Balonun ötesinde bir haber Sercan haberi.
Balonun ötesinde bir haber Sercan haberi.
Holosko'yu da verirseniz düşünürüz.
TRT Veron, Hasan Kabze ve Gökdeniz transferlerinden sonra benim gözümde Fotospor'dan hiçbir farkı kalmadı ki Yazıcı az önce Kanaltürk'te gereken şeyleri söyledi. . .
Batuhan oynasın Sercan'dan daha fazla iş yapar bence![]()
Sercan Yıldırım süratlı futbolcu birebirde çok etkili kolayca adam geçebiliyor.Batuhan örnek vermek gerelirse Hakan Şükür tarzı futbolcu bence.Herkesin kalitesi kendine ama Sercan Yıldırım,gerçekten yıldırım gibi bir topçu.Bursaspor'a da hızlı adam lazım.Umarım yeteri kadar açık olmuştur.
Basın şaşırdı iyice...
7 milyon €+Batuhan+S.Özkan he...
Hemde Bobo,Nobre,Nihat,Holosko gibi oyuncularla dolu forvet bölgesine...
Şaka gibi...![]()
Serhat Ulueren canlı yayında açıkladı;
Başkan'la konuştum,3 milyon € + 2 oyuncu[Serdar Kurtuluş,Zapotocny(Kira)] vereceğiz,borsayada bildirilecek zaten dedi...
Böyle bir şey varsa kalsın Sercan.
İyi futbolcu ama bu kadar da etmez yani.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gaziantepspor yönetici 6.5 milyon Euro + 2 futbolcu diyor, Beşiktaş başkanı başka bir şey diyor, nasıl iş anlamadımKime inanacağımızı şaşırdık.
G.Antep'te inanılmaz bir tepki var.Bu haberlerin taraftarı yumuşatmak için yapıldığı söyleniyor.De Nigris içinde 2 milyon € + 2 futbolcuya sattık diye haber yapmışlar.Ardından 800 bin €'ya gittiği öğrenilmiş...
Beşiktaş 3 milyon Euro + 2 futbolcuya aldıysa eğer gayet iyi bir fiyata almış, büyük iş başarmış. Bu miktarın 2 katından fazlası günlerdir basını meşgul ediyordu ama 3 milyon Euro normal.
Bu ne biçim yönetici arkadaş böyle şey mi olur !! Düpe düz yalan söylüyor..
Holosko için verilenleri düşününce Sercan için bu bedel az diyebilirim![]()
Pardon?
Holosko 5 milyon € + Burak ve Koray karşılığında alındı.Fazlasını verdi zaten bize futboluyla.Şuanda satışa konsa rahatlıkla alındığı değeri çıkarır...
Bu mesajdan Sercan Holosko'dan daha iyi anlamını mı çıkarsam?
Holosko Beşiktaş'ta başarılı olamadı,bonservisinin karşılığını veremedi anlamını mı çıkarsam?
Ayrıca şuanda gündemimizde Sercan falan yok...
Nihat Pazartesi günü yani bugün nerdeyse, stadda imza töreni yapılcağına dair haber görmüştüm bir yerde tam olarak hatırlayamıyorum, bu konuda bir bilgisi olan varmı ?
stadda yapılacak dıolardı evet ama buyuk bı traftar cogunlugu tepkı gosterdı ole ıs mı olur fener gıbı nıe stadda yapıoz her zamankı gıbı umranıyede yapılsın buda cınsınden sanırım yıne umranıyede olur herhalde
sercana o kadar para arti serdar ozkan arti batuhan degil, onlar bize batuhan icin sercan arti para verse ben kabul etmem( sercanin batuhandan iyi futbolcu oldugu cikmasin bu yorumdan onu tartismiyorum). sonucta batuhan ileride cok cok fazla potansiyel vaad eden bir oyuncu, yine ileride cok fazla potansiyel vaad eden oyuncu icin elindekini verirsen macera olur. bir de ustune o paralar ve s.ozkan teklifinin olabilme ihtimali, messinin su anda turkiyeye gelme ihtimaliyle esit. sercan yildirim iyi oyuncu ama su an hic ihtiyacimiz yok ona, sonucta holosko genc, batuhan cok uzun yillar katki saglar,bobo genc( eger gitmez ise). bizim kesinlikle bobo gitmedigi surece forvet transferimize ihtiyacimiz yok, bobo gidersede sercan degil avrupada kendini kanitlamis her vurdugunu gol yapicak adam almamiz gerekir. batuhan 2 seneye kalmadan arda gibi cikis yapabilecek potansiyeli hatta belki daha fazlasini yapabilecek bir oyuncu.
nihatin yarin imza toreni gibi birseyi yok zaten nihat 1 hafta ispanyada kalicakmis,hatta ilk idmanada katilmicakmis.
ismail konusunda ise gaziantepde yerel bir gazetenin haberini kopyaliyim,
Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl`ın Beşiktaş`a verdiği İsmail`e karşılık bu kulüpten iki futbolcu alınacak. Birisi Serdar Kurtuluş, diğeri Zapotocny olacak. Kırmızı-Siyahlı takımın Beşiktaş`tan 2.5 milyon euro ve Serdar`ı bonservisiyle alacağı öğrenilirken Zapotocny`yi de kiralık olarak renklerine katacağı öğrenildi. Sürpriz bir şekilde Beşiktaş`a satılan İsmail Köybaşı`nın transferi gerçekleşirken Beşiktaş Yönetimi`nin bu transferde Gaziantepspor`a 2.5 milyon euro ve Serdar Kurtuluş`u bonservisiyle vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılar ayrıca Zapotocny`yi de kırmızı - siyahlı ekibe bir sezon için kiralayacak. Zapotocny`nin bir yıllık maliyeti olan 800 bin euro`yuda Beşiktaş ödeyecek.
KAYNAK : GaziAntep Olay Gazetesi
3.3 Milyon euro + serdar + zapo(kiralık) buna kalmış transfer.
Tahmin ettiğim gibi 2.5 artı 2 oyuncuymuş.Zapo'nun masraflarını da biz karşılayacağız.
Bu arada TUNCAY haberleri vardı bir ara.Ben şahsen Tuncay'ın alınmasını çok istiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence İngiltere'de kalmalı. Kendisi için en iyisi o olur.
Gaziantepspor olarak bu yıl istedikleri hedefe ulaşamadıklarını belirten Başkan Kızıl ise Serdar'ın transferi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, transferin Beşiktaş'a verilen İsmail'e karşılık üç futbolcu ve yüksek rakamlar karşılığında olduğu iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Serdar'ın bonservisini alarak transferini gerçekleştirdik. Rakam söylemek istemiyorum. Ancak Serdar'ın Gaziantepspor'a çok katkısı olacağına inanıyorum, genç ve yetenekli bir futbolcu, Gaziantep'de çok başarılı sonuçlara imza atacağından kesinlikle şüphem yok, Serdar için Gaziantep'de önümüzdeki günlerde özel bir imza töreni düzenleyeceğiz. Takımda İsmail ve Bekir'den başka kimseyi vermedik. Genç ve dinamik kadroyu koruduk, İsmail'in yerine İvan'ın o bölgeyi çok iyi koruyacağına inanıyorum.
YAŞAR ANTER - KAMERA: ZEYNEP TURAN - BODRUM / DHA
İbrahim Yazıcı ve Ertuğrul hoca 10 kere söyledi.Sercan'ı Türkiye'den bir takıma vermeyeceğiz..Yurt dışından teklif gelirse yollarız ama gelmezse Sercan Bursaspor'da kalacaktır..
Parayı verdın mı bal gıbı verırler sercanıda. Ben ınanmıyorum yok ona vermeyız yok sunlara vermeyız dıe cıkan haberlere. Bn sahsen ıstemem ama sercanı besıktasa yazık olur cocuga gercekten aklı varsa gıtsın yurtdısına dunya yıldızı olur.
zaten Sercan'a gerekte yok takımımızda şu an. Forvet hattımız yeterince geniş![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Şu anda aldığımız bir habere göre, Ferrari transferi ile yekilendirilen Menajer Ogan Tarhan, İtalyan futbolcunun kulübü Genoa ile her konuda anlaştı. Arada çok ufak pürüzlerin kaldığı bildirildi, bu pürüzlerin en geç 1-2 saat içinde aşılacağı bildirildi.
Bu anlaşmanın imzalanmasından sonra iş yönetime düşüyor, Yönetimin yabancı kontenjanını açması için görüşmelerini hızlandırması bekleniyor.
HABER1903
Başkent ekibiyle masaya oturan Demirören, 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirmeye çalışıyor.
GÖKHAN Zan’ın Galatasaray’a gitmesi yanı sıra Zapotocny’nin yetersiz olması nedeniyle yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, aradığını İspanya’da buldu; Christoph Metzelder. Siyah beyazlılar, başarılı kariyerine karşın yıldızlar topluluğu Real Madrid’de yedek kulübesine hapsolan Alman futbolcuyla temasa geçti. Ön görüşmelerden olumlu sonuç alarak ayrıldı.
Nihat Kahveci’nin bonservisini satın almak için İspanya’da bulunan başkan Yıldırım Demirören ve beraberindekiler, Nihat’ın ve menajeri Murat Kuş’un tavsiyesi üzerine Metzelder’i transfer listesinin başına aldı. Daha önce Genoalı Matteo Ferrari ile görüşen ve bu oyuncuyu yüksek bonservis bedeli nedeniyle beklemeye alan başkan Demirören, rotayı İspanya’ya çevirdi.
Valencia’da Villarreal Kulübü yetkilileri birlikte Nihat’ın bonservis işlemlerini mutlu sonla noktalayan yönetim, ardından dün sabah erken saatlerde özel uçakla başkent Madrid’e geçti. Florentino Perez’in başkanlığa gelmesiyle birlikte revizyona giden eflatun beyazlıların yöneticileriyle temasa geçen Yıldırım Demirören, Christoph Metzelder için kapıyı çaldı. Real Madrid’le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve 4 milyon Euro bonservis bedeli biçilen Alman futbolcunun fiyatında indirim istedi. 28 yaşında ve 1.93 m. boyundaki Metzelder’in oynayabileceği bir takıma gitmek istemesi üzerine geri adım atan Real Madrid Yönetimi’nin fiyatı 3,5 milyon Euro’ya kadar indirdiği ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Haber 1903