Sayfa 263 / 367 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
7,861 ile 7,890 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gecen yıl almeriadan geldi yanılmıyosam melo fioya bi yılda fiyatını bu kadar katlaması ilginc bence ve gereksizde o kadar edecegini sanmam
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Del Piero_10 Misafir

Fiorentina Melo'yu 15 milyon €'ya almıştı. O zaman milli takımda oynamıyordu, Serie A'da kendini kanıtlamamıştı vs. 5 milyonluk kar etmeleri normal.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

PaLacio yu Genoa 3 miLyon Euro ya mı transfer etmiş :S
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Palacio 3 milyon mu??
    İmkansızı başarmışlar adeta. Sakat falan mı aldılar acaba?

Del Piero_10 Misafir

3 veya 5. Fiyat kesin değil ama Boca başkanı anlaştıklarını söyledi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim TakımLarımızda yurt dışında goy goy yapsın. Yahu PaLacio gibi bir adamı 3 e 5 e neyse aLmak ne demek yahu. VaLLa kıskandım.

Del Piero_10 Misafir

Default Hleb, Inter'e mi?

Barcelona'da bir türlü aradığı forma şansını bulamayan Aliaksandr Hleb, bir yıllığına Inter'e kiralandı. İlerleyen zamanalarda taraflardan resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Inter ve Barcelona Belaruslu oyuncunun transferi için anlaşma sağladı. Anlaşmaya göre Hleb bir yıl boyuncu İtalyan kulübünün formasını giyecek. Sky Sport İtalya'nın haberine göre bu sabah bir araya gelen iki kulübün başkanları Massimo Moratti ve Joan Laporta oyuncunun Milano'ya gitmesi için anlaştı.

Hleb, çok güçlü bir orta sahaya sahip olan Barcelona'da forma şansı bulamadığı için yaşadığı mutsuzluğu her fırsatta dile getiriyordu. Belaruslu oyuncu Arsenal'den 13 milyon avroya transfer edilmişti.

İlerleyen günlerde resmi açıklamanın gelmesi ve oyuncunun Inter'e katılması bekleniyor. Bu transfer kendini kanıtlamak isteyen Hleb için büyük bir şans olacak, yeni takımında Jose Mourinho'nun kendisine şans vereceğini düşünülüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

en sevmediğim oyunculardan biri,hiç sevmediğim takımlardan birine gitmiş iyi gol atar ama tekrar kümeye düşerler gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    beraber düşerler tekrardan, hayırlı olsun.
    çok iyi

Del Piero_10 Misafir

Default Zlatan - Eto'o takası gerçekleşti

İspanyol basını, Ibrahimovic'in 40 milyon avro + Eto'o karşılığında Barcelona'ya transfer olduğunu duyurdu.

Barcelona'nın Ibrahimovic'i, 40 milyon avro üstüne Eto'o ve Hleb'i kiralık olarak göndermeyi kabul ederek, Inter'den ayırarak renklerine kattığı iddia edildi.

Sport'a göre, Joan Laporta, Txiki Begiristain ve Raul Sanllehi, Inter Başkanı Moratti'yle perşembe gecesi geç saatlerde bir araya geldiler ve görüşmenin sonunda anlaşma sağlandı.

Barcelona kökenli gazete, Ibrahimovic'in Nou Camp'a transfer olmak istemesinin ve Eto'o'nun sözleşmesinin gelecek yıl sona erecek olmasının, transferin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olduğunu belirtti.

Barça'nın David Villa transferinde başarısız olmasının ardından, Guardiola'nın bir an önce Ibrahimovic'i takımında görmek istediği, Laporta'nın da acil bir istekle Moratti'den randevu aldığı belirtildi.

Bir başka spekülasyon ise, Ibra'nın Barcelona'da oynamak için maaşında kesintiye gitmeyi göze aldığı. Ancak, Eto'o'nun 5 yılda toplam 65 milyon avroluk bir para talep ettiği yönünde.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yuh be hayırlı olsun barcaya biraz pahalı mal oldu ama süper bir transfer ibrahimoviç dünyadaki en iyi forvet bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Yuh be hayırlı olsun barcaya biraz pahalı mal oldu ama süper bir transfer ibrahimoviç dünyadaki en iyi forvet bence
    bana görede.

yalnız endişelerim var, İnter'de onun seviyesinde futbolcu yoktu, sahada tek yıldızdı kafası rahattı. Tek başına maç alıyordu.

Ama Barcelona'da Messi,Henry arkasında Xavi,İniesta,Yaya. Tek olmıyacak. Bu yüzden Henry gibi fazla sahneye çıkabileceğini zannetmiyorum ben.

Hatırlarsanız Arsenal'de Henry'de bu durumdaydı, tek başına maç kazandırırdı.

İnter'de kalmasını tercih ederdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun ne diyelim.Acayip transferler oldu bu yaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başarılı olamayacak. Yanlış transfer bana göre.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Mutlu oldum diyebilirim bakalım nasıl performans sergileyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default İbrahimovic Barça'da!

Barcelona'dan da büyük bir bomba patladı. İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic'in Katalan ekibi ile anlaştığı iddia edildi. Katalan ekibinin bu transfer karşılığında 35 milyon Euro + Samuel Eto'o ile Hleb'i kiralık olarak vereceği bildirildi.

La Gazzetta dello Sport'ta Joan Laporta, Txiki Begiristain ve Massimo Moratti'nin transfer için perşembe akşamı bir araya geldiği öne sürülürken, Zlatan İbrahimovic konusunda karara varıldığı belirtildi.

İspanyol yayın organlarından Katalunya Radio ve TV3 Katalunya'da bu gelişmeyi flaş haber olarak verirken, İbrahimovic'i bırakmayacağı ifade edilen Jose Mourinho'nun da Samuel Eto'o'nun gelmesi üzerine yumuşadığı ve bu transfere izin verdiği ifade edildi.

Real Madrid'in Kaka, Benzema ve Cristiano Ronaldo transferlerine misilleme yapmakta gecikmeyen Barcelona, İbrahimovic transferiyle ezeli rakibinden alt kalmamış oldu.

sporx.com
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kesin doğru mu bu haber?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ne Güzel Bir Haberdir Bu En Sevdiğim Takım Barcelonada En Sevdiğim Oyuncular
    Xavi İniesta Messi Henry İbrahimovic Bir Arada Oynayacak
    Bu Barça Reali Ezer Geçer 3 Kulvardada İnşallah Barcelona Şampiyon Olur
    İnşallah Bir Pürüz Çıkmaz Transferde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kesin mi bilmiyorum ama sanmıyorum da yani hergün birileri bi yerde diyo siteler huseyin çimsir dinamo kievde diye de başlıklar açılmıştı sonra yalan oldu.Büyük ihtimal diyelim eger dogruysa zaten daha da kimse duramaz önlerinde

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

La Liga'yı izlemek müthiş zevkli olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Del Piero_10 Misafir

Kesinlik kazanmadı.

Nesil
    2006

Hangi ligin hangi kanal tarafından gösterileceği daha belli değil,değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

İspanya Ligi Ntvsporda...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Hangi ligin hangi kanal tarafından gösterileceği daha belli değil,değil mi?
    Bu linkte mevcut...http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=77471

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Dünyada En Sevdiğim 3 Futbolcudan 1i Zlatanın Yine Dünyada En Sevdiğim 3 Takımdan 1inde Oynayacak Olması Beni Çok Mutlu Etti
    Bu Takım Bu Sene Yine Reali Ezecek

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Sağol İspanya ligini izlesek yeter zaten bu sene bu transfer inşallah resmiyete biner de artık Barça-Real maçları daha bir ilginç zevkli olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

En sevdiğim futbolculardan biri en sevmediğim takıma gitti.Barça adına iyi transfer bence.İbo Eto'o dan çok daha iyi.1.92 boyunda bu kadar teknik bir adam hayatımda görmedim.Ben messiden de Ronaldodan da çok beğeniyorum İboyu.Bence dünyanın Gerardla beraber en iyisi. Ne diyeyim Barcelonaya hayırlı olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Az önce NTVspor da İnter in Amerika da ki forma tanıtımını gösterdiLer. ZLatan ın son kez İnter formasını giydiğini söyLediLer. ZLatan verdiği demeçte bunun iLe iLgiLi birşey söyLememiş ama artık işin bittiği ve sadece Eto`o iLe İnterin anLaşması gerektiği söyLendi.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

zlatan torresle birlikte en iyi 2 forvetten biri bence.her ne kadar çok sevmesemde.

barcelona alırsa barça mükemmel olma yolunda bir adım daha atmış olacak laporta ve yardımcısı şu anda milanoda.
    umarım gelir ve bir an evvel gollerini sıralamaya başlar.rakipler barçayla nasıl başadebilecek düşünemiyorum

Mesaj Yetkileri