Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Cepten Mesaj Yazarken Çıkan Sorun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Cepten Mesaj Yazarken Çıkan Sorun

Bilmiyorum ne zamandır bu sorun var ama ben son zamanlarda yaşıyorum bu sorunu.Uzun bir mesaj yazdıktan sonra mesajı gönderirken 2 parça halinde gönderiyor mesajın uzunluğuna göre 4 parçaya çıkabiliyor.Daha fazlası da vardır da ben 4 parçasını gördüm.Ve parça parça olunca giden kontör sayısı da artıyor.En az 4 kontöre mâl oluyo mesaj göndermek.Daha 5 gün oldu kontör yükleyeli 50 kontör gitti çok sinir oldum.Bu sorunu yaşayan,bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..Telefon Samsung M620 bu arada.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Türkçe karakter problemi olabilir telefonun mesaj yazarken türkçe karakter yazmamaya yada yazma dilini ingilizce yapmayı dene ama sen 160 karakteri aşıp 4 mesajlık karakter kullanıyorsan o zaman normal herhangi bi sms tarifesinide kullanmıyorsan heleki..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

aynısı bende de oluyor, türkçe karakter kullandığından dolayı kaynaklanıyor olabilir aygün.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yazma dilini İngilizce yap sorun ortadan kalkacaktır destan yazsan bile tek mesaj gidiyor..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Telefonun mesajdaki karaktar sayısıyla da ilgili olabilir bence çünkü her telefonda mesaj yazarken belli bir karakterden sonra yeni sayfaya geçiyor diye biliyorum ben...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    yazma dilini İngilizce yap sorun ortadan kalkacaktır destan yazsan bile tek mesaj gidiyor..
    Hmm denerim çok sağol.

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    aynısı bende de oluyor, türkçe karakter kullandığından dolayı kaynaklanıyor olabilir aygün.
    Sağol Memo yarın bakıcaz artık ondan mı değil mi.

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Türkçe karakter problemi olabilir telefonun mesaj yazarken türkçe karakter yazmamaya yada yazma dilini ingilizce yapmayı dene ama sen 160 karakteri aşıp 4 mesajlık karakter kullanıyorsan o zaman normal herhangi bi sms tarifesinide kullanmıyorsan heleki..

160 karakteri aşmışımdır da 4 mesajlık yazmamışımdır.O yazdığım 10 satır falandı çok değildi 4 parçada yolladı.Türkçe sorunundandır heralde.Sağol.

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Telefonun mesajdaki karaktar sayısıyla da ilgili olabilir bence çünkü her telefonda mesaj yazarken belli bir karakterden sonra yeni sayfaya geçiyor diye biliyorum ben...
    Alt satıra geçiyo böylece bir sayfa daha açılmış oluyo.Sayfaları parça parça yollasa yine olmuyo ben 4 sayfalık yazmadım mesaj.2-3 sayfaydı.Sağol ilgin için.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aygün senin kafanmı güzel olm. 35 Kontr ver mesaj yap ne diye uğraşıyosun. İstersen o 10 satırlık yazıyı heceleye heceleye oda kesmezse tek tek harflerle yolla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Aygün senin kafanmı güzel olm. 35 Kontr ver mesaj yap ne diye uğraşıyosun. İstersen o 10 satırlık yazıyı heceleye heceleye oda kesmezse tek tek harflerle yolla.
    Kesinlikle katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Türkcell de yok ki o abi (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Türkcell de yok ki o abi (:
    Turkcell'dede 5 mesajdan sonra gece 12'ye kadar bedava değilmi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Turkcell'dede 5 mesajdan sonra gece 12'ye kadar bedava değilmi?

Turkcell'den Turkcell'e yollarsan oluyor o.Ama ben Avea'ya yolluyorum

Nesil
    2007
    Yer
    34

turkcellde 35 kontöre sınırsız çıkmadan önce her yöne 300 vardı . Hala duruyo olabiir bi bak istersen
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    turkcellde 35 kontöre sınırsız çıkmadan önce her yöne 300 vardı . Hala duruyo olabiir bi bak istersen
    Tamam bakarım teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

mesaj yolladığın kişiyle çok sık mesajlaşıyorsan söyle turkcell alsın. bedaca sms yapın. ya da sen avea al. uğraşma böyle mayg..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    mesaj yolladığın kişiyle çok sık mesajlaşıyorsan söyle turkcell alsın. bedaca sms yapın. ya da sen avea al. uğraşma böyle mayg..
    Çok sık değil tatil falan olunca sıklaşıyo ama Avea'nın baya bir faydaları,beleşleri var.Geçmek lazım ona.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Telefon senin elinde de bu kadar güzel duruyor mu Aygün?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Telefondan soğudum resmi görünce (: Benim elimde çok süper duruyo Emre abi.

Şimdi mesaj yolladım Türkçe karaktersiz.Yine 2 parça halinde gitti yine 4 kontör gitti.Delircem yakında.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Telefondan soğudum resmi görünce (: Benim elimde çok süper duruyo Emre abi.

Şimdi mesaj yolladım Türkçe karaktersiz.Yine 2 parça halinde gitti yine 4 kontör gitti.Delircem yakında.
    Yazma dili ingilizce mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yazma dili ingilizce mi ?
    Değil.Baktım bulamadım nerden ayarladığını.Mesaj ayarlarında falan yoktu.Karakter desteği yazıyor.Benimki GSM Alfabesi.Başka çoklu dil ve otomatik seçenekleri var.Bunlardan birisi oluyo mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Samsungu bilemiycem yalnız aynı sorun nokia da ayarlar - genel bölümünde yazma dilini ingilizce yaparsan düzeliyor.Samsungda da vardır mutlaka böyle bişey biraz kurcala bulursun bence..Çünkü bu sorunun tek sebebi bu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yok her yeri didik didik ettim.Netten bakıyım bir de.Sağol yardımın için.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Olm sen küçüksün babanın elinden tut gidip avea hat alın. hem arkadaşlarının turkcell - vodafone hatları varsa bol bol kontur kazanırsın 1 Haftada 100 kntr geldi herhalde bana

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Telefon dilini İngilizce yaptım.Anca İngilizce yapınca mesaj da düzeldi.Şimdi Türkçe karakter yok ama telefon da İngilizce.Böyle idare edicez çaresini bulana kadar.

Küçük falan deme Alırım heralde yakında.Böyle olmıycak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Turkcell'de sadece Turkcell için istersen 35 kontöre 10.000 mesaj, her yöne istersen 300 mesaj veriyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Turkcell'de sadece Turkcell için istersen 35 kontöre 10.000 mesaj, her yöne istersen 300 mesaj veriyorlar.
    Hmm bilmiyodum bunu.Ya böyle yaparım ya da Avea alırım.Sağol abi.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Avea alma; geçiş yap baya da bi hediye falan veriyor konuşma süresi falan daha avantajlı yani her türlü
    Yada arkadaşın turkcelle geçiş yapsın yoksa kontor dayanmaz parça parça yollasada yollamasada

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Avea alma; geçiş yap baya da bi hediye falan veriyor konuşma süresi falan daha avantajlı yani her türlü
    Yada arkadaşın turkcelle geçiş yapsın yoksa kontor dayanmaz parça parça yollasada yollamasada

Hediye varsa iş değişir (: Öyle yapıyım o zaman.Numaram da güzel zaten boşa gitmesin Çok sağol abi yardımın için.

Ama " Numaranızı taşıyabilmek için, numaranın sizin adınıza kayıtlı olması gerekiyor." sorunu var..Alırken açık hat almıştım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

aygün türkçe karakterden dolayı o sorunu yaşıyorsun genelde bende cok yasadım ve bende samsung d880i kullanıyorum cift hatlı olanlardan mesaj yazma kapasitesi cok az ya sesli harflerden calacan yada türkce karakter kullanmayacaksın..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Artık SADECE 35 kontöre TAM 1 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle istediğiniz kadar mesajlaşabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken aylık SMS paketi için AYLIK yazıp 2222'e göndermek. Hemen gönderin, milyonlarca Turkcellli'yle mesajlaşmaya hemen başlayın!

İsteyenler için haftalık paket seçeneği de mevcut, 15 kontöre 1 hafta boyunca Turkcelllilerle mesajlaşabileceğiniz 3.000 SMS için HAFTALIK yazın 2222'e gönderin.

turcell sen, albunu,
    parça parça, bütün farketmez

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    Artık SADECE 35 kontöre TAM 1 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle istediğiniz kadar mesajlaşabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken aylık SMS paketi için AYLIK yazıp 2222'e göndermek. Hemen gönderin, milyonlarca Turkcellli'yle mesajlaşmaya hemen başlayın!

İsteyenler için haftalık paket seçeneği de mevcut, 15 kontöre 1 hafta boyunca Turkcelllilerle mesajlaşabileceğiniz 3.000 SMS için HAFTALIK yazın 2222'e gönderin.

turcell sen, albunu,
    parça parça, bütün farketmez
    Ama ben Avea'ya yolluyorum mesaj

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    aygün türkçe karakterden dolayı o sorunu yaşıyorsun genelde bende cok yasadım ve bende samsung d880i kullanıyorum cift hatlı olanlardan mesaj yazma kapasitesi cok az ya sesli harflerden calacan yada türkce karakter kullanmayacaksın..

Kullanmadım ama bir mesajda yine oldu.Sanırım bi harf de olsa kullandım yanlışlıkla.Bundan sonra mesaj yazmadan önce telefonun dilini İngilizce yapıcam (:

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri