Öncelikle 3 yeni transferimizde hayırlı olsun.Uzun süren sessizlik sona erdi ve bence güzelde sona erdi.

Önce Nihat'ın transferinden başlamak istiyorum.Daha önce transferi gerçekleşmediğinde üzüldüğümü söylemiştim.Hem alt yapımızdan yetişmiş olması hemde kendisini İspanya'da baya geliştirmiş olması sebebiyle bu transferin gerçekleşmesini istiyordum.Başkanımız dün sürpriz bir gelişme ile kendisini kadromuza kattı.Sanırım transferde yaşanan gelişmeler üzerine daha kararlı olmasıyla alakalı bir transfer.Teşekkür ediyorum kendisine böyle önemli bir transfere imza attığı için.Nihat eğer İbrahim Üzülmez içinde sorun olmazsa sanırım 1.kaptan olacaktır.Tecrübesi ve alt yapımızdan gelişmiş olmasını göz önüne alırsak olması gerekende budur.Tabii İbrahim Üzülmez'in kulübümüze senelerdir hizmet ettiğinide unutmamak lazım.Ayrıca bonservisine ödendiği söylenilen fiyatta gayet iyi bence.Fiyatının bu kadar düşmesinin sebebi geçen sezonu kötü geçirmiş olması olmalı.Umarım bu sezon kendisini toparlar ve Beşiktaş'a katkı sağlar.Tekrardan hayırlı olsun..

İsmail Köybaşı transferine gelirsek.Açıkcası kendisinin bir maçını seyretmedim.Ama çok uzun süredir ismini duyuyordum.Yetenekli bir oyuncu olduğu aşikar.Olmasa bu kadar gündemde olmazdı zaten.Uzun süredir ilgileniyorduk ama kulübü satmayacağını söylemişti.Sanırım bu kararlarından yaptığımız teklif önemli rol oynadı.Açıkcası Higuainlere,Diattalara,Gordonlara ödediğimiz paralardan sonra böyle bir genç yeteneğe ödenecek para gözüme gelmez.Çünkü çok daha fazlasına elden çıkarma şansımız var.Yeterki kendisini gösterme şansını elde etsin takımda.Taraftarımızında bu konuda duyarlı olacağını umuyorum.

Bir diğer transfer Rıdvan.Rıdvan'ıda seyretmedim.Ancak ismini duymuştum onunda.Sanırım Bank Asya'da sezonun genç yeteneği seçilmişti.Ancak ben sağ açık diye biliyordum.Sağ bek oynuyormuş anladığım kadarıyla forumlardan takip ettiğim ölçüsünde.Umarım oda kendisini kanıtlama şansı bulur takımımızda.

En baştada dediğim gibi sessizliğimizi güzel bozduk.Gökhan Zan'ın ayrılmasından sonra artık çok iyi bir stoper şart oldu Avrupa için.Yerli olarak bir isim gelmiyor aklıma.Yabancı olur muhtemelen.Bence Bobo'yuda satmayalım.Daha yaşı genç.Her türlü talibi çıkar.Hem yerinide kolay kolay doldurmayacağız gibi geliyor.Yinede Mustafa hocanın kararlarına saygı duyuyorum.Ona güvenimiz kesinlikle tam..