Sayfa 63 / 480 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
1,861 ile 1,890 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dün futbolcuların bütün alacakları hesaplarına yatmış.Bugün birtek Zapo'nun parası verilmedi gibi haberler vardı.Doğruluğunu bilmiyorum ama böyle birşey yapacaklarınıda sanmıyorum.Zapo zaten şuanda takımla idmanlara çıkıyor.Yani Zapo ile kulüp arasında bir sorun yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

t-shirt yaptırcam bi tane önüne de I love U Y.Demirören yazdırcam Quaresma gelirse
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    t-shirt yaptırcam bi tane önüne de I love U Y.Demirören yazdırcam Quaresma gelirse
    Sen Bu Quaresma transferine bayağı taktın Kasım Abi,sonra gelmediğinde bu sefer üzüntüden ağlamayasın !

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

sizin yüzünüzden o kadar çok Quaresma muhabbeti geçti ki artık benim de inanasım geliyor
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quaresma için fazla ümitlenmeye gerek yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Zaten ben hiç ihtimal vermiyorum Anıl Abi,gelmediğinde hayal kırıklığına uğramasın diye Kasım Abi'yi uyarıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

D Spor'a telefonla bağlanan Asbaşkan Levent Erdoğan şunları söyledi...

VARAN 1

Zapo'ya kulüp aranıyor halledikmeyecek bi sorun değil yakında kulüp bulunacak!

VARAN 2

Alınacak Oyuncu İle Anlaşma Noktasına Gelindiğini Aktardı !

VARAN 3

Mati ile anlaşılmış ve sözleşmesi dondurulacak.

Kaynak:beşiktaşforum.net

Hadi İnşallah Quaresma geliyordur.Tello ile anlaşılmış.Oyun kuruculuk görevi vermiş Mustafa Denizli.Delgado'nun da sözleşmesi dondurulacağına göre yabancı alınacak.Sola bir yabancı?Kim acaba?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bounanotte ya da Quaresma geLir. BizimkiLerin basına sızmamış bir isimi transfer edicekLerine ihtimaL vermiyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İnşallah Hayrettin abi.Anıl'dan da güzel haberler bekliyoruz (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quaresma'nın yeni sezon formalı 3 resmi var buyrun

Bence Fenerbahçe'nin transferini bekliyor Demirören.Aziz Yıldırım transferlerini açıklayınca Yıldırım Demirören de misilleme yaparak bizim yabancı bombamızı açıklayacak bence

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bence Fenerbahçe'nin transferini bekliyor Demirören.Aziz Yıldırım transferlerini açıklayınca Yıldırım Demirören de misilleme yaparak bizim yabancı bombamızı açıklayacak bence

Murat sendemi yaa

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quaresma'nın gelmesine hala ihtimal veremiyorum...Eğer AML'ye yabancı alınacaksa o oyuncu Bounanotte olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Gudjohnsen, Bobo'ya Bağlı !!

Beşiktaş Gudjohnsen için artık Bobo`nun satılmasını bekliyor. İzlandalı golcü için kulübü Barcelona ve kendisiyle her konuda anlaşma sağlayan Siyah- Beyazlı yönetim Bobo`yu satar satmaz Gudjohnsen`i alacak. Beşiktaş Yönetimi Bobo`yu isteyen kulüplerle bir kez daha masaya oturacak.

İndirime gidilebilir
    Denizli`nin de çok istediği İzlandalı futbolcuyu bir an önce bitirmeyi planlayan Beşiktaş, Bobo`yu isteyen Olimpiakos ve Bremen`le bir kez daha görüşecek. Gerekirse bonservis bedelinde indirim yapılacak.
    TAKVİM
    20.07.2009 05:28

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gudjohnsen gelecekse Bobo kalsın daha iyi bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kesinlikle. Bobo,Gudjhonsen'den daha iyi bir oyuncu ve geleceği de var.Çok yanlış bir politika olur Bobo'yu satıp Gudjhonsen'i almak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli, BOBO'yu satıp GUDJOHNSEN'i almak gibi bir hataya düşmez gibime geliyor. Bobo'ya çok sağlam bir para teklifi gelirse belki bir ihtimal ama onu da sanmıyorum...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

bobo giderse ve delgado dondurulursa forvet ve diego buo nun gelecegini dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zapo'nun menajerleri gelmiş.Eskişehir ve Bursa ile görüşeceklermiş.Zapo daha önce İstanbul dışına çıkmak istemediğini söylemişti.Bakalım neler olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

FB'nin bu akşamki 2 Brezilyalı transferinden sonra misilleme olarak Başkan Quaresma veya Buanonette ile anlaştığını açıklayabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quaresma transferi konusunda çok ümitlenmeyin yahu

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bence Beşiktaş Buanonetteyi Alacak Öyle Hissediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Banada öyle geliyor Buğra...AML'ye Bounanotte alınacak gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

buonanotte müthiş adam fakat türkiye için uygun değil . zaten kısa boylu fizik olarak da birkaç maç+fm'den edindiğim bilgilere göre güçsüz ama inanılmaz teknik . türkiyede 2 maçta bacağını koparırlar onun gibi geliyo bana .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yakalarlarsa kopartırlar...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yakalarlarsa kopartırlar...
    ya haklısın , çok beğendiğim bi futbolcu aslında ama türkiyede çok kasap var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Buon için Forza da aynı şeyler söylenmişti.Tabi bu yoru mu sadece fiziğini baz alarak izlemeyen kişiler yapmıştı.Orada Buon'un fiziği ile ilgili gelen eleştirilere karşı bir yazı yazmıştım;

Diego Buonanotte...

Öncelikle Buonanotte'nin boy-kilo ölçülerinin,1.57-50 olmadığını,1.60-57 olduğunu belirtelim...

Buonanotte'nin teknik ve zihinsel anlamda iyi olduğunu hatta çok iyi olduğunu inkar etmek futbola ihanettir...

Peki bunca kopan fırtına neyin nesi,sadece 5-6 cm için mi bu yaygara?Ve ya zayıf olması mı konu?..

Buonanotte teknik,zeki,çevik,çabuk ve en önemlisi dengeli bir futbolcudur.Güçsüz olduğu gerçeğini yok sayamayız.Ancak bir önceki cümlede kalınla belirttiğim özellikler güçsüzlüğünün kendisinde oluşturacak dezavantajlarını en aza indirgiyor...

Birçok örnek var bu konuda;

En büyük örnek Messi'dir buna.Messi'de güçlü değildir ancak çevik ve dengelidir.S.Özkan çabuktur,ama dengesizdir,yere sağlam basamaz.Bu nedenle savruk bir yapıya sahiptir.O yüzden sadece 2 maçlık Messi olur....

C.Ronaldo inanılmaz güçlü bir fiziğe sahip değildir.Zayıftır,bacakları incedir.Ama oda çevik ve oldukça dengelidir,yere son derece sağlam basar.Burak'ın C.Ronaldo'dan aşağı kalır bir fiziği yoktur.Ancak Burak çevik ve dengeli değildir.S.Özkan gibi savruktur,üflediğin anda yıkılır.O yüzden sadece 2 maçlık C.Ronaldo olur...

En yakın örneği vermek istiyorum bu fizik konusunda.Konfederasyon kupasında Brezilya milli takımında yepyeni bir isim parladı.Ramires-Benfica'ya transfer oldu bu arada-.Sokakta görsek ve bize bu futbol oynuyor deseler,küfür ederiz.O derece sıskadır.Gel gelelim oda çok çevik ve dengelidir...

Fazla uzağada gitmeye gerek yok.Sivok'ta incedir.Ama kendisinden baya kalın olan Zapo'dan daha dengelidir ve yere daha sağlam basar...

Ayrıca Buonanotte çabuk yılan,gözü yerde olan bir stilde de değildir.Ayakta kalma isteği olan,o fiziki yapısına rağmen mücadeleden kaçmayan bir futbolcudur...

Ayrıca bacaklarına ve vücuduna bakarsak bu konuda öyle abartıldığı kadar kötü olmadığınıda görebiliriz;

Diyeceğim odur ki;benim için bu fizik konusunda pek sorun yok...

Gelelim işin teknik-taktik olayına;

Buonanotte'nin yetenekleri gereği en verimli olacağı yer sağ ve sol ofans bölgesidir.Yani 4-3-3'ün hücum kanatları;

-------------------Nobre-----------------

Buonanotte------------------------Holosko

Hızı ve hızlanması son derece iyidir.Tekniği ve futbol zekası üst düzeydir.Bu sistemde kanatlarda oynayacak olan oyuncularda kesinlikle bulunması gereken golcülük ve asist yapma özelliklerinide barındırır.Hatta ve hatta o çok eleştirilen fiziğine rağmen çok sert ve isabetli uzun şutlar atar.Türkiye'de onun kadar isabetli ve uzun şut atan futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Aynı zamanda duran top kullanma meziyetlerinede sahiptir...

Eğer ki gelirde ofansif kanat oynarsa ne Arda kalır ne Yattara...

Kendisini yakından tanımayanlar için bu video biraz aydınlatıcı olabilir.Kesinlikle videodan oyuncu beğenmek benim tasvip ettiğim birşey değildir.Ama en azından hiç izlememiş olan arkadaşlar,sadece fiziğini baz alarak değerlendiren arkadaşlar biraz olsun fikir sahibi olabilirler...

Video 10 dakika.Final pasları,uzun şutları,golleri ve yaptığı klas hareketleri içeriyor;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XqZTwATxJ44[/youtube]

Hali hazırda Arjantin Ümit Milli takımının en önemli futbolcusu konumundadır.Ümit takımın Messi'dir...

Bu futbolcuyu istememeyi anlayamadığımı belirtmeliyim...

Alırsak süper bir iş yapmış oluruz.İnşallah gelir...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

@ anilton
    Bu futbolcuyu istememeyi anlayamadığımı belirtmeliyim...
    Anıl Abi Mustafa Hocamı istemiyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Forzada tanımayanlar bu fizikle topçu mu olur?Türkiye'de ayağını eline verirler diye istemeyenler vardı.Onlara ithafen yazmıştım.Ama Mustafa Hoca'nın da fiziğini sıkıntı ettiğini duymuştum,ne kadar doğru bilmiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Buonanotte gelmesin ya ismi zor söyleniyor nasıl tribüne çağıracağız :P. Şaka bir yana Buonanotte iyi bir yetenek fiziği güçsüz olmasına rağmen oldukça teknik eğer orta sahada ona yardım eden biri olursa iş yapabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Forzada tanımayanlar bu fizikle topçu mu olur?Türkiye'de ayağını eline verirler diye istemeyenler vardı.Onlara ithafen yazmıştım.Ama Mustafa Hoca'nın da fiziğini sıkıntı ettiğini duymuştum,ne kadar doğru bilmiyorum...
    iyi bende Hoca nasıl istemiyor diyordum

Mesaj Yetkileri