QTM ne yapmaya çalışıyor aklım almıyor. Güya BJK, FB'nin önüne taş koymak için Poulsen'e 18 Milyon €'luk teklif yapmış.
Kendileri çalıp kendileri oynuyor.![]()
QTM ne yapmaya çalışıyor aklım almıyor. Güya BJK, FB'nin önüne taş koymak için Poulsen'e 18 Milyon €'luk teklif yapmış.
Kendileri çalıp kendileri oynuyor.![]()
Başkent ekibiyle masaya oturan Demirören, 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirmeye çalışıyor.
GÖKHAN Zan’ın Galatasaray’a gitmesi yanı sıra Zapotocny’nin yetersiz olması nedeniyle yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, aradığını İspanya’da buldu; Christoph Metzelder. Siyah beyazlılar, başarılı kariyerine karşın yıldızlar topluluğu Real Madrid’de yedek kulübesine hapsolan Alman futbolcuyla temasa geçti. Ön görüşmelerden olumlu sonuç alarak ayrıldı.
Nihat Kahveci’nin bonservisini satın almak için İspanya’da bulunan başkan Yıldırım Demirören ve beraberindekiler, Nihat’ın ve menajeri Murat Kuş’un tavsiyesi üzerine Metzelder’i transfer listesinin başına aldı. Daha önce Genoalı Matteo Ferrari ile görüşen ve bu oyuncuyu yüksek bonservis bedeli nedeniyle beklemeye alan başkan Demirören, rotayı İspanya’ya çevirdi.
Valencia’da Villarreal Kulübü yetkilileri birlikte Nihat’ın bonservis işlemlerini mutlu sonla noktalayan yönetim, ardından dün sabah erken saatlerde özel uçakla başkent Madrid’e geçti. Florentino Perez’in başkanlığa gelmesiyle birlikte revizyona giden eflatun beyazlıların yöneticileriyle temasa geçen Yıldırım Demirören, Christoph Metzelder için kapıyı çaldı. Real Madrid’le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve 4 milyon Euro bonservis bedeli biçilen Alman futbolcunun fiyatında indirim istedi. 28 yaşında ve 1.93 m. boyundaki Metzelder’in oynayabileceği bir takıma gitmek istemesi üzerine geri adım atan Real Madrid Yönetimi’nin fiyatı 3,5 milyon Euro’ya kadar indirdiği ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Haber 1903
nasıl inanasım var bu habere anlatamam![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Arkadaşlar Ferrari haberş HABER1903'ün özel haberi...
Ama onlar kendi özel haberlerinin yanında basındanda haberler yayınlıyorlar.Yani Metzelder onların haberi değil...
Matteo Ferrari ve Genoa ile her konuda anlaşıldı.Bu transferin önündeki tek engel Zapo.O resmen ayrıldığı an Matteo Ferrai Beşiktaş'ta...
Haydaaaa,Ferrari'yi beklerken Metzelder ismi önplana çıktı şimdide.Anaşmak üzereymişiz Metzelder'le...
evet metzelderle anlasmak uzereymisiz , ben karar veremiyorum ferrarimi metzeldermi, cunku metzelder biraz agir gibi duruyor, ferrari daha saglam ve istikrarli gibi gorunuyor bana. hayirlisi olur insallah
Bir Ernst iyi cıktı diye Demirören komple takımı Alman yapacak galiba şaka biyane Metzelder agırdır filandır ama ligimizde cok iş yapar.
Ayrıca Ferrari gelmiyorsa Aida gelsin farketmez yani![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
sivokla zapoyu yolla ferrariyle metzelderi al iste :P
Ekonomik anlamda hangisi daha uygunsa onu alsın bence Beşiktaş.Ferrari olsun Metzelder olsun bu takıma çok katkı yapacak oyuncular...
I'm back...
Metzelder olursa cidden Beşiktaş turnayı gözünden vurur, Gökhan Zan'ın boşluğunu rahatlıkla dolduracaktır
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Dikkatimi çeken nokta bu. Metzelder gibi defansı 4 m € bulmuşsun daha ne fiyat indirme çabası anlamadımBaşkent ekibiyle masaya oturan Demirören, 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirmeye çalışıyor.![]()
Yahu kim olursa olsun Pazarlık Yapmak sünnettirBelki 3 mn euroya alabileceğin oyuncuya niye 4 veresin.Para onların cebinden çıkıyor bizim değil
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ferrari ve Metzelder,ikiside cuk oturur savunmaya.Tecrübeleri ile özellikle Ş.Liginde çok faydalı olurlar...
Yani görüşülen isimler doğru isimler.Hangisi gelirse gelsin sevinirim kendi adıma.Ben Ferrari'nin geleceğini düşünüyorum...
bu metzelderi nihatın tavsiyesiyle alıyoruz ayrıca adam alman milli takımında oynuyor buna nazaran adam dünyanın en iyi ve en üst seviyede futbol oynayan bir takımda yer alıyor eğer biz şampiyonlar liginde büyük hedef koymuşsak metzelder harika bir transfer olur diyorum arkadaşlar bu poulsen için gerçekten 18 mliyon avromu önermişiz biz bu paranın kaynağını nereden buluyoruz acaba
Poulsen için 18 milyon €'mu?
F.Bahçe bu fiyatın yarısından daha az bir fiyata anlaştı Juve ile kendisi gelmek istemedi biz niye 11 milyon € fazla veriyoruz.Böyle bir haber olabilir mi yahu?![]()
balonun alası o Poulsen haberiuçan b alon
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Metzelder tek kelime ile harika olur![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Beşiktaş'ın Metzelder'i alma ihtimali varsa, hiç parayı düşünmeden anlaşmaya bakacaklar. Ne kadar isteniyrosa vermeleri gerekir. Mükemmel bir transfer olur.
MetzeLder de geLse oLur, Ferrari de geLse süper oLur. GeLecek yıL savunma hattımız çok sağLam oLacak. Forvet hattımız da süper zaten.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Orta saha herkesin tahmininden daha süper bence.
Ernst-Fink-Tello
Fink takımın zaten dinamosu
Ernst özellikle çok istemiş Fink'i.Umarım Ernst gibi etkili olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
takım zaten devamlı kosan topa basan ve yorulmayan bı takım oldu sampıyonlar lıgınde cok canlar yakacagız bence kondısyon olarak zaten sıkıntı olacagını dusunmuyorum mustafa hocaya guven sonsuz. walla gonul rahatlıgıyla macları ızlıcez onumuzdekı sezon. Hadı hayırlısı bakalım
--------------------Rüştü------------------
Toraman------Ferrari-----Sivok-------İsmail
---------------------Fink------------------
----------------Ernst----Tello--------------
Nihat-------------------------------Holosko
--------------------Bobo------------------
Bu 7 yabancılı Şl kadrom.Orta sahada Ernst daha defansif,Tello daha ofansif bir görünümm içinde olacak.Nihat ile Holosko sürekli yer değiştirerek oynarlar...
Türkiye liginde çeşitli alternatifler değerlendirilebilir kontenjandan kurtulmak adına.Bobo yerine Nobre oynayabilir.Fink yerine U.İnceman oynayabilir.Ve ya alınabilecek bir yerli(M.Ceylan).Sivok kesilip Toraman stopere sağ beke Ekrem,Erhan,Rıdvan alternatifleri düşünülebilir...
Dün Karşıyaka da idim..
Benim eşimin yeğeni Rıdvan ın sağ tarafta da oynayabiLdiğini ve sağ tarafta daha iyi oLduğunu söyLedi.
Rıdvan hangi mevki de oynuyor.
Sağ bek Hayrettin abi,ancak tekniği ve sürati çok iyi.Biraz daha güçlendiği taktirde sağ açıkta da değerlendirilebilir...
Ümit Milli takımda Fransa maçında sağ bek başladı,sağ açığa geçti,karşılaşmayı sol açıkta bitirdi...
BiLmiyorum o koyu Beşiktaş ve Karşıyaka taraftarı oLduğu için biraz atmış oLabiLir ama eğer ciddi üstüne gidiLirse Gökhan GönüLden daha iyi oLur dedi, ondan daha fazLa potansiyeLi var dedi![]()
Teknik,hız ve hızlanma anlamında çok iyi.Kendine güvenide oldukça fazla.Bir sağ bek için hemde 91'li olduğu halde topla bu kadar rahat olması onun için artı.Yalnız,savunma anlamında öğrenmesi gereken şeyler var.Sürati sayesinde kademesi fena sayılmaz.Hamle zamanlamasını ayarlaması lazım,birden dalıyor.Ya çalım yiyor ya da sert faul yapıyor.Pozisyon bilgisi yani nerede duracağını bilmesi konusunda sıkıntıları var gibi...
Ama şundan eminim.Daha öncede söyledim,yıllarca sağ açık,sol açık hatta forvet oynamış bir Ekrem'den bek yaratan M.Denizli,Rıdvan'daki defansif zaafları giderip Beşiktaş ve Türk futboluna çok önemli bir bek kazandıracaktır...
Bence en ideal onbir:
Rıdvan------Ferrari-----Toraman-------İsmail
--------------------Sivok------------------
----------------Ernst----Fink--------------
Holosko-------------------------------Tello
-------------Nihat-----Nobre---------------
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadroyu 12 kişi kurmuşumDoğrusu :
----------------Ernst----Sivok--------------
Last edited by eGowiCh : 01.Temmuz.2009 at 03:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[quote=eGowiCh;1477979]Bence en ideal onbir:
--------------------Sivok------------------
----------------Ernst----Fink--------------
.
.
.
0 puanla bank asya yolunu tutarız![]()
Holosko bu sene sık sık o bölgede görev aldı.S.Özkan ve Yusuf ile sürekli değişmeli olarak oynadı maç içinde.Hatta kupa maçında F.Bahçe'ye attığı şık golüde o bölgede oynarken attı.Bu senede Nihat ile değişmeli oynar.Sol tarafta Tello'nun vereceği katkıyla sıkıntı yaşamaz o bölgede.Holosko zaten sıfıra inip orta açan bir oyuncu değil.Ortadan dalıp ceza sahasına giren bir oyuncu.Nihat'ın zaten geri dönüşü olmayacağı için Toraman o bölgede oynamalı.Toraman bu sene en iyi maçlarını sağ bek oynadığı karşılaşmalarda çıkardı.İBB maçında Tello'nun golüne yaptığı asist,G.Antep maçında 3 kişiyi geçip Nobre'ye attırdığı gol ve son Denizli maçındaki şampiyonluk golü.Ekrem sık sık bindiriyor ancak savunmada teknik ve ya çabuk adamlar karşısında zor anlar yaşıyor(Volkan Şen,Arda,Engin haşat etmişlerdi Ekrem'i).M.Denizli'de stopere yabancı,kaliteli ve direk oynayacak bir isim istiyor.Buda Toraman'ı sağ bek düşündüğü anlamına gelir...