Sayfa 69 / 480 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
2,041 ile 2,070 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

yani bu kadar saçmasınıda görmedim,helal sana (!) Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bi saniye....Sambacıyı kiralayıp mı?! GS sözleşmesini feshetmedi mi? boşta değil mi bu eleman?
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

bu kadarda cahillik,araştırmamazlık olmazki canım !

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yalan haber.Her gün değişik isimler söyleniyor.Yarında Colman haberi çıkarsa şaşırmam.

Default Nihat Kahveci Borsaya Bildirildi!..

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Nihat Kahveci'nin transferini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Villarreal Kulubü oyuncusu Nihat Kahveci’nin transferi konusunda kendisi ve kulubü ile anlaşmaya varılarak futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Bu transfer için kiralama ve sözleşme bedeli olarak Villarreal kulubüne 4.250.000 EURO, futbolcuya 2009-2010 sezonu için 3.500.000 EURO, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013 sezonlarının herbiri için 2.500.000 EURO garanti bedel ödenecektir."

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bugün bazı basın organlarında Beşiktaş`ın Lincoln ile ilgilendiği yönünde çıkan haberler üzerine Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy`a ulaştık.

- LINCOLN İLE İLGİLENMİYORUZ -

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Hakan Aksoy HABER1903`e yaptığı açıklamada "Lincoln ile ilgilenmiyoruz. Kesinlikle böyle birşey söz konusu olamaz. Galatasaray`da idmanlara çıkmayan, sorunları ile başa çıkılamayacak bir adamın Beşiktaş`ta işi olamaz." dedi.

Şeref Yalçın`ın "Ronaldo`dan daha çok ses getiren bir transfer yapacağız" açıklamasını sorduğumuzda ise Hakan Aksoy cevap olarak "Ben Şeref kadar iddialı konuşmayacağım ama gerçekten iyi bir 10 numaranın alınacağını biliyorum. Çünkü çok değerli bir hocamız var ve en iyisini bildiğinden eminim. Başkanımız da tüm mesaisini bu transfer için harcıyor. Zaten zamanımız da daralıyor ve en kısa sürede bu işin sonuçlanacağından kuşkum yok" dedi.

- DELGADO BİTTİ GİBİ -

Bu transferin Delgado`ya bağlı olduğunu ve taraftarın da artık sabırsızlandığını hatırlattığımızda ise "Taraftarlarımızın endişesini anlayabiliyoruz. Ama inanın bu tür transferler çok zor transferler. Delgado ile de anlaştık sayılır. Şu anda yüzde 90 anlaştık diyebilirim. Önümüzdeki haftaya kadar veya önümüzdeki hafta içerisinde bu işin de sonlanacağını düşünüyorum" dedi.

-BOBO`YA TEKLİF VAR AMA...-

Porto maçında eski günlerinden bir demet sunan Brezilyalı yıldız Bobo`ya teklif gelip gelmediğini sorduğumuzda ise "Yunan takımından Bobo için sürekli teklif geliyor ama bir türlü istediğimiz rakamlara çıkmıyorlar. Zaten Bobo`da Porto maçında bu takımda kalmak istediğini gösterdi. Ben Bobo oynarken vücut dilinden kalmak istediğini de çok rahat anladım. Lyon maçından çok farklı bir Bobo vardı sahada, bunu da herkes gördü" dedi.

-HABER1903-

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

offff demıroren offfffffffffff yeter artık mehmet topuz olayında bıle bu kadar sıkılmamıstım yap artık transfer kartalım yap artık. bu saatten sonra alınan oyuncu bakalım takıma ne zaman uyum saglıcakta %100 kapasıteyle oynayacak. ferrari bıle hala 1. viteste....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Delgado ile anlaşılmadan nasıl transfer olacak birde onu söylesen?Adam yattığı yerden garanti para almak istiyor.Hemde menajeri olan babasınada komisyon istiyor.O konuyu halletmeye çalışıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Haklısın o konuda Anıl ama benimde tek korkum böyle transferin son bir iki gününde alel acele bir transfer yapacaklar sırf almış olmak için.Önümüzdeki hafta sonu lig başlıyor.Umarım bir an önce hallolur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mustafa Denizli varken çok rahatım transfer tercihlerinde.Kötü olsa bile adam oynatıyor...

Şuan transfer çalışmaları zaten devam ediyor.Hoca'nın istediği adamlar için çalışmalar sürüyor.Transfer bitirilse bile Delgado ile anlaşmadan hiç birşey belli olmaz...

Buananotte Beşiktaş'ımızdan teklıfı reddetmıs dıolar tamamen kapandı arjantınlı defterı sanırım...

Default Beşiktaş Defterini Kapadı!..

Adı sık sık Beşiktaş ile anılan Arjantin'in River Plate takımında oynayan Diego Buonanotte, siyah beyazlı takımdan gelen transfer teklifini reddettiğini açıkladı!..

Uzun sürecek sakatlığı nedeniyle Delgado'nun sözleşmesini askıya alıp bu oyuncunun yerine bir alternatif arayan Beşiktaş'ta, Diego Buonanotte defteri tam anlamıyla kapandı!..

Beşiktaş'tan aldığı teklifle ilgili olarak Arjantin medyasına konuşan Buonanotte, kulübü River Plate'in bu teklifi reddettiğini ve takımında kalmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Arjantinli oyuncu, "Bana resmi olarak transfer teklifi yapan tek yabancı kulüp Beşiktaş'tı ama River Plate Yönetimi, bu teklifi reddetti. River Plate'te mutluyum ve kalmak istiyorum" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Buonanotte ile daha önceden görüştüklerini ancak şu anda ilgilenmediklerini ifade etmişti.

Maraton

nasip deilmiş demekki ne diyelım artık

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

zaten o fizikle türkiye liginde oynamasi mümkün degil

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Delgado ile anlaşılıp sözleşmesi dondurulduğu taktirde Giovanni Dos Santos gelirse kimse şaşırmasın...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dos Santos gelip bide lig başlasa tadından yenmez valla

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Olabilir , Anıl yönetim cok istiyormus.

Ama Türkiye'ye bir dos santos yeterli diye düşünüyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Delgado ile anlaşılıp sözleşmesi dondurulduğu taktirde Giovanni Dos Santos gelirse kimse şaşırmasın...
    yok şimdi, şaşıran şaşırır da, kaynak sağlam mı onu söyle elano gibi mi?

dos santos çok beğendiğim bir adam gelirse çok faydalı olur ama gelir mi bilemiyorum zira onu yıldız yapan rijkaard ın olduğu galatasaray a gelmedi diye biliyorum. yalnız 10 numara dan ziyade sağ ve sol kanatta daha etkili olacak bir oyuncu.

DOS SANTOS İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Beşiktaş, yabancı transferinde Meksikalı oyuncu Dos Santos ile ilgili olarak girişimlere başladı.

Dos Santos"u Beşiktaş"a öneren menajer Batur Altıparmak bugün Mustafa Denizli ve Yönetimin bilgisi dahilinde İngiltere"ye gitti. Dos Santos"un menajeri Pinhi ile biraraya gelen Altıparmak, Tottenham kulübünün teklifini Beşiktaş kulübüne bildirdi.

İngiliz kulübü Beşiktaş"tan Meksika"lı oyuncunun bonservisinin %60 ına karşılık 3 milyon euro istiyor, Dos Santos"un alacağı ücret ise yıllık 2 milyon euro. Bu gelişmeler üzerine, Siyah beyazlı yöneticilerin bir an önce Delgado ile anlaşmak üzere çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi.

HABER1903

bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sayet gelirse yararli transfer olur hücumda her bölgede oynayabilen bir futbolcu besiktasin cok isine yarar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    yok şimdi, şaşıran şaşırır da, kaynak sağlam mı onu söyle elano gibi mi?

dos santos çok beğendiğim bir adam gelirse çok faydalı olur ama gelir mi bilemiyorum zira onu yıldız yapan rijkaard ın olduğu galatasaray a gelmedi diye biliyorum. yalnız 10 numara dan ziyade sağ ve sol kanatta daha etkili olacak bir oyuncu.
    Yukarıdaki haber doğrudur ve kaynak odur.Kendimden daha çok güvenirim HABER1903'e.Menajerler ile araları çok iyi.İstedikleri menajere ulaşıp transferler konusunda bilgi alabiliyorlar.Sitenin yöneticilerinden birisi arkadaşımın tanıdığı aynı zamanda.Site sahibi Yıldırım Demirören'in eski danışmanı...

Santos gelirse sol ofansta Tello böbekte oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması bekleniyor herşey için.Şimdi de ağırdan alınıyormuş gibi yapılıyor bence.

Transferler hazırdır diye düşünüyorum en az 2 isim hazırda beklemede tahminimce.Delgado'nun sözleşmesi dondurulduğu anda imza attırılır

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

bıde bobo gıttımı suprız forvet alırlarmıs aglarım burda hungur hungur mutluluktan

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

iyi

dos santos gelirse ciddi bir travma geçirebilirim şöyle 5-10 dakikalık. o yüzden istemiyorum bu transferi

şaka bi yana, dos santos kabul edip gelir mi, pek sanmıyorum. o yüzden şimdilik yorumda bulunmayacağım pek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Deco tam kilit olurdu ama plase Dos Santos. Oda idare eder.. Şaka bir yana 3 büyükler olarak son zamanlarda baya şok yaşıyoruz. Yeterin uleyn artık. Bıktık starlardan biraz patlak, elde kalacak cinsten transferler istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

umutlandırmayın bak hayal kırıklığına uğruyorum sonra Quaresma Quaresma dediniz, ağzımın suları akmaya başlamıştı :P şimdi de dos Santos. yine hakim olamıyorum kendime heyecanlanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu arada futbolda yıldız transferi beklerken voleybol takımımıza geldi
    Hırvat yıldız Sanja Popoviç geldi!!! dos Santos'ta kimmiş peeh beni asıl heyecanlandıran transfer bu oldu işte. Ronaldo'yu gölgede bırakır Sanja I love U!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galarasaray'ın Heldun Üstünel'i varsa Beşiktaş'ın da Bülent Deriş'i var (ilgilendikleri spor dalları farklı ama olsun )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Haldun* olacak o kusura bakmayın...
    Last edited by Knightmare : 01.Ağustos.2009 at 13:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dos Santos iLe her konuda anLaşıLaLı beLki 1 ay oLuyor. Ama DeLgado bekLenenden fazLa zorLuk çıkardığından doLayı bir türLü gerçekLeşmedi transfer. HedefLenen GoLd Cup biter bitmez Dos santos İstanbuLa getiriLicekti ama DeLgado aLt üst etti sağoLsun. Umarım bir an önce DeLgado oLayını çözerLerde Dos santosumuz geLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Newcastle are trying to offload £3m-a-year midfielder Geremi, who is keen to revive a move to Turkish giants Besiktas.
    Striker Obafemi Martins yesterday completed his £9m move to Wolfsburg, as exclusively revealed in Sportsmail, and the club hope to raise more funds with Geremi's sale to Turkey.
    The ex-Chelsea player, 30, is reportedly picking up £58,000 a week at St James' Park and has a year left on his contract. Olympiakos have shown interest but German side Cologne have already been put off by his wage demands.

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...-plug-gap.html

II. Geremi çıkarması.

Umarım yalandır.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Newcastle are trying to offload £3m-a-year midfielder Geremi, who is keen to revive a move to Turkish giants Besiktas.
    Striker Obafemi Martins yesterday completed his £9m move to Wolfsburg, as exclusively revealed in Sportsmail, and the club hope to raise more funds with Geremi's sale to Turkey.
    The ex-Chelsea player, 30, is reportedly picking up £58,000 a week at St James' Park and has a year left on his contract. Olympiakos have shown interest but German side Cologne have already been put off by his wage demands.

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...-plug-gap.html

II. Geremi çıkarması.

Umarım yalandır.
    Geremi mi ? Bu da nerden çıktı ? Bence yalandır.Her sene Geremi haberi çıkar.Dos Santos veya Deco konuşuluyorken çok üzer beni bu transfer.

Mesaj Yetkileri