videosunu seyrettim ve adama hayran kaldım türkiyede hiçbir kulübün böyle adamları beğenmeme lüksleri yok bence
videosunu seyrettim ve adama hayran kaldım türkiyede hiçbir kulübün böyle adamları beğenmeme lüksleri yok bence
bana yazmadın sanırım ama yazdıysan . ben beşiktaşlı olsam isterdim gelmesini , tek dediğim ilk sezonda zorlanabilir türkiye'yi tanıma aşamasında yediği tekmelerden .
tabi ben buonanotte gibi inanılmaz gelecek vaadeden bir oyuncunun türkiye'ye geleceğine inanmıyorum o da ayrı konu . gelirse beşiktaş inanılmaz bir iş yapmış olur
Batuhan Gaziantep'te!
Sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Gaziantepspor, Beşiktaş´tan Serdar Kurtuluş´un ardından genç golcü Batuhan´ı 1 yıllığına kiralık olarak aldı.
Gaziantepspor’un Hollanda’nın Arnhem kentine bağlı Honderloo kasabasında yaptığı kampı ziyaret eden ve dün oynanan FC Rapid Bükreş maçını izleyen Gaziantepspor Külübü Başkanı İbrahim Kızıl, gol yollarında sıkıntı yaşamamak için, bir süredir çalışma yaptıkları, teknik direktör Jose Coucerio’nun da görüşleri doğrultusunda Beşiktaş’ın genç golcüsü Batuhan’ı bir yıllığına kiraladıklarını söyledi.
Batuhan ve kulübü ile tüm şartlarda anlaştıkları, futbolcunun omuzundaki sakatlık nedeniyle şu anda İstanbul’da doktor kontrolünde bulunduğunu ifade eden Kızıl, "Aslında Batuhan, Hollanda kampına katılacaktı. Ancak sakatlığı nedeniyle şu anda doktor kontrolünde tedavisi sürüyor. Bana 28’inde Gaziantep kampına katılmasının daha iyi olacağını söyledi. Ben ve hocamız uygun gördü. Sezon öncesi ne eksiğimiz varsa hepsini gidermeye çalışıyoruz. Batuhan’ı başka külüpler de istiyordu ama biz aldık. Batuhan’dan gerekli sözleri aldım. Bize çok faydalı olacak" diye konuştu.
Gaziantepspor’da transferin sona ermeyeceğini, ancak fayda sağlayabilecek futbolcuların peşinde olduğunu anlatan Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü: "Transferde başka gelişmeler de yaşanabilir. Bakıyoruz, araştırıyoruz. Çok kalite futbolcular aldık. Aldığımız genç oyuncular hep milli takım düzeyinde futbolcular. Bu sezon çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Ben bu şehre en iyisini yaşatacağım. Hedefimiz doğrultusunda inşallah karoya daha iyi takviyeler yapıyoruz. Zaten mevcut kadro Türkiye’nin gıptayla baktığı bir takım. Kimseden birşey istediğimiz yok. Manevi destek istiyoruz. "
Kaynak:Fanatik
Aslında bence Batuhana Nobre'den daha fazla şans verilmeli Nobre kim bilir ne kadar para alıyor.Batuhanı oynatsak bence gol krallığına oynar
Buonanotte için gerçekten girişimlerimiz var mı?
ilk bjk forumlarında görmüştüm, birisi Buo gibi bi oyuncu alsak ne güzel olur yazmıştı, ertesi gün gazete haberlerinde görmüştüm
uyuma başkaaan bak Yıldırım kaptı geldi iki Brezilya'lı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sapara için geri sayım
Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli Sapara'nın alınması için menajerlerine tam yetki verdi. Sapara'nın Kulübü Rosenborg da yaptığı açıklamada bu futbolcunun çok ciddi bir teklifle karşı karşıya olduklarını vurguladı
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Rosenborg Teknik Direktörü Erik Hamren, Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Marek Sapara'yı, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam Azerbaycan'da Karabağ'la oynayacakları rövanş maçının kadrosuna almadı.
Hamren, Norveç kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, orta sahada oyun kurucu pozisyonda oynayan Sapara'yı aldığı ciddi transfer teklifleri yüzünden Azerbaycan'a götürmediğini açıkladı.
Deneyimli teknik adam, Slovak futbolcunun, gideceği kulübün Avrupa kupası maçlarında oynayabilmesi için bu kararı verdiğini de ifade etti. Bu arada daha önce Quaresma ve Yıldıray'ı veto eden Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli'nin, Sapara'nın transferine yeşil ışık yaktığı öğrenildi.
Last edited by Knightmare : 22.Temmuz.2009 at 21:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
www.kartalhaber.com izimli siteden alıntıdırdüzelt butonu istiyoruz
![]()
Fizik konusuna pek takılmamak gerek..Buonanotte her türlü Türkiye'de iş yapar..Cruyff'a bakın futbolcu demeye bin şahit lazım o fiziği görünce ama o sıskalıga ragmen dünyaya damga vuran oyunculardan biri oldu..Tamam fizik önemli ama Arjantin'in en büyük klüplerinden birinde oynuyor milli takım formasını giyiyorsa veya giymişse o çocukta iş vardır
en yazayımdane olur ne olmaz
bide goal.com'da takımımızla ilgili bi haber gördüm. yine Rosenborg'tan Zahora diye bi oyuncuyla görüştüğümüzü yazıyordu. forvetmiş galiba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben* yazayımda... oof nedir bu klavyeden çektiğim (-_-) zZZ
Last edited by Knightmare : 22.Temmuz.2009 at 21:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sapara ve Buonanotte
Kadrosunu güçlü ve yetenekli bir orta saha oyuncusuyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş’ın transfer listesinde birçok yıldız isim yer alıyor.
Ancak bu futbolcular arasında iki ismin öne çıktığı bir gerçek: Marek Sapara ve Diego Buonanotte...
Kara Kartallar’da Mustafa Denizli’nin verdiği listede, iki futbolcunun da ismi yer alırken Beşiktaş yabancı kontenjanını açtıktan sonra son kararını vermeyi planlıyor. Bu sırada hem Sapara, hem de Diego Buonanotte’den haberler gelmeye devam ediyor.
İkisi de gelmeye razı
Norveç basınında yer alan haberlerde Rosenborg’un Avrupa Ligi karşılaşması kadrosuna dahil edilmeyen Marek Sapara’nın adım adım Beşiktaş’a geleceği iddia ediliyor. Ocak ayında Kartal’ın kapısından dönen Slovak yıldızın da kulübüne baskı yaptığı belirtildi. Arjantin’in Ole Gazetesi’ne konuşan Diego Buonanotte de, transferiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: Kulübüm River’ı çok seviyorum. Ancak benim de hayalim Avrupa’da oynamak. Bu noktada, Beşiktaş’ın yaptığı teklif çok cazip. Burada kalmak sorun değil, ama önümde böyle bir şans varken geri çevirmeye sıcak bakmıyorum. Beşiktaş’a gitmem çok iyi olur...
23.07.2009Kaynak : Fanatik
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Alp'e Kartal pençesi
Karşıyaka'dan Rıdvan'ı kadrosuna katan Beşiktaş şimdi de Altay'ın 22 yaşındaki genç yıldızını takibe aldı
Kocaeli Kartepe'de sezon öncesi güç depolayan Altay'ın genç oyuncusu Alp Ergin, Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ın gündemine girdi. Geçen sezon Orduspor maçında omzundan sakatlanarak takımdan bir süre uzak kalan 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Kartepe'de kampın yıldızı olurken, Kara Kartal'ın dikkatini çekmeyi başardı. Altay'ın altyapısından yetişen ve İzmir ekibiyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alp'i, Erciyes ile oynanan hazırlık maçında izlettiren Beşiktaş, genç yıldız adayını yakın markaja aldı. Ayrıca Beşiktaş'ta uzun yıllar görev yapan Teknik Direktör Fuat Yaman'dan da Alp hakkında bilgi alan İstanbul ekibinin, önümüzdeki günlerde siyah beyazlılara resmi teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
BURAK HAKERLER-Yeni Asır
Bir Star klasiği...
Ertem Şener: "Çok büyük bir sürpriz olmazsa Vaart Beşiktaş'ta"
![]()
![]()
![]()
olabilerniye olmasın
hatta Huntelaar bile olabilir Stuttgart'a gitmemiş, belki Bobo'yu şutlar Huntelaar'ı alırız![]()
Robben Van Der Vaart ve Huntelaar Beşiktaşta mı yoksa![]()
Real Madrid sayesinde bizim basina iyi is ciktiAllah Perez'den razi olsun..
Bu arada Milliyet falan Delgado Mart'ta hazır olacak diyor?,
doğruluk payı nedirki
Bayern Münih'Li Jose Ernesto Sosa ile anlaşıldı haberleri var...
LigTv Beşiktaş muhabiri yarın kampa katılacak falan demiş...
Evet LigTv'de dendi.
Sosa cok iyi bir futbolcu degil daha iyi bir isim alabilirdi Beşiktaş , Delgado gibi olabilri sonu.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yıldız istiyoruz ya yıldız adayı değil.
Bence Sosa Türkiye'de ve şampiyonlar liginde çok iyi işler yapabilir asparagas haber değilse çok iyi bir transfer![]()
Van Der Vaart haberleri vardı bir anda Sosa patladı.
Hürriyet'in haberine göre de DECO 'ya yönelmişiz şimdi de.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ligin başlamasına fazla bir şey kalmadı.Antremanlara çıkıp hazır olma ile alışma sürecini düşünürsek bir an önce imza attırsak çok iyi olur.
ben bugün içinde bekliyorum transfer haberini![]()
Bobo'da son durum!
Yunanistan’ın Olympiakos Kulübü’nün Bobo aşkı bitmiyor. Sezon sonunda 4,5 milyon Euro bonservis ücretiyle siyah beyazlı kulübün kapısını çalan ancak olumsuz yanıt alan Yunan temsilcisinin yöneticileri fiyat artırdı.
Beşiktaş’ın 10 milyon Euro’luk bonservis ücreti isteğini çok bulan Olympiakos yöneticileri, 6,5 milyon Euro’luk ikinci bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Bobo ile de anlaştıklarını, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Brezilyalı golcüye ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Olympiakoslular, Beşiktaş Yönetimi’nden bu konuda yardımcı olmalarını istedi.
Bobo dün başkan Yıldırım Demirören ile bir araya gelerek, Olympiakos’a gitmesi konusunda yardımcı olmasını istedi.
24.07.2009Kaynak : Hürriyet
Kartal '10'un izinde!
Beşiktaş'ın bombası Van der Vaart...
24/07/09 08:09
Beşiktaş'ta yönetici arkadaşlarına "Öyle bir transfer yapacağım ki Türkiye bizi konuşacak" diyen başkan Yıldırım Demirören'in sır gibi sakladığı ismin Real Madridli oyuncu olduğu öğrenildi.
Beşiktaş'ın yeni bombası belli oldu: Real Madrid'in yaptığı transferler sonrası boşa çıkardığı Rafael Van der Vaart... Hafta başındaki yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarına "Öyle bir bomba transfer yapacağım ki Türkiye bizi konuşacak" diyen başkan Yıldırım Demirören'in gönlünde, Real Madridli yıldız var. Bu transfer için gözünü budaktan sakınmayan Demirören'in, Hollandalı yıldızın 15 milyon euro tutan bonservis bedelini de ödemeye hazır olduğu öğrenildi. 10 numara transferinin salı gününe kadar netlik kazanması bekleniyor.
Bu arada Matias Delgado konusunda da geri sayıma geçildi. İspanya'da olduğu ameliyat nedeniyle ligin ilk yarısında oynaması zor gözüken Matias Delgado'dan verim alamayacağını düşünen siyah beyazlılar, Arjantinli'nin işi yokuşa sürmesine rağmen bu konudaki kararlılığını dün İspanya'da gösterdi. İspanya'da önceki gün başlan Yıldırım Demirören ile bir araya gelen Mustafa Denizli kesinlikle Delgado'nun sözleşmesinin feshedilmesini istedi. Demirören de bunu kabul etti. Denizli'nin başkana, "Yusuf çok iyi, ondan çok memnunum. Tello da ortada oynuyor ama onlardan birine bir şey olsa ne yapacağız? Şampiyonlar Ligi için ofansif özelliği fazla olan bir yabancı istiyorum" dediği öğrenildi.
-DELGADO'NUN BABASI ÇAĞIRILDI-
Başkan Demirören'in de "Hocam madem bu konuda kararlısınız biz de bu işi çözmek için iyice uğraşacağız. Zaten çok üzerinde duruyoruz ama kesinlikle kabul etmiyor. Gerekirse bütün parasını verip sözleşmesini feshedeceğiz. 6 aylığına dondurma olacak herhalde. Bundan sonra da istediğin oyuncuyu alırız" diye yanıt verdiği ifade edildi. Arjantinli oyuncu ise dondurma işlemine karşı olduğunu ancak parasının hepsinin verilmesi halinde buna yanaşacağını tekrarladı. Yönetim, Delgado'nun menajeri olan babasını görüşmek için İspanya'ya çağırdı.
-"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"-
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli , dünkü antrenman sonrasında camiayı sevindirecek cümleler kullandı. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden ve Delgado olayını "Özel durum" olarak nitelendiren tecrübeli teknik adam "Öncelikle bu özel duruma çözüm bulmalıyız. Arkadaşlar bugün (dün) veya yarın (bugün) transferde bir şeyler olabilir. Yarını bekleyin" şeklinde konuştu.
Yahu anlamıyorum. Her haber önce Galatasaray'a ardından Beşiktaş'a derleniyor. Quaresma, Van Der Vaart, Deco vs. Spor sayfalarında asla transfer haberi okumuyorum artık
Beşiktaş'lı arkadaşlarımıza haberleri önceden vereyim: Coloccini , Honda , Guardado çok yakında Beşiktaş'ta...