Körüğe mi oturacaksın?O saatte dolu olmaz otobüsler, sen klimalı olsun diye dua et.
Nereden geliyordun sen?
O 8'inde gelecekmiş, ısrar ettim gel buluşmaya diye ama o herkesle buluşamazmış.
Mutlaka bekliyoruz, kesin durumu yazarsan boşuna beklememiş oluruz orada.
Şimdi ben garaja gideceğim İsmail için, Fatih de orada olacak. 2.45 - 3.00 civarı sanırım İzmir'e gelmiş olursun İsmail, ben seni otobüslerin yolcu indirdiği yerde beklerim, oradan da Fatih'i alırız. Sonra da bir şekilde geçeriz Konak'a.
Baran buçukta olacağım dedi, kendisini tanıyorum, bulmak zor olmaz.Şimdi tam buluşma yeri, saatin gölgesinin vurduğu taraf. Tam gölgenin bittiği yerde toplanın.
Yaşar Konak'a yakın oturuyor diye biliyorum sanki, 10-15 dakikalık mesafededir bence.Erdi vapurla gelecek, 3'de binerse yürüme mesafesini de katarsak tam buçuğa doğru orada olur. Çağdaş nereden nasıl gelecek şu anda bilmiyorum ama sanırım o da tam buçukta orada olacaktır.
Enver Bornova'dan gelecek, metroya biner sanırım ve zamanında o da gelmiş olur.
Var mı atladığım ya da yanlış yazdığım kimse?Çekinen, sitede sizlerle çok samimi değilim diye gelmemeyi düşünen arkadaşlar varsa da rahat olsunlar. Herkesi bekleriz.
Ps yapalım diyoruz ama ben Konak'ta bilmiyorum, Atatürk Lisesi'nin orada varmış, oraya yürüyebiliriz ya da oralarda bir mekana otururuz hava biraz serinleyince yürürüz. Sonrasına da zaten o anda karar veririz.