Sayfa 36 / 480 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turgay Demir kimdir nedir ya?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş yönetimine en yakın spor yazarı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hee iyi bari =) Utaka fena transfer olmaz doğrusu ama biraz kumara benziyor Aghahowa gibi .. Yani ya tutarsa hesabı ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aghahowa'mı?Mukayese bile etmem.Zira teknik anlamda gece ile gündüz gibidir onların farkı...

Utaka süratli,güçlü,teknik bir forvettir.Bunların yanı sıra havadan da iyidir...

Saha ismide çok sık anılmaya başladı...

Bana sorarsan her türlü Utaka derim ama 7 milyon pound karşılığında gitti Pompey'e,ne kadara isterler meçhul...

Bursasporlu sercan ıcın zapoyu gozden cıkardalar dıe duydum ben ertugrul hocanında zapoyu ıstemesı buyuk avantaj olur sercan bızım lıstede varsa eger.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bizim yerli forvete ihtiyacımız yok.Aslında forvete hiç ihtiyacımız yok ama Bobo istenilen rakamda satıldığı taktirde Şampiyonlar Ligi için daha etkili bir forvet alınması gerekiyor...

Bobo,Holosko,Nobre,Batuhan ne me lazım Sercan?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben oLsam geLecek sezon Batuhan ı Beşiktaş sınırLarı içerisine kitLer, TesisLerden ayrıLmasına izin vermem, Forvette ŞampiyonLar Ligimiş biLmem ne miş sürekLi HoLosko iLe beraber oynatırım. 4 YıL boyunca Bobo ya şans verdik, kendi değerimiz Batuhan bunu hak ediyor. AçıLan yabancı kontenjanı iLe de bir yabancı kaLiteLi sağ açık aLırım..

AsLında transferi bana devretse Beşiktaş çok iş yaparızda, işte
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Atouba gelir mi ya Deli İbo varken eger gelirse faydalı olurda, İbo ya da ayıp olur
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLi İbo geçen sezonun sonunda ki formunu geLecek sezonda göstersin, yaşını küçüLtüp Manu ya biLe satarız..Hafife aLma derim adamı aLican.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamamda o kadar da degil .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Eğer Bobo ve Zapo yollanıp,Utaka ve Atouba alınırsa gerçekten iyi iş yapmış olunur

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zapo yerine Atouba ya ok diyoruz ama bu sefer de savunmada iyi bir aLternatif eLden çıkmış oLuyor. Yerine gidip soL oyuncu aLıyoruz bu sefer göbekte probLem doğacak..

Utaka iLe Bobo arasında da dağLar kadar fark var. Bobo kompLe bir forvet Utaka daha çok HoLosko tarzı sprinter ve kanatta oynayan bir isim.

Hiç gerek yok bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Zapo yerine Atouba ya ok diyoruz ama bu sefer de savunmada iyi bir aLternatif eLden çıkmış oLuyor. Yerine gidip soL oyuncu aLıyoruz bu sefer göbekte probLem doğacak..

Utaka iLe Bobo arasında da dağLar kadar fark var. Bobo kompLe bir forvet Utaka daha çok HoLosko tarzı sprinter ve kanatta oynayan bir isim.

Hiç gerek yok bence.
    Bu kez sana katılmıyorum abi DC mevkiimizde Sivok,Toraman,Zan bayağı istikrarlıydılar geçen sezon,bu neden DC'de sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum...
    Utaka konusunda ise Anıl Abi'nin yazdıklarıyla bire bir aynı görüşteyim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben aLternatifsizLkten yana sıkıntı oLacağını söyLedim. Yoksa Zan ve Toramandan yana bir sıkıntımız tabi ki yok. Ama düşünün sürekLi sakatLanan bir Zanın yokLuğunda ve sezona biraz geç başLayacak bir Toraman yokLuğunda Bir zapo fena mı oLur ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben aLternatifsizLkten yana sıkıntı oLacağını söyLedim. Yoksa Zan ve Toramandan yana bir sıkıntımız tabi ki yok. Ama düşünün sürekLi sakatLanan bir Zanın yokLuğunda ve sezona biraz geç başLayacak bir Toraman yokLuğunda Bir zapo fena mı oLur ?
    Haklısın ama bence Mustafa Denizli Gökhan Zan'ın psikolojik sakatlığını çözdü geçen sene ve inanamadığımız bir şekilde çok az sakatlandı

sakary Ali Misafir

Ertuğrul Hoca Zapoyu isterse Beşiktaşa dışardan bile yardım eder..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En kötü bir sezon Bursaya kiraLık gidecek gibi duruyor Zapo şu aşamada.

Yönetim Bobo oLayını netLeştirmek istiyor. Ama Bobo yerine aLınacak goLcü adamın da buLunamaması yüzünden tekLif yapan kuLüpLerLe pazarLıkLarı biLerek uzatıyorLar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayrettin abi Louis Saha konusunda Mario Berk 'Gazetelerde yazıldıgı gıbı oyuncunun gelmek ıstemedıgı falan yok sadece bızden 2 gunluk sure ıstedı' dedi. Yani hala bir umut var ayrıca sakatlıgı falan da yokmus zaten final macında golun de attı rekor kıraraktan =)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Saha'nın kulübünün yeni sezon ürünlerinin tanıtım çekimlerinde mankenlik yaptığı ve yeni sezonda kullanılacak formalardan 9 numaralı Saha formasının satışa sunulduğunu duymuştum dün haberlerde. Bu nedenle transfer gerçekleşmeyecek düşüncesi çıkmış olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama Serkan abi bu zamana kadr transferlerde hep önemli rolü olmustur Mario Berk'in ve Everton ile ilgili hiçbir sorun kalmadı sadece Saha'yı ikna etmeye calısıyoruz dıyor .. İş Beşiktaş'a gelince yabancı kulüpler bile sorun cıkartıyor yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bizim medyaya güven olmaz, haber uydurma da olabilir. Ben sadece duyduğumu yazdım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle olsun napalım be abi Ben hala Saha olmuyorsa Nene olsun görüşündeyim .. O ligde bir cevher var hissediyorum =) Utaka falan yalan olur bize buldugunu cakacak bır adam lazım. Utaka'nın Holosko'dan hiçbir farkı yok hatta son vuruslarda daha etkısız ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

KENAN ÖNER, BOBO'NUN ALTERNATİFİNİ AÇIKLADI!..

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Olympiakos’a transferi söz konusu olan Bobo ve siyah beyazlı takımın gündeminde yer alan Luis Saha hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı!..

Lig TV’ye konuşan Kenan Öner, “Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için gereken yerlere bir iki transfer yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Transfer yapabilmek için yabancı kontenjanının boşalması gerektiğini hatırlatan Öner, Bobo’ya gelen transfer teklifleriyle ilgili olarak ise “ “Bobo’ya hep teklif var. Avrupa’da konuşulan bir isim. Herkes istiyor ama dünyada yaşanan bir global kriz var. Değerini bulursak ve Bobo’nun da rızası olursa göndermek istiyoruz” diye konuştu.

Öner, Beşiktaş’ın transfer gündeminde olan Luis Saha ile ilgilendiklerini doğrularken, bu transferin Bobo’nun takımdan ayrılmasına bağlı olduğu söyledi. Kenan Öner, “Luis Saha ile temasımız var ama öncelikle Bobo’nun transferi hallolmalı. Gelişmeler iyi ama bilemeyiz ne olur. Saha olmazsa da onun kadar iyi ve tanınmış birisiyle anlaşacağız” dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi hayırlısı .. Louis Saha her yönüyle çok iyi olur .. Fransız, siyahi ve forvet daha ne olsun 2. Pascal

Default Sercan Beşiktaş'a Gidecek Mi ?

Beşiktaş Kulübü, Bursasporlu Sercan Yıldırım ile ilgili çıkan transfer haberlerini yalanladı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Bugün bazı basın organlarında yer alan, Bursaspor'un futbolcusu Sercan Yıldırım ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler asılsızdır. Söz konusu futbolcu, kulübümüzün transfer gündeminde yer almamaktadır'' denildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak:Maraton
    Last edited by tarikko : 18.Haziran.2009 at 21:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

maraton, fotomaç, fanatik, efsane fotospor, taraf, zaman = Hikâye, masal...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    maraton, fotomaç, fanatik, efsane fotospor, taraf, zaman = Hikâye, masal...
    http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15103
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Saha'da kötü son!

Beşiktaş bir süredir görüşme halinde olduğu ve son iki günde yaptığı temaslarla büyük aşama kaydettiği Louis Saha transferinden vazgeçmek zorunda kaldı. Fransız futbolcu ve Everton Kulübü ile transfer için bugün yapılan son görüşmelerde maddi konularda anlaşma sağlanılmasına rağmen, Saha'nın futbol hayatını İngiltere'de sürdürme isteğinde kararlılığını koruması ve Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklaması transferi çıkmaza soktu.Beşiktaş yönetiminin, Saha ile bugün yapılan son görüşme ve Fransız futbolcunun açıklamalarının ardından bu transferden vazgeçme kararı aldığı açıklandı.

18.06.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa bana kaLsa Bobo mu Saha mı deseniz ben Bobo derim. Karşı çıkanLar, bu adam ne diyor diyenLer oLabiLir ama Bobo dur.

4 YıLdır bu üLkede, artık bütün takımLarı tanıyor Bobo, savunma oyuncuLarını tanıyor, kaLeciLeri tanıyor. Adam geçerken hangisini birebirde geçerim, fiziki oLarak hangi savunma oyuncusundan daha iyiyim bunu biLiyor. BunLar cidden büyük artıLarda. Ben çok iyi bir isim oLmadığı sürece Bobo nun gitmesine karşıyım. Bobo nun yerini Saha iLe doLduramazsınız. Daha kompLe bir adam geLmesi Lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın Hayrettin Abi .. Ayrıca Saha'da Baros gibi tam bir bilmece. Bu zamana kadar oynadıgı takımlarda bır sezonda 15 golu bulmus mudur bılmem. Ha Baros geldi dikiş tutturdu gol kralı oldu ama Saha'nın verımlı olacagının garantısı yok o yuzden alındıgında 'tamam ıste budur' dıyebılecegımız ısımlere yonelmelı yonetım ..

Bu arada Fanatik'te 'Kartal'dan misilleme' diye bir haber vardı ilk sayfada Lugano için .. Umarım balon haberdir, yoksa taraftarı tamamen karsısına alacak yonetım ama haberlerı yok .. İşe yaramazlar sürüsü ..

Mesaj Yetkileri