1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: F.Bahçe'ye çok ağır ceza!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oraya o resmi koymak mıdır doğru açıdan bakmak ? Burada kim savunmuş ki eskiden olanları ? Her seferinde ama bize de bu oldu diyerek sidik yarıştırmaktır mı mantıklı olan ? Yoksa babayiğit gibi çıkmış az bile verdiler diyebilmek midir ? Başka konuya da yazdım bunu, yönetci olabilmenin ve yönetici kalabilmenin farkı bu olsa gerek..

O resim antudan alınan bir resim, oradaki yorumları görseniz %90'ı içler acısı. O zihniyetin burada olması doğru değil, onu buraya taşımak bence yanlış.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Oraya o resmi koymak mıdır doğru açıdan bakmak ? Burada kim savunmuş ki eskiden olanları ? Her seferinde ama bize de bu oldu diyerek sidik yarıştırmaktır mı mantıklı olan ? Yoksa babayiğit gibi çıkmış az bile verdiler diyebilmek midir ? Başka konuya da yazdım bunu, yönetci olabilmenin ve yönetici kalabilmenin farkı bu olsa gerek..
    Bak şimdide farklı açıdan baktın tabi resmi koyan arkadaşıda savunduğum yok (sadece provakatörlük yapayım diye koyduğunu aklıma getirmek istemedim daha ılımlı yaklaşmak istedim), kimsenin ne düşündüğünü bilemem ama ben geçmişte olan olaylardan dolayı haksızlık yapılıyorda demiyorum. Suçlular cezalarını alacaklar ancak günümüzde heleki basketbolda olayları görüntülemek kolay, nokta atışı yapsınlar olaylara karışanlar tesbit edilsin cezası verilsin. Tabiki Fenerbahçe Ülker'de bir ceza alacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

O resim antudan alınan bir resim, oradaki yorumları görseniz %90'ı içler acısı. O zihniyetin burada olması doğru değil, onu buraya taşımak bence yanlış.
    Bu konunu antuyla ne ilgisi var anlamadım?Öyle antu fanatiği falan da değilim her Fenerbahçe savunulduğunda aynı mevzu.Ayrıca burdan o kadar Fenerbahçe taraftarına sallamak kolay olmamalı.

Mesaj Yetkileri