Pavlyuchenko,Gudjohnsen,Martins ve ismi saklanan bir isim var Beşiktaş'ın listesinde...
Pandiani yalan...
Pavlyuchenko,Gudjohnsen,Martins ve ismi saklanan bir isim var Beşiktaş'ın listesinde...
Pandiani yalan...
BizimkiLer kaş yapacağım derken yine göz çıkaracakLar o beLLi oLdu.
Last edited by El Barto : 24.Haziran.2009 at 00:01 Reason: abime enstantane ha nıhahahahaah :)
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Pavlyuchenko zor. Diğerleri olabilir. Ben Gudjohnsen'i alacağını düşünüyorum Beşiktaş'ın. Hatırladığım kadarıyla sol açıkta oynayabiliyor. Holosko'nun sol açık versiyonu desek yanlış olmaz. Sadece biraz daha yavaşı ve bitirici vuruşlarda daha iyisi.
I'm back...
Pavlyuchenko yu satma dusuncesinde Spurs zor olcani pek sanmiom
Deli İbo ile 1+1 olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalamışız.Bu sene sol bekte yine o oynarsa yandık...
İnşallah alınacak sol beke alternatif olarak düşünülmüştür...
Zan'ın yerine Ediz!
Kaptan Gökhan Zan'ı G.Saray'a kaptıran Beşiktaş, bu boşluğu Ankaraspor'un ümit milli savunmacısı Ediz Bahtiyaroğlu gidermeye çalıştığı iddia edildi.. Siyah beyazlıların genç yıldızın menajeriyle temasa geçtiği ve transferi sonlandırmak için çalıştığı belirtildi..
Ben Deli İbo'nun her türlü bu takımda oynayacağını savunuyorum.Onu kesecek bir sol bek gelirse eyvallah ama sanmıyorum.Bu sezon takımın en iyilerinden birisiydi İbo yine.
Ediz transferinde yorum yapmıyorum.Başkan Zan'ın yerine daha iyisi alınacak dedi daha iyisi Ediz mi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eğer başkan o lafının üstüne Ediz'i alırsa futbol bilgisinden şüohe etmeye başlayacağım (Şu anda etmiyorum sanki =) neyse.. Ediz alınacagına Zapo kalsın Sivokla oynasın hiç değilse yabancılık çekmeyecekler.
Forvet işinin de bir an önce çözümlenmesi çok iyi olur ..
Forvet satmazsak alınmayacak galiba.
Defansta zaten Sivok,Toraman,Zapo var.Bir tane de yedek stoper alabiliriz.Ama Zapo giderse kaliteli bir stoper alabiliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başkan Gökhan Zan için daha iyisini alırız demedi.Orhan Yıldırım'ın her zamanki sallamaları...
Stoper için şuanda Sivok,Zapo,Toraman,Erhan Güven var.Zapo giderse yabancı bir stoper alınır.Akçaabat Sebat'ta bu sene çok iyi bir sezon geçiren 1989'lu Koray Şanlı var,o dönecek.Stopere alınabilecek ve direk oynayabilecek Türk yok şuanda.Ancak Ş.Ligi için Zapo'dan daha iyi bir yabancı alınabilir.Bu açıdan stoper alternatifleri için sorun yok şu aşamada...
Beşiktaş Erhan Güven'i stoper oynatırsa felaket'e uğrar. Erhan Güven sağbek ve ön libero oynabiliyor. Bize karşı stoper oynadı Youla hallaç pamuğu yaptı resmen Erhan'ı...
I'm back...
Erhan Güven, Ekrem'in yedeği olarak alındı bence çünkü Kurtuluş gidici .. O yüzden orta düzey bir stoper işimizi görür şayet Zapo gitmez ise ..
Bobo ne olacak o da muamma, transfer politikamız O'nun üstüne kuruldu resmen yahu =)
Olabilir Mustafa,tek maçla değerlendirilmez.Youla Meira ile Servet'i de hallaç pamuğu gibi atmıştı...
I'm back...
Zaten Erhan sağ bek için alındı.Toraman - Sivok banko oynayacak isimler.Zapo giderse yabancı iyi bir stoper alınır ve Toraman sağ beke kayar büyük olasılıkla.Bende Erhan stoperde süper demedim.Sadece o bölge için alternatif olabilir...
Erkan Zengin'in bonservisini almışız.Erkan çok yetenekli bir oyuncu,çok sevindim...
NTV spor şu anda Genoa dan Ferrari iLe görüştüğümüzü söyLüyor. Ayrıca Utaka için bastırıyormuşuz :S
Kurtuluş'u Tigana önlibero oynatmıştı ve bence sağbekte ne kadar vasatsa önliberoda o kadar iyiydi.O bölgede tekrar denense belki verim alınabilinir.
Ben oLsam zaten Serdar ı Ernst in partneri yapardım. Fink i hiç aLmaz yerine adam gibi bir sağ kanatta oynayacak yabancı aLırdım.
Bizim yönetim transfer konusunda cidden çok zayıf.
Bobo ve Ernst i nasıL aLdıLar ben haLa onu çözemiyorum. Saksı feLan mı düştü o arada ne oLdu. HoLosko da zaten zorLa transfer ettirmişti takıma kendini![]()
Aynen,S.Kurtuluş önlibero oynadığı taktirde o bölgede sıkıntımız kalmaz.Biran önce yeniden oraya monte edilmeli.Sağ bekte ortaları dışında çok iyi olduğu söylenemez.Ağır,dönemiyor,açık alanda süratli adam geldiği anda karşısına belini kırıyor.Önlibero oynadığı dönemde A milli takıma kadar yükselmişti.O sezonun sonunda Rennes Serdar için 6 milyon € teklif yapmıştı.Beşiktaş'ta sağ bek oynarken Ümit Milli takıma çağırıldığında bile önliberoda oynatılıyordu.Ne yapıp edip Mustafa Hoca'nın Serdar'ı oraya yeniden oturması gerekiyor...
arkadaslar transferi su anda denizli yonetiyor, yoneticiler mustafa denizlinin onerdigi isimler uzerine gorusuyorlar. mustafa denizli finki istemeseydi zaten alinmazdi. sag kanadin etkisiz oldugunu dusunurse zaten adam aldirir oraya mustafa denizli ki bana gore gerek yok. bobo yu tigana ,ernst ide mustafa denizli zorla aldirdi. holoskoyuda ertugrul saglam istemisti. yonetim kendi basina yapmadi bu transferleri.
ayrica haber1903 de cikan isim yuzde 90 benayoun. su an liverpoolla anlasilirsa benayoun gelmek istiyormus. bu hafta sonuna kadar olumlu veya olumsuz belli olur. cok sevindim ben bu habere. tabiki bir sartla, benayoun bobo nun yerine gelmeyecek, delgado gidecek ve benayoun gelicek. bobo nun yerine bir baska forvet alinicak. 3 lu forvetin solunda benayoun ortada yeni forvet(alternatif olarak nobre ve batu) sagda holosko. delgadonun oynadigi yerde tello oynayacak. umarim olur bu transfer delgadonun yerine. ayrica defansada bir yabanci alinirsa zaponun yerine super olur. tabiki birde sol bek sart, caner veya ismailin gelicegini dusunuyorum.
Matteo Ferrari müthiş olur.Ama Genoa'nın bırakacağını zannetmiyorum...
Olympiakos Piraeus have signed Swedish international centre-back Olof Mellberg from Juventus for 2.5 million Euros.
su adami alsaydik keske.
Yanarım bende ona yanarım...
Üç büyüklerde yabancı stoper arıyor,Mellberg 2.5 milyon €'ya Olympiakos'a gidiyor...
Beşiktaş'ın yerinde olsam bastırır parayı Lugano'yu alırdım, müthiş bir transfer olurdu hem o bölgedeki eksikliği kapatmak açısından hem de misilleme açısından.
misilleme falan umrumda degil, gercekten iyi bir oyuncu lugano. sivok ve toramanla lugano tas gibi defans olurdu ama zor , taraftarinda kabullenmesi zor. cirkefligi onemli degil. yabanci oldugu icin fenerbahceye o kadar bagli oldugunu sanmiyorum ama 8 hareketi yuzunden istemez kimse.
Sabah radyoda Galatasaray'ın transfer haberlerini dinliyordum ama bizim işimize yarayacak bir haber dydum =) Djibril Cisse GS yönetimine tekliflerinden ötürü teşekkür etmiş ve İngiltere'de oynamak istediğini dil getirmiş. Büyük ihtimalle Tottenham'a gidecekmiş. Bu da Pavlyuchenko veya Keane transferlerini daha olası kılar bence .. Siz ne dersiniz?
Pavlychenko'yu çok seviyo taraftarlar ama Roma'da onun için devrede sanırım. Vucinic satarlarsa veya fiyatı iyi gelirse onlarda almak istiyo Roman'ı. Robbie Keane çok para ödediler geçen sene kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum ama gelirse Hayrettin abi her çeşit formasını alır herhalde![]()
Gelirse Pavlyuchenko gelir bence.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Robbie Keane geLirse, adımın yanına Hayrettin Robbie Karaca diye ekLeme yaparım, o derece![]()