Quote Originally Posted by Onurap View Post
M.topuzun hiç bi açıklaması beni inandıramaz.Fatih gökşen ve Aziz yıldırımın yalan söylediğini sanmıyorum..

Madem beşiktaşlısın Rıdvanı niye arıyorsun kardeşim..Yada Galatasaray beni istese alır oyalamazdı diye basına söylüyosun..

Eğer baştan Fenerbahçeyi istemiyorum deseydi neden transferine girsin ki Fenerbahçe 3 senedir uğraşıyor niye çıkıp söyleyemedi beşiktaşlıyım uğraşmayın diye?

Ne futbolcular gördük kefen giyerim o formayı giymem diyen..Sürüyle örnekleri var bunun..

M.topuz yolun başında daha..

M.topuz Beşiktaşa gitse bile bu yakın zamanda söylediği sözü yememesi için olucaktır..Yani doğuştan Beşiktaşlı olduğu için değil..

Üstelik Beşiktaşı bir futbolcuyu Fenerbahçeye alınmasına karşı çıkıp ezik diyen Y.demirören..Fenerbahçeliyim diyen Rüştüyü takıma sindirmeside ayrı bi saçmalık..
Ben yazmaktan bıktım artık vallahi bıktım...

F.Bahçe'de oynama konusu: M.Topuz ben F.Bahçe'de forma giymem falan demiyor.Kendiside söylüyor zaten Beşiktaş işin içine girmeseydi ben çoktan F.Bahçe ile imzalamıştım diye.Olay M.Topuz'un iki kulüp arasından Beşiktaş'ı tercih etmesi.İstese zaten gider F.Bahçe'ye imza atar.Ama devreye Beşiktaş girince ben daha F.Bahçe'den kimse ile görüşmedim,kafamda bitirdim F.Bahçe'de oynamayı diyor.Bunun sebebide gönlünün Beşiktaş'tan yana olması.Yani ben Beşiktaşlıyım bu yüzden başka kulüpte oynamam demiyor...

F.Bahçe'yi araması: Süleyman Hurma talibin yok diyor.O zaman kadar zaten kulübe gelmiş bir teklif yok.Mehmet Topuz hem basında F.Bahçe ilgileniyor diye sürekli haberlerin çıkmasından dolayı hemde menajerlerinin F.Bahçe istiyor seni heralde sözlerinden dolayı gerçekliğini öğrenmek için Rıdvan Dilmen aracılığıyla Aziz Yıldırım'a ulaşmaya çalışıyor...

Beşiktaşlılığı konusu: Bu konu için bir ton ispat çıktı.Bu saatten sonra onun Beşiktaş'lı olmadığına inanmayan zaten hiçbirşeye inanmaz.Annesi ve babası açıkladı.Burada örnek verdiğiniz Kayserisporluyum dediği röportajı yapan Ligtv muhabiri basında yazılmaması şartıyla M.Topuz'un kendisine Beşiktaşlıyım dediğini itiraf etti.Kayserirpor'lu futbolcular var,Beşiktaşlı olduğunu doğrulayan.Zaten bunun için kimseyi inandırmasına gerek yok.Biz Beşiktaşlılar inandıktan sonra.En öenmlisi Allah bildikten sonra kimse inanmış inanmamış umrunda olmaz zaten...