Bir isim aLacağız kesin ama ben Nihat ne zaman imzaLayacak onu bekLiyorum. Nihat İmzaladığı zaman zaten bir Avrupa Starı aLmış oLacağız![]()
Bir isim aLacağız kesin ama ben Nihat ne zaman imzaLayacak onu bekLiyorum. Nihat İmzaladığı zaman zaten bir Avrupa Starı aLmış oLacağız![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Umarım Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa takıma katkısı olacak iyi bir isim alınır.Biliyorum her seferinde bunu yazıyorum ama Mustafa hocaya güveniyoruz..
So what?
Saike
lyon macından sonra serdar ozkan yerıne quaresma hakkaten lazım mustafa hoca ıns bı daha demez quaresmaya ıhtıyacım yok dıe serdarı dusunerek soledıyse ozellıkle. bobo efendıde keyfı olarak oynuo gondersınler gıtsın bısı deıl elımzde patlıcak bu gıdısle ve de tabıkı nıhaı olarak bıde oyun kurucu fena olmaz ıns onumuzdekı hafta artık transferlerı bıtırırler yoksa cıdden yalan olacaz
Sapara'nın takım arkadaşını alsak olmaz mı? Skjelbred?hem bayan taraftarlarında çok hoşuna gider yakışlıklı çocuk
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Deco için Mansimov devrede
Kasık bölgesinden geçirdiği operasyon nedeniyle yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Matias Delgado’nun, Beşiktaş ile olan sözleşmesini yarın donduracak.
Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Arjantinli futbolcunun menajerliğini de yapan babasıyla dün sabah Huelva kentinde son kez bir araya gelerek anlaşmayı kesinleştirdi. Buna göre Delgado, sözleşmesinin sezon sonuna kadar dondurulmasını kabul ettiğine ilişkin belgeyi yarın imzalayacak.
İmzanın ardından yabancı kontenjanında bir kişilik yer açılmış olacak. Beşiktaş Yönetimi bu hakkını Chelsea’de forma giyen Deco için kullanmayı planlıyor.
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin çok istediği Portekizli yıldızın transferi için her yolu deneyen siyah beyazlıların, son olarak Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich ile yakın arkadaş olan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’u devreye soktuğu belirtildi.
Abramovich’in, Deco’yu Beşiktaş’a 1 yıllığına kiralama konusunda Mansimov’a söz verdiği öğrenilirken, yöneticilerin şimdi Portekizli futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı kaydedildi. Siyah beyazlılar, Deco ile de anlaştığı taktirde, kulübüne ve futbolcuya 2’şer milyon sterlin ödeyecek.
26.07.2009Kaynak : Hürriyet
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
aman deco falan uzak dursun Lincoln gibi Ailton gibi hiçbir katkı yapamadan gider bence..
Deco'dan bahsediyoruz. Ailton ve Lincoln geldiklerinde 2 şampiyonlar ligi 1 uefa ve La Liga şampiyonlukları yoktu.
(/s)
Gözlerimiz çok yüksekten uçmaya başladı.Biraz kendimize gelelim.Hem yönetim hem taraftar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
olsun isterse 50 tane dünya kupası şampiyonluğu olsun ben deco'nun lincolnden veya ailtonda veya klebersondan daha fazla katkı yapacağına inanmıyorum
Deco Türkiye'ye geldiği anda kime gelirse gelsin G.Saray ve ya Beşiktaş ikinci Hagi olmaya aday bir futbolcudur...
Ne Ailton'u ne Lincoln'ü...
Bugün bazı basın organlarında Beşiktaş`ın Deco ile ilgilendiği ve söz kesildiği yolunda çıkan haberler üzerine siyah-beyazlı yönetim ile temasa geçtik ve haberlerin doğruluğunu sorduk.
Aldığımız bilgiye göre başkanın İspanya`da Delgado sorununu çözmeye çalıştığı ve bunun yanında da Deco ile temasa geçtiğini öğrendik.
Başkanın Delgado ile anlaştıktan hemen sonra Deco`yu bitirmeye çalışacağını öğrendik. Ayrıca 10 numara transferinin tamamen Başkan ve Hocanın inisiyatifinde olduğu da belirtildi.
Ama bunun yanında tek hedefin Deco olmadığı ve çok kaliteli birkaç isimle görüşüldüğü bilgisini de aldık.
Bu isimlerin kimler olduğunu sorduğumuzda ise "Deco`dan aşağı oyuncular olmayacağı kesin" cevabını aldık.
Siyah-beyazlılar ayrıca Dos Santos ile ilgili herhangi resmi bir girişim olmadığını da belirttiler.
Delgado`nun durumu kesinleştikten sonra transferin en kötü önümüzdeki hafta bitebileceği belirtildi.
-HABER1903-
Görüşmek ayrı getirebilmek ayrı...
Messi ilede görüşürsün o önemli değil...
Ancak hedefin böyle büyük olmasın sevindirici...
Burada Mansimov-Abramovich dostluğunu koz olarak kullanabilir yönetim ama Deco gelir mi?Çok çok çok zor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Deco Chelsea'de kalmak istediğini açıkladı zaten...
Last edited by anilton : 26.Temmuz.2009 at 20:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben hala fikirlerimde kararlıyımdeco gelmesin delgado oynasın daha fazla yararlı olur
deco chelsea de kalacağını açıkladı geçen gün bu haberde fener in ronaldinho yu alması haberine döndü fenerin resmi sitesinde yalanlıyolar ertesi gün gazetede yine aynı haber burda da deco gitmiyorum biyere demiş haberler devam ediyor boşuna umutlanıyor taraftar
yonetimden aldigimiz duyumlara gore dos santos imzalamis, ne kadar gercek bilmiyorum ama bir yonetici kesin oldugunu soyledi.
Eğer gerçekleştiyse baya güzel transfer hayırlısı olsun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Zapo kesin olarak gitti Bursa'ya...
Delgado ile sözleşme dondurma konusunda ufak pürüzler kaldı...
Giovanni Dos Santos transferi heran gerçekleşebilir,hatta Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmasının resmiyet kazanması bekleniyor gibi duyumlar var...
Bu demek oluyor ki Tello kesin olarak göbekte kullanılacak...
-------------Ernst-------Fink-----------
-------------------Tello----------------
Nihat/Holosko-----------------Dos Santos
----------------Bobo/Nobre--------------
Quaresma'ya gerek yok diyen Denizli nasıl Dos Santos'a onay verdi anlamadım.
Bende onu düşündüm ancak Santos'un forvet arkasıda oynayabilmesi bunda etkili olmuş olabilir...
Beşiktaş`ın Çek oyuncusu Tomas Zapotocny, Bursaspor`a gitti.
İşte Bursaspor`un resmi internet sitesinden `Yeni transferler imzalıyor" başlığı ile yapılan açıklama:
"Bursaspor’umuzun yeni transferleri İvan Ergiç, Hüseyin Çimşir ve Tomas Zapotocny, 28 Temmuz 2009 Salı günü saat:15:00’da düzenlenecek imza töreninde resmen Bursasporlu olacaklar.
Özlüce Tesisleri Konferans Salonunda yapılacak olan imza törenine tüm taraftarlarımız davetlidir."
27.07.2009 16:22.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dos Santos ne kadar forvet arkasında oynayabiliyorsa Quaresma da oynar Anıl.
Last edited by LaigLeNoiR : 27.Temmuz.2009 at 21:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yok Dos Santos daha iyi oynar orada.Quaresma'yı serbest bırakacasın,adam eksiltecek,şut atacak,orta açacak.Oyun kurma gibi bir vasfı yok ama Dos Santos yapar bu işi...
He şuda var tabi.Belki Quaresma pahalı geldiği için ve ya ikna edemedikleri için Quaresma'yı düşünmedik demiş olabilir Hoca...
İşin garip yanı belki hiç Quaresma ile ilgili bir girişim olmamıştır.Taraftar kendi kendini inandırdı böyle bir şeyin olduğuna..
Ben göbeğe bir adam alınmasından yanayım.O işi Tello'dan daha iyi yapacak bir isim olmalı.Yetenekli olacak,oyun kuracak ama bunun yanında takım savunmasını benimseyip mücadeleden kaçmayacak...
Emana,Ledesma,Sapara,Salihovic vb...
E bu Dos Santos işi kesin diyordun Anıl ne oldu![]()
Heran gerçekleşebileceği yönünde duyumlar var dedim...
Dos Santos gelse kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum ama yine o kalitede göbeğe bir adam alınsa daha iyi olur diye düşünüyorum ben...
Ben beğenmiyorum Dos Santos'u diyeceğim şimdi kendi söylediğim çok yüksekten uçma işine bende girmiş olacağım ancak yine de yerine daha bi 10 numara alsak iyi olur.Gerçi yeni sezonda 10 numaralı formayı giymesi imkansız ancak olsun![]()
Dos santos dün ABD yi dağıttı tek başına. Bir goL attı, iki goLünde yaratıcıLığı yaptı. GeLirse geLecek yıL da kuLLanabiLiriz bu adamı. KanatLarda ve orta saha da oynayabiLiyor oLması, kaLeye dikine gidebiLmesi çok büyük avantaj. Deco, Sapara vb gibi isimLer yerine Dos Santos geLsin daha iyi. Hem iLerLeyen yıLLarda büyük paraLara satabiLme potansiyeLi var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
dos santosta ronaldinho potansiyeli olduğunu düşünüyorum ronaldinhonun psgde yaptığını dos santos bjk de yapabilir ilerde çokda iyi paralara satılabilir bjk alırsa harika bir iş başarmış olur.10 milyon euro bile olsa verip alınması gereken bir oyuncu.