz cahil adamdır az çok bilirim bu adamı yönlendiriyo biri açığa çıkar

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ya adam Beşiktaş forması giydi Kayserispor yönetimi hala daha fazla para kazanmanın peşinde bu kadar olmaz.Bırakın adamı gitsin illa Fenerbahçe'ye satacaklar sanki alt takımları ya.Adam Beşiktaş'da oynamak istiyorum dedi daha ne çaba bu ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet Topuz Başkan Demirörenle konuştuktan sonra otelini değiştirmiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Tam olarak yazsaydın ya Anıl : ) '' Beşiktaşlıyım diyen adamı almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı ezikliktir '' diyodu Yıldırım başkan ama kendisi Fenerbahçe'de simge olmuş birisini aldı : ) hatta 2 yıldır Beşiktaş kalesinde bu oyuncu
    Biri olsa iyi Adamın fantezisi zaten Beşiktaşlı olmayan Fenerbahçelileri toplamak..

Yani bıraksınlar artık futbolcuların takımı yok..!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Biri olsa iyi Adamın fantezisi zaten Beşiktaşlı olmayan Fenerbahçelileri toplamak..

Yani bıraksınlar artık futbolcuların takımı yok..!!!
    Tümer kime gitti Oktay hangi takıma gitti? Sergen Yalçın hangi takıma gitti? Alalh aşkına yeter artık! işiniz gücünüz densizlik!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bobo için Olympiakos ile 8 milyon €'ya anlaşıldı iddiası var...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

8 milyon iyi para.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Beşiktaş bunu hep yapıyor. Holosko'yu da emrivaki transfer etti, formayı giydirdi, almak zorunda kaldı, şimdi aynı stratejiyi M.Topuz'da uyguluyorlar ama bu sefer yaş tahtaya bastılar, karşılarındaki kulüp amatör değil, koskoca Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bizim için iyi ama Bobo için Olympiakos'un doğru tercih olacağını düşünmüyorum.Ama kendi bileceği işi,son derece iyi bir olay para 2 milyon €'ya alıp 8' satmak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beşiktaş bunu hep yapıyor. Holosko'yu da emrivaki transfer etti, formayı giydirdi, almak zorunda kaldı, şimdi aynı stratejiyi M.Topuz'da uyguluyorlar ama bu sefer yaş tahtaya bastılar, karşılarındaki kulüp amatör değil, koskoca Fenerbahçe.
    Sen ne konuşuyorsun kendi kendine yahu?
    Last edited by anilton : 07.Haziran.2009 at 03:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum,Holoskoda doğuştan Beşiktaşlı değil heralde..
    M.topuzda oyuna geldi bence..Belki oda şuan Fenerbahçeye gitmek istiyor ama yaptığı açıklamalardan sonra ok yaydan çıktı..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir Tv kanalı çıkıyor transferin söz konusu diyor,üç formayı koyuyor birini seç diyor.Oyuncu tercihini yapıyor...

Bu dediklerinize kendiniz inanıyormusunuz acaba?

Y.Demirören uyuma Messi'yi kaçır gel,ama önce formayı giysin...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

olay forma giymekle bitseydi, wedersen fenerde değil gsde, çağdaş bjk de değil gs de oynuyor olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ARJANTİNLİ YILDIZI HANGİ KULÜP İSTİYOR?

Turkcell Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga'dan talip çıktı.

Lig TV'nin haberine göre Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga takımlarından Hamburg'un talip olduğu belirtildi.

Alman takımının resmi girişimlere başladığı belirtilirken transfer için herhangi bir rakam telaffuz edilmedi.

İyi para ise satılmalı diye düşünüyorum..Delgado bu sene takıma hiç katkı yapamadı ve bence gönderilmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bobo'yu 8'e gönderdiğimizi düşünürsek Delgado'yu da yine 6-7 milyon euroya satarsak iyidir bence.

15 milyon euro falan gelir elde etmiş oluruz bu iki oyuncudan.Ondan sonra da Anıl saydığın oyuncular için daha iddaalı bir şekilde girişimlerimiz olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Caner Erkin pazartesi günü açıklanabilir...

Riise'de görüşmeler tıkandı,bonservis konusunda anlaşılmaya yakınken Riise çok çok büyük paralar istemiş,sanırım gelmek istemiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Bobo için yalanlama geldi;

Kulübümüz’den Açıklama

Bugün bazı yayın organlarında yer alan, futbolcumuz Bobo’nun Olympiakos Kulubü’ne satılacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberlerde yer alan, Başkanımız Yıldırım Demirören’in Olympiakos Başkanı ile Bobo’nun transferi için biraraya geldiği iddiaları asılsızdır.

Bobo, çifte şampiyonluğumuzda büyük payı olan çok değerli bir futbolcumuzdur.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ahahah.O zaman David Beckham'ın da Beşiktaş formasıyla resmi var o da mı geliyor ? Mehmet Topuz açıklanmasında ne dedi Fenerbahçe bana karşı kaba bir tavır sergiledi Beşiktaşlı yöneticiler daha samimi ve içten davrandılar,ben de Beşiktaşlı'yım bu yüzden Beşiktaş'ı seçtim dedi.Ayrıca merak etme biz koskoca Fenerbahçe karşısında İbrahim Toraman'ı da renklerimize bağladık Topuz'u da bağlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by anilton View Post
    ARJANTİNLİ YILDIZI HANGİ KULÜP İSTİYOR?

Turkcell Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga'dan talip çıktı.

Lig TV'nin haberine göre Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga takımlarından Hamburg'un talip olduğu belirtildi.

Alman takımının resmi girişimlere başladığı belirtilirken transfer için herhangi bir rakam telaffuz edilmedi.
    oy oy oy hemen satalım aldığımız paraya satalım gitsin karda gerekmez zarar etmeyelim yeter
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    oy oy oy hemen satalım aldığımız paraya satalım gitsin karda gerekmez zarar etmeyelim yeter
    Evet çok haklısın hemen satmalıyız bence. Bütün sezon oynamadı.Beşiktaş kaptanı oldu burnu kalktı kandırdı bu büyük BEŞİKTAŞ taraftarını.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaş resmi web sitesi bir açıklama yaptı Bobo ile anlaşma yoktur.
    Last edited by sertanbaba : 07.Haziran.2009 at 20:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    olay forma giymekle bitseydi, wedersen fenerde değil gsde, çağdaş bjk de değil gs de oynuyor olurdu.
    Ben olayın forma giymekle bittiğini söylemedim zaten. Söylemek istediğim, Beşiktaş'ın resmi sözleşme imzalamadan önce oyunculara forma giydirip bir nevi onların başka takımlara transferini engellemesi. BJK oyuncunun başka bir takıma transferini engellemek için oyuncuyu ikna ediyor ve formayı giydirip TV'ye çıkarıyor, sonra da kulüple anlaşıyor. Herhalde transfer stratejileri bu olsa gerek, ben bunu etik bulmuyorum. Holosko ile M.Topuz olayları bunu gösteriyor, ikisine de forma giydirdi ve transferlerin önüne set koydu. Kulübü anlaşmaya zorladı.

Nesil
    2006

Ben olayın forma giymekle bittiğini söylemedim zaten. Söylemek istediğim, Beşiktaş'ın resmi sözleşme imzalamadan önce oyunculara forma giydirip bir nevi onların başka takımlara transferini engellemesi. BJK oyuncunun başka bir takıma transferini engellemek için oyuncuyu ikna ediyor ve formayı giydirip TV'ye çıkarıyor, sonra da kulüple anlaşıyor. Herhalde transfer stratejileri bu olsa gerek, ben bunu etik bulmuyorum. Holosko ile M.Topuz olayları bunu gösteriyor, ikisine de forma giydirdi ve transferlerin önüne set koydu. Kulübü anlaşmaya zorladı.
    ya kardesim yonetimin giydirdigini nerden cikariyorsunuz ya. holosko bize transfer olmadan aylar oncesinde bir televizyon programinda yapti bunu. o zaman 2-3 takim istiyordu onu. muhabir gs,fb,bjk formalarini koydu onune hangisini istersin dedi o da besiktas formasini alip giydi hatta taraftara hayran oldugunu belirtti.

ayrica sanki 3 yasindaki cocuga forma giydiriyorsunuz, adamlar istedikleri icin giyiyor herhalde. zorla giyecek degiller, kac yasinda iradeli adamlar demekki bunlari goze alip gelmek istiyorlar.

mehmet topuz bizi istemedi besiktasi istedi demek neden zorunuza gidiyor anlamiyorumki herkes altinda birsey ariyor. saniyorum yillardir kendi kendinizi tatmin ettiginiz bir soz vardi, fenerbahce istedigi her oyuncuyu alir. hadi sunu alin dedigimizde onu istemiyoruz ki diye sacma bir savunma yontemi, mehmet ornegindeki gibi isteyip alamayinca boyle farkli seyler ortaya atildi.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ya kardesim yonetimin giydirdigini nerden cikariyorsunuz ya. holosko bize transfer olmadan aylar oncesinde bir televizyon programinda yapti bunu. o zaman 2-3 takim istiyordu onu. muhabir gs,fb,bjk formalarini koydu onune hangisini istersin dedi o da besiktas formasini alip giydi hatta taraftara hayran oldugunu belirtti.

ayrica sanki 3 yasindaki cocuga forma giydiriyorsunuz, adamlar istedikleri icin giyiyor herhalde. zorla giyecek degiller, kac yasinda iradeli adamlar demekki bunlari goze alip gelmek istiyorlar.

mehmet topuz bizi istemedi besiktasi istedi demek neden zorunuza gidiyor anlamiyorumki herkes altinda birsey ariyor. saniyorum yillardir kendi kendinizi tatmin ettiginiz bir soz vardi, fenerbahce istedigi her oyuncuyu alir. hadi sunu alin dedigimizde onu istemiyoruz ki diye sacma bir savunma yontemi, mehmet ornegindeki gibi isteyip alamayinca boyle farkli seyler ortaya atildi.

Ayrıca buna ek olarak Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topuz'un kaldığı otele 7 tane adamını göndermesi ne demek oluyor acaba ? Çay,kavhe içsinler diye göndermedi sanırım.

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Ayrıca buna ek olarak Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topuz'un kaldığı otele 7 tane adamını göndermesi ne demek oluyor acaba ? Çay,kavhe içsinler diye göndermedi sanırım.
    Gözünle gördün mü ?? Uydurma onların hepsi...Hemen gelip buraya yazmayın kanıtı olmadan..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Söylediğine ilişkin bir kaynağın var mı? Çünkü gelen haberler Yıldırım Demirören'in otele koruma diktiği yönündeydi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Gözünle gördün mü ?? Uydurma onların hepsi...Hemen gelip buraya yazmayın kanıtı olmadan..
    Arkadaş Holosko'nun ve Mehmet'in Beşiktaş formasını giyip Beşiktaşlı olduğunu yazmış bende gördüğüm bi haberi paylaştım ta iki gün önce olan birşey.Sen tüm transfer görüşmelerini gözünle görüyorsun galiba haber almak yerine.Çok ilginç.Fenerbahçe aleyhine olan tüm haberler uydurmadır zaten.

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Söylediğine ilişkin bir kaynağın var mı? Çünkü gelen haberler Yıldırım Demirören'in otele koruma diktiği yönündeydi.
    Kaynağım yok.Bi-iki foruma göz atarken görmüştüm ,bulacağımı zannetmiyorum.Bulursam da eklerim.

Ne demek istedigimi anlamamissin sanirim.Gormek derken bir fotograf falan gordunmu anlaminda soyledim.Bir de ben butun haberler uydurma demedim bu tur haberler uydurma dedim...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Ne demek istedigimi anlamamissin sanirim.Gormek derken bir fotograf falan gordunmu anlaminda soyledim.Bir de ben butun haberler uydurma demedim bu tur haberler uydurma dedim...
    Fotoğrafını görsem kaydederdim mutlaka ama Mehmet Topuz'un resmi bile sabaha karşı geliyorsa bu olayın resmi gelmez değil mi ?

Neyse konuyu saptırmanın alemi yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post

Basbayağı öyle.

Çünkü bunu yapınca kulübü oyuncu anlaştığı için başka takımla görüşmek istemiyor.Oyuncunun başka kulübe gitmek istemeyeceğini düşünerek maddi anlamda zararda bile satabiliyor.

Zorla bana ucuza satacaksın dayatması oluyor.Satmazsa da seneye serbest kalacak.Bu yüzden zaten FIFA Transfer Yönetmeliği'nde bu kural var.Oyuncular da malzeme değildir, bu yüzden onlar için de Bosman Kanunu vardır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Basbayağı öyle.

Çünkü bunu yapınca kulübü oyuncu anlaştığı için başka takımla görüşmek istemiyor.Oyuncunun başka kulübe gitmek istemeyeceğini düşünerek maddi anlamda zararda bile satabiliyor.

Zorla bana ucuza satacaksın dayatması oluyor.Satmazsa da seneye serbest kalacak.Bu yüzden zaten FIFA Transfer Yönetmeliği'nde bu kural var.Oyuncular da malzeme değildir, bu yüzden onlar için de Bosman Kanunu vardır.
    ama soyle bisey var besiktasin amaci bu transferi ucuza kapatmak degil. boyle birsey yok ortada. kayserisporunda maddi zarari falan yok ortada. ayrica su zamana kadar cok oyuncu forma giyip baska takima gitti(cagdas,wederson,okankoc). sonucta mehmet topuzun direttigi konu forma giymesi degil, adam besiktasa soz verdim oraya gidicegim diyor. fenerbahcenin israrla istemesi bu olaylardan sonra hata.

ayrica siz bir konuyu kaciriyorsunuz, hani ortada transfer hakki vardi fenerbahce onu almisti falan demistiniz ya, oyle bir sey yok yani. gordugunuz uzere suleyman hurma simdiden kivirmaya basladi. yok biz anlastik fiyat daha belli degil, topuz imzalamazsa bizde kalir diye. su anda mehmet topuz fifaya gidip, benim rizam olmadan bonservisimi satmak icin anlasmislar ve resmi sitelerinde dahi verdik diye acikladilar diye sikayet ederse, fenerbahce ve kayseri kulubu ceza alabilir

Mesaj Yetkileri