Taylan Ne Albümü Bu Bana Bir ÖrneK Parca Göndersene
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Rap albümü abiparça için
www.myspace.com/34mora
ama albümdeki parçalar çk daha gzel olacak![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Güzel Parca Taylan
Saol abiBu arada gece gece ilham geldi bi parça daha hazır ettim ama kayıtlar 2 hafta sonra
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
hadi bakalım taylan kolay gele![]()
Saol abi![]()
Futbolcu Bilgileri
dün sabah 11den beri uyanığım hiç uyumadım![]()
Futbolcu Bilgileri
Naber K€$.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Dağılın Leyn kafede tadilat var bugün. İsocum kız atacakmış ne tadilatı yapacaksalar![]()
Ah çekirge ah ! İsteseydin benim 5 yıldızlı otelden bir oda anahtarını verirdimRahat rahat takılırdın
![]()
Abi alt kat çok rahat zaten bizim5 yıldızlı otel konforu yaptık oraya
Patron inmiyo diye aşağı stoklarımız var
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi şimdi reklam yapmayalım özelde annatırım sana ben![]()
Turnuvaya katılıyomşsn Serkan abi doğrumu
Last edited by KaPaLı : 28.Temmuz.2009 at 13:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Katılıyor,grubuma düşmesin de nereye istiyorsa katılsın kankacım![]()
![]()
![]()
dün sabah 11den beri aralıksız ayaktayım uyumadım
Futbolcu Bilgileri
Selam millet günaydın.
İyi günler kafe sakinleri..
İsocum bende giriyormuşum. Bakalım hayırlısı bayadır formdan düştük, finale kadar anca gelirim heralde
İşgal ettiniz turnuva sohbet alanını.Bi şey yazsak havada kalacak..
![]()
Ben mi İsmail?
Ya nakit sıkıntısı içindeyim,1 ay önce param vardı şimdi yok ya.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turnuvaya bende katılmayı planlıorum ama akşam burda olabilirmiyim onu bilmiyorum.
Last edited by Trabzonspor : 28.Temmuz.2009 at 16:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bakalım girecezde eski geyikler dönecekmi![]()
Katıldığım turnuvaların hepsine madalya alamamak için katıldım, eh işte bu da bir düşünce![]()
![]()
![]()