Sayfa 67 / 480 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
1,981 ile 2,010 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Dos Santos gelirse güzel olur hem Hüseyin'in dediği gibi ilerde hoş paraya satabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu Pazar süper kupa finali var.Önümüzdeki hafta sonuda lig başlıyor.Bu kadar bekledik.Bu kadar bekledik.Umarım Dos Santos,Deco gibi bir yıldız gelir.Tutup da Sapara'nın gelmesini istemem şahsen ben saatten sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sapara gelsin öpüp başına koy...

Sapara Ernst ile Fink'in önüne cuk oturur...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Dos Santos fıziksel olarak o ezikliğini atabilirse dünya capında bı oyuncu olur...gelırmı gelmezmı orası mechul...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Bu Pazar süper kupa finali var.Önümüzdeki hafta sonuda lig başlıyor.Bu kadar bekledik.Bu kadar bekledik.Umarım Dos Santos,Deco gibi bir yıldız gelir.Tutup da Sapara'nın gelmesini istemem şahsen ben saatten sonra.
    Gerçektende Sapara gelsin,öp başına koy derler adama...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gio hayvan gibi olmuş,bacaklar falan fena...

Kaldı ki 89 doğumlu...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Djiehoua'dan ince hiç değilse

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Brezilyalı Zinho'nun Meksikalı oğlu Aslında devre arası gelse daha yararlı olur sanki
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Dos Santos güzel olabilir aslında forvet arkasında top dağıtacak ve oyunu açacak bir adama gerçekten ihtiyaç var.Anıl abi bu Sapara'nın Avrupa tecrübesi var mı ? Sanırım Holosko'yla vatandaş iyi bir oyuncu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Gio hayvan gibi olmuş,bacaklar falan fena...

Kaldı ki 89 doğumlu...

Al bunlarda benden olsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Djiehoua'dan ince hiç değilse
    Ohoaoh müthiş biri kendisi, kat kat kas var, ilk izlediğimde ekrana gerçek değil herhalde diye yapışmıştım. O kadar fiziğini nasıl yaptı çok merak ediyorum, tebrik etmek lazım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dos Santos'un Gold Cup'ta gösterdiği performans-özellikle final maçında- ona turnuvanın oyuncusu ödülünü getirdi.Dolayısıyla taliplileri arttı ve buna paralel olarak fiyatı yükseldi...

Bakalım neler olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

BEŞİKTAŞ
    Beşiktaş´ın resmi teklifte bulunduğu ve 6 milyon Euro´yu gözden çıkardığı Meksikalı futbolcu, ABD karşısındaki futboluyla ayakta alkışlandı.
    Siyah-Beyazlı ekibin renklerine katmak için yoğun çaba harcadığı Meksikalı Giovani Dos Santos, Gold Cup Turnuvası’nun final maçında ABD karşısında adeta döktürdü.
    Kuzey ve Orta Amerika’nın en büyüğünün belirlendiği turnuvanın finalinde rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla yenen Meksika’da, bir de gole imza atan Dos Santos, futboluyla ayakta alkışlandı.
    İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmanın diğer golleri ise, G.Torrado, Vela, Castro ve Franco’dan geldi. Bu arada Tottenham Kulübü’ne 6 milyon Euro bonservis bedeli, futbolcunun kendisine de yıllık 1,5 milyon Euro öneren ve prensipte olumlu yanıt alan Beşiktaş’ta yine biraz da olsa tedirginlik yaşanıyor.
    Çünkü Kartal, daha önce Bayern Münih’li Sousa ve River Plate’li Diego’yla da prensipte anlaşmış, ancak kulüplerini ikna edememişti. Bu kez durum biraz daha farklı... Çünkü Tottenham 6 milyon Euro’luk teklife rıza gösterdi. Futbolcu da bu transfere sıcak bakıyor.

MENAJERİ KAFA KARIŞTIRDI
    Ama menacerinden gelen son mesaj, kafalarda soru işaretlerinin doğmasına neden oldu. Dos Santos’un menajeri, “Kendisi futbol kariyerini Tottenham’da olmasa da İngiltere’de sürdürmek istiyor. Burada piyasası olan bir oyuncu” açıklamasını yaptı.
    Buna rağmen Beşiktaş Yönetimi epey yol katedilen bu transferden kolay vazgeçme niyetinde değil. Bu nedenle, son kararını bizzat kendi ağzından duymak isteyen Kartal, görüşmek için Meksikalı oyuncunun İngiltere’ye dönmesini bekliyor.
    Fanatik
    PREMIER LEAGUE'DEN BEŞİKTAŞ'A
    İngiltere´nin 2. lig takımlarından Reading´de forma giyen ümit milli futbolcu Jem Paul Karacan için teklif sunuldu, cevap bekleniyor.
    Eski Beşiktaşlı futbolcu Zeki Önatlı, İngiltere’nin Reading takımında oynayan ve aynı zamanda Türkiye Ümit Milli Takımı formasını da giyen Jem Poul Karacan’ın alınmasını önerdi.
    Bu öneriden sonra harekete geçen Siyah-Beyazlılar, 20 yaşındaki genç futbolcu hakkında Ümit Milli Takım’dan hocası Hami Mandıralı’dan bilgi aldı.
    Mandıralı’nın bu futbolcu hakkında, “Önce Ümit, ardından da A Milli Takım’da banko oynayacak yeteneklere sahip bir isim... Disiplinli, hırslı, mücadeleci yapısıyla ön plana çıkıyor. Size ‘İngiltere’nin Hamit Altıntop’u dersem’ belki daha net anlaşılabilirim” şeklinde görüş belirttiği öğrenildi.
    Bu olumlu bilgiler ışığında futbolcu ve kulübü ile temasa geçen yönetim, teklifini iletti. Jem Poul Karacan’ın Türkiye’ye ve Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı, kulübünden gelecek habere göre transferin kısa sürede gerçekleşebileceği ifade edildi.
    Fanatik
    KARTAL'IN DECO ISRARI
    Denizli, G.Saray'ın da peşinde olduğu Portekizli yıldız için her türlü fedakârlığın yapılmasını istedi. Beşiktaş'ın transfer gündemine bomba gibi düşen Deco ismi, teknik direktör Mustafa Denizli'yi de heyecanlandırdı...
    Ezeli rakipleri G.Saray'ın da peşinde olduğu Portekizli futbolcu için yönetimle bir görüşme yapan ve "Eğer G.Saray bu oyuncuyu alabiliyorsa, biz neden almayalım" diyen tecrübeli çalıştırıcının talebi üzerine siyah-beyazlılar hemen harekete geçti.
    Beşiktaş, kongre üyesi olan Azeri iş adamı Mübarek Mansimov aracılığıyla Chelsea kulübünün sahibi Roman Abramovich'le görüştü.

KAÇIRMAMALIYIZ
    Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmaması nedeniyle İngiltere'ye gitmekten son dakikada vazgeçen başkan Demirören'in, bu sorunun çözülmesini beklediği öğrenildi.
    Bu arada Denizli'nin de İspanya'da özel olarak görüştüğü Demirören'e, "Delgado işi bittiği anda yerine çok kaliteli bir isim almalıyız. Deco, Chelsea'den ayrılacaksa onu sakın kaçırmayın. Her türlü fedakârlığı yapalım" dediği öğrenildi. Fotomaç

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ikiside gelmez beyler yalan haberden baska birsey degil bosuna ümitlenmeyin
    dos santos gelecegi parlak bir futbolcu üstelik yanilmiyorsam henüz 20 yada 21 yasinda o yasta ingiltere premier ligde oynamak kolay degil premier ligi birakipta türkiye ligine gelecegini asla düsünmüyorum decoya gelince kendisi chelsea de kalacagini söylemisti.

Deco zaten gelmez bunu biliyoruz kendisi kalacağını söyledi.Dos Santos'da İngiltere'de kalacaktır bence zaten Gold Cup'ta taliplileri artmıştır.Beşiktaş'ın alması zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kusura bakmayın ama ben Sapara gelirse öpüp başıma koymam.Hayırlı olur umarım der geçerim.Şu da bir gerçek ki Sapara kombine sattırmaz ama Deco,Quaresma sattırır.Büyük takımız,bize yıldız yakışır.En son yıldız olarak birkaç sene önce Carew gelmişti sanırım ben daha da hatırlamıyorum.Taraftarı heyecanlandıracak,takımı ateşleyecek bir yıldız lazım bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nihat bir yıldızdır!!!

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

basın bıkmadı şu işten . başka isim de bilmiyorlar herhalde aynı adamı bi fenere bi beşiktaşa bi galatasaraya yazıyorlar . gerçekten girişim var mı bilmem ama gio deco gibi adamların türkiye'ye geleceğine inanmıyorum . inşallah ben haksız çıkarım da böyle yıldızları türkiye'de izleriz .

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tamam zaten Nihat'a lafım yok Anıl.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

En son gelen yıldız Carew demişsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yabancılardan demek istedim.Birde böyle biraz daha istikrarı olan,takımı sırtlayabilecek birini kastediyorum.Nihat mağlum sakatlığından dolayı bir süre oynayamadı.Tam iyileşirken bir daha sakatlandı diye hatırlıyorum.Mesela Nihat Türkiye'de tabii ki bir yıldızdır ama bir Van der Vaart,Deco gibi isimlerin bir gömlek altıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Herkes ister öyle isimleri.Ama öyle isimler zaten genç yaşlarda Türkiye'ye gelmiyor.Yaşlanınca para için geliyorlar.Zorla kolundan tutup getiremezsin adamı...

Şimdi 2 sene önce Tello mu ve ya ismi daha çok duyulmuş birisi mi gelsin deselerdi,kimsenin Tello diyeceğini düşünmüyorum ama oynadığı futbol ortada...

Yani yıldız diye aldığın adamında mükemmel oynayacağının bir garantisi yok...

Bu arada;

Zapotocny Bursaspor’a Kiralandı
    28.07.2009 13:07

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Tomas Zapotocny'nin 2009-2010 sezonunda Bursaspor'a kiralandığını duyurdu.
    Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz profesyonel futbolcularından Tomas Zapotocny 2009-2010 sezon sonuna kadar Bursaspor Kulübü’ne kiralanmıştır."

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Delgado konusunda biraz gelişme var galiba. kontratı dondurmak için 1milyon birde 500bin'de imza parası istemiş babası, bi sitede öyle yazıyordu. bu ne be oynatamıcamız oyuncuya bile dünya para veriyoruz...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

delgadonun babası acayip paragöz bi adam

Nesil
    2006

dos santosun turkiyeye gelebilecegini dusunuyorum, eger akilli bir politika izlenirse ikna edilebilir. sonucta 1-2 sene bizi tasir ve sampiyonlar liginde oynarsa 23 yasinda cok buyuk takimlara gidebilir.birisi daha demisti 2. ronaldinho olabilir kariyer olarak.

ayrica bana gelen haberler sonucunda dos santos kabul etti denmisti haftasonu, karar falan degistirmemis veya aksilik cikmamissa delgado gidince ufak puruzler halledilip transfer edecegiz sanirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giovanni Dos Santos transferi beklemede

Beşiktaş’ta transfer gündeminin ilk sırasında bulunan Giovanni Dos Santos’la bizzat Başkan Yıldırım Demirören’in ilgilendiği ortaya çıktı.

Demirören’in, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin de olumlu rapor vermesine üzerine Meksikalı yıldız için düğmeye bastığı vurgulandı.

Delgado’nun sözleşmesini dondurarak Dos Santos’u renklerine bağlamak isteyen siyah-beyazlıların, genç futbolcunun Gold Cup’ta ortaya koyduğu başarılı performans nedeniyle transferi bitirmekte zorlandığı kaydedildi.

Menajerlerle görüşmelere devam eden Başkan Demirören’in, Delgado ikna edildikten hemen sonra Dos Santos’un işini bitirmeye kararlı olduğu ifade edildi.

Milliyet
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Geçtiğimiz sezon çifte kupa kazanan takımı daha da güçlendirdiklerini vurgulayan Beşiktaş Başkanı, "Aynı başarıyı tekrar etmek bizim için zor olmayacak. Biz daha büyük işlerin peşindeyiz" dedi.

GEÇEN sezon iki kupayı birden alan takımımıza takviyeler yapıp, gücüne güç kattık. Yeni sezonda aynı başarıyı tekrar etmek bizim için zor olmayacak. Biz daha büyük işlerin peşindeyiz."

Bu iddialı sözlerin sahibi, tarihinin en parlak sezonlarından birini geride bırakan Beşiktaş'ın başkanı Yıldırım Demirören...

Dünya devlerinin katıldığı Barış Kupası'nda mücadele eden takımı ile birlikte İspanya'nın Huelva kentinde bulunan Demirören'i, kaldığı otelde ziyaret ettik. Beşiktaş Kulübü kongre üyelerinden Cengiz Zülfikaroğlu ve Cezmi Mutlu'nun da hazır bulunduğu sohbette Demirören'e aklımıza gelen her soruyu sorduk. Demirören de her zamanki dobralığıyla bütün sorularımıza cevap verdi...

- Herkes öncelikle Delgado'nun durumunu merak ediyor. Sözleşmesi dondurulacak mı?

Her sabah teknik direktörümüz Mustafa Denizli ile durum değerlendirmesi yapıyor, dertleşiyoruz. Zapotochny'nin gitmesiyle hocamız çok rahatladı. Takımımın en acil ihtiyacı, forvet arkası diye tabir edilen bölge. Mustafa Denizli hocamızın dediği gibi 10,5 numara futbolcu arıyoruz. Matias Delgado'nun aynı zamanda menajerliğini yapan babasıyla konuştuk. Bazı konularda ortak noktayı bulduk. Birkaç güne kadar anlaşma zemini oluşturacağız.

Forma arkası reklam büyük kulüplere ters!

- Rakiplerimiz formalarının arkasına reklam aldı. Siz ne zaman alacaksınız?

Açıkçası, formanın arkasına reklam almaya sıcak bakmıyorum. Büyük takımlarla böyle bir olay olmaz. Mesela Avrupa'nın büyük takımlarında bunu göremiyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray formalarının arkasına reklam alınca iş değişti. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım konuyu araştırıyor. Kulübün menfaati neyi gerektiriyorsa, o yapılacak.

- İnönü Stadı ile ilgili projeniz ne durumda?

İnönü Stadı'nı yıkıp yeniden yapmak bizim için çok kolay. Şu anda bu konuyla ilgili önemli bir proje hazırlayıp Anıtlar Kurulu'na sunduk. Gerekli izinlerin çıkacağını umut ediyorum. Dünyanın en güzel konumuna sahip stadı olan İnönü Stadı, bölgedeki tarihi dokuya uygun olarak yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

- Beşiktaş Üniversitesi kurulacak mı?

Beşiktaş Üniversitesi, Beşiktaş İlçesi'nde kurulacak. Bu konuda Beşiktaş Belediyesi ile çalışmalarımız var. Ayrıca, Bahçeşehir Üniversitesi ile ortak bir projemiz var. Bahçeşehir Üniversitesi ile Beşiktaş Spor Akademisi'ni kuracağız.

Keşke Real gibi olabilsek

- Transfere çok para harcadınız mı?

Büyük başarılar ancak büyük paralar harcanarak kazanılır. İmkanımız olsa da Real Madrid gibi transferler yapsak. Ama iş sadece transfer yapmakla bitmiyor. Öyle zamanlar oluyor ki, kulüpler istedikleri kadar transfere para harcasın, istenen sonuç bir türlü gelmiyor. Bunları yaşadık. Geçen yıl ezeli rakibimiz Fenerbahçe, 50 milyon dolara yakın transfer harcaması yaptı ancak sezonu kupasız kapattı. Biz yeni sezon için yaptığımız transferlerin maliyetini sadece Şampiyonlar Ligi'ne kalarak karşıladık. Geçen sezon çifte kupayı alan ekibimizin üstüne takviyeler yapıp gücümüze güç kattık. Yeni sezonda aynı başarıyı tekrar etmek zor olmayacak. Biz daha büyük başarıların peşindeyiz.

- 2010 yılındaki kongre için hazırlık yapıyor musunuz?
    Evet... 2010 Ocak ayındaki kongreye çok güçlü isimlerle hazırlanıyoruz. Camiamızın yakından tanıdığı önemli isimlerle görüştük. Onursal başkanımız Süleyman Seba'nın dediği gibi; kongre, kongrede kazanılır. Üzülerek tanık olduğum bir olay var; sayıları az da olsa camiamızın içinden bazı insanlar, sırf 'Yıldırım Demirören yaptı' olmasın diye takımımızın şampiyon olmasını istemiyor. Gerçi onları önemsemiyorum ama çok üzücü bir durum bu. Sevindirici olan bir şey de var ki, çifte kupa bizi birbirimize bağladı. Beşiktaş camiası, büyüğünden küçüğüne kadar birlik olma yolunda büyük adımlar attı. Beşiktaş'ın rakibi yine kendisidir. Beşiktaşlı birlik olursa, her türlü zorluğun üstesinden gelir.

İmza toplayanlar çıksın ortaya!

- Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra sizi en çok kızdıran olay hangisi oldu?

Beşiktaş Kulübü tarihinin en önemli yatırımı Fulya Projesi'dir. Bu bir milattır. Ama Fulya Projesi ile ilgili ortaya atılan iddialar canımı çok sıktı. Eski kamp binamız harabeye dönmüştü. Yaşar Aşçıoğlu ile anlaşmıştık; 2 milyon dolar harcayarak yeniden yapacaktı. Fakat bazıları, isim değişikliği oluyor diye imza topladı. Birileri de, "Biz aramızda para toplayıp yapacağız" dedi. Çıksınlar, paralarını koyup yapsınlar. Kulübü oraya taşıyıp, plazaları kiraya verecektik. Laf üretmesinler, icraat yapsınlar.

Dos Santos yok, Sapara zor, Deco inşallah!

- Delgado'nun yerine Giovanni Dos Santos, Deco veya Sapara'dan birini alacağınız iddia ediliyor. Bunlar doğru mu?

Avrupa'nın en önemli futbolcu menajerleri her gün kapımızı aşındırıyor. Bize birçok isim öneriyorlar. Eski Barcelonalı Giovanni Dos Santos kesinlikle gündemimizde olmayan bir oyuncu. Hiçbir bilgimiz yok. Sapara için Rosenborg'la görüştük. İyi bir futbolcu ancak fiyatını sürekli yükselttikleri için transferi çıkmaza girdi. Taraftarlarımızın beklentisi Quaresma, fakat bizim o bölgede oyuncumuz var. Deco için Chelsea Kulübü'nden haber bekliyoruz. Son sözü onlar söyleyecek. Deco, teknik direktörümüz Mustafa Denizli'nin en çok istediği isimlerin başında geliyor. Chelsea'den müjdeli haber geleceğini umuyoruz.

Bobo'yu menajerlerin mezesi yaptırmam

- Bobo'yu Yunan kulüpleri çok istiyor. Satacak mısınız?

Bobo, daha fazla para kazanmak istiyor. Önceki gün kendisiyle özel olarak görüştüm. Kendisinden memnun olduğumuzu, kalmasını istediğimizi söyledim. Bana, Yunan takımlarından cazip teklifler aldığını anlattı. Ben de Beşiktaş Kulübü'nün ve kendisinin menfaatlerini düşünerek, "Seni isteyen kulüpler bana menajerlerle gelmesin. Kimseye yetki vermem. Seni isteyen kulüp varsa, gelsin oturup
    konuşalım" dedim. O da haklı olduğumu belirtti. Bobo'yu menajerlerin mezesi yaptırmam. Bobo'yu isteyen varsa kapımız açık; oturur resmi şekilde konuşuruz ve gerekli kolaylığı gösteririz.

Nihat'a hayranlığım her geçen gün artıyor

- Hemen her antrenmanı izli-yorsunuz. Yeni transferler nasıl?
    Beşiktaş'a başkan seçildiğimde en büyük hayalim, kulübümüzün alt yapısından yetişen Nihat Kahveci'ye tekrar siyah beyazlı formayı giydirmekti. Nihat, İspanya'da inanılmaz olgunlaşmış, tecrübe kazanmış. İzlediğim antrenmanlarda kendisine olan hayranlığım bir kat daha arttı. Nihat, kritik maçların kilit adamı olacak. İsmail Köybaşı sıkıntı çektiğimiz sol kanatta en az 10 yıl başarıyla oynayabilir. İtalya'dan gelen Ferrari, defansımızın toparlayıcısı oldu. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez de takıma girdiğinde, savunmada sorunsuz bir sezon geçireceğiz.
    - Bu transferleri yaparken en çok nelere dikkat ettiniz?
    Beşiktaşlılık duruşunu hepimiz biliriz. Biz transfer edeceğimiz adamın futbolculuğundan çok karakteristik özelliklerine önem veririz. Sadece futbol yeteneğine bakıp transfer yapmıyoruz. Başkan olduğum günden bu yana hayalimde Şampiyonlar Ligi'nde en azından yarı final oynamak var. Yönetim olarak maddi ve manevi tüm imkanlarımızı bu amaç doğrultusunda seferber ettik.

Küskünlük bana yakışmaz

- Göreviniz gereği futbol camiasından bazı kişilerle gerginlik yaşadığınız oluyor. Bu süreçte kimseye küstüğünüz oldu mu hiç?
    Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak kimseye küs olma hakkım yok. Küs olmak bana yakışmaz. Futbol Federasyonu Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, rakip kulüplerin başkan ve yöneticileri veya kongre üyelerimizden kimseye küs değilim. Olamam da. Kulüpler Birliği'nin bir toplantısına katılmayınca Aziz Yıldırım ile küs olduğum iddiasını ortaya attılar. Sayın Aziz Yıldırım, Adnan Polat, Sadri Şener, İbrahim Yazıcı, İbrahim Kızıl ve Recep Mamur başta olmak üzere bütün kulüplerin başkanlarıyla iyi ilişkilerim var. Rekabet içinde olan büyük camialar arasında zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ama dostluklar ebedidir.

Bizde herkes kaptan

- Kaptanlık için ne düşünüyorsunuz? Bu işler hocamızın kontrolünde. Benim gözlemlediğim kadarıyla takımda herkes kaptan. Çünkü hepsi lider oyuncular. Rüştü bazen bir kaptan gibi herkese ağabeylik yapıyor. Yusuf, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman da lider oyuncularımız. Ernst bile gerektiğinde büyük sorumluluk aldı.

İsmail Er-Hürriyet
    Last edited by LaigLeNoiR : 29.Temmuz.2009 at 14:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Elano için kapıştılar!

Türkiye'nin iki devi, Galatasaray ile Beşiktaş bu kez Elano transferinde karşı karşıya geldi. Brezilyalı yıldızla görüşüp, anlaşma sağlayan Cim Bom, mutlu son için umutlanırken, Mehmet Topuz olayından dersler alan Beşiktaş, Manchester City ile el sıkıştı.
    Kadroya birçok dünya yıldızı katıldığı için Elano’nun gidişine sıcak bakan İngiliz kulübünün 6.5 milyon Euro’luk talebine olumlu yanıt veren Siyah-Beyazlılar işi bitirmek üzere. Yıllık 2.5 milyon Euro isteyen Elano’nun da, “Kulübümle anlaşırsanız benim için sorun yok. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak oldukça cazip” dediği öğrenildi. Aslan’a ‘tamam’ diyen Elano’nun aklını Devler Ligi faktörü çeldi.

29.07.2009
    Kaynak : Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Fanatik işte

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Öyle deme Kasım, Fotospor'a göre Robben'de sona gelmişiz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

biz neymişiz be Murat dünya karması kurucaz yakında, ah birde yabancı sınırı olmasa

Mesaj Yetkileri