inşAllah Deco gelir,gelirse muhteşem olur
inşAllah Deco gelir,gelirse muhteşem olur
Delgado ile hala anlaşma sağyalabilmiş değiliz.M.Denizli'de dün transfer konusunda önümüz açık değil diyerek bunu vurguladı...
O spikere bende bitiyorum zaten. Sırf o adam yüzünden ALmanya Ligi izLeyemez oLmuştum bi ara.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Delgado'yu yeni sezon kadrosunda Federasyon'a bildirmezsek olup bitmiyor mu ? Ben bunu anlamadım.
Lisansını çıkartmazsın futbolcu da paşa paşa oturur.Sözleşmesinde ek bir madde mi var oynatılmaz ise parasını alır falan diye.Zaten işi daha da zorlaştırısa bu takımda forma falan giyemez.Bir de kaptanlık verilmiş kendisine yazık.
Gerçi şu ana kadar Delgado tv'ye çıkıp da bir açıklama yapmadı ama.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'da oynayan Portekizli yıldız Deco'nun Macar menajeri Jozsef Szalma, Chelsea yönetiminin, Deco'yu satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını bildirdi.
Jozsef Szalma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basında Beşiktaş'ın transfer etmek istediği ileri sürülen Deco hakkında Chelsea yöneticisi Frank Arnesen ile görüştüğünü, Premier lig kulübünün, Portekizli futbolcuyu satmayı düşünmediklerini belirtti.
Szalma, Macaristan'da yaşayan Beşiktaşlı bir Türk iş adamının da kendisinden Deco'nun transferiyle ilgili bilgi istediğini, o kişiye de İngiliz kulübünün Deco'ya fiyat dahi biçmediğini, Portekizli futbolcuyu takımda görmek istediklerini belirttiklerini kaydetti.
Maraton
Last edited by goosfraba : 03.Ağustos.2009 at 22:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence gelicek 10 numara Deco yada Dos santos olmuycak.
Siyah-beyaz bir aşk!
Yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Deco'dan olumlu cevap alamayınca rotasını Geremi'ye çevirdi. Ada basınının ünlü gazetesi Daily Mail'de yer alan habere göre, Beşiktaş Geremi ile görüşmelere başladı ve Kamerunlu oyuncu da siyah-beyazlı takımın teklifine sıcak bakıyor.
Newcastle United'dan kopma noktasına gelen Kamerunlu yıldızı, geçen hafta içerisinde Almanya Bundesliga takımlarından Köln ile görüşmüş ancak kendisine yapılan 3.5 milyon avro'luk teklifi reddetmişti. Gazetenin iddiasına göre Beşiktaş, Geremi'ye Köln'ün teklif ettiği rakamdan çok daha fazlasını verecek.
1997-1999 yılları arasında Gençlerbirliği'nde forma giyen Geremi, buradan dünya futbolunun devi Real Madrid'e transfer olarak bir anda dikkatleri üzerine çekmişti.
Las Galacticos'ta 4 sezon boyunca forma giyen ve birbirinden önemli başarılara imza atan Kamerunlu yıldız, 2002 yılında Middlesbrough'a kiralandı. Middlesbrough'da geçen bir sezonun ardından Chelsea'ye satılan Geremi, 4 sezon Londra'da kaldıktan sonra 2007 yılında Newcastle United'a transfer olmuştu
03.08.2009Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________________________________________ ___________________
Deco'da sürpriz gelişme!..
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'da oynayan Portekizli yıldız Deco'nun Macar menajeri Jozsef Szalma, Chelsea yönetiminin, Deco'yu satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını bildirdi.Jozsef Szalma, yaptığı açıklamada, basında Beşiktaş'ın transfer etmek istediği ileri sürülen Deco hakkında Chelsea yöneticisi Frank Arnesen ile görüştüğünü, Premier lig kulübünün, Portekizli futbolcuyu satmayı düşünmediklerini belirtti.
Szalma, Macaristan'da yaşayan Beşiktaşlı bir Türk iş adamının da kendisinden Deco'nun transferiyle ilgili bilgi istediğini, o kişiye de İngiliz kulübünün Deco'ya fiyat dahi biçmediğini, Portekizli futbolcuyu takımda görmek istediklerini belirttiklerini kaydetti.
03.08.2009Kaynak : AA
Süper Kupayı Fenerbahçe`ye kaptıran Beşiktaş`ta gözler Carlo Ancelotti`nin kararına çevrildi.
Mustafa Denzli`nin ilk tercihi olan Deco, Acelotti`nin onay vermesi durumunda Beşiktaş`a kazandırılacak, Ancelotti`nin onay vermesi için Pirlo`nun Chealse`ye transfer olması gerekiyor. Delgado`nun sözleşmesi İngiltere`den gelecek cevaba göre 1 yıllık alacağı ödenerek dondurulacağı yönünde.
Bunun yanında Deco`dan gelecek olumusuz bir yanıt ihtimalini hesaplayan yönetimin Dos Santos konusunda bir sıkıntı yaşamayacağı belirtildi.
Beşiktaş`lı yöneticilerin İngiltere`den olumlu bir cevap gelmeden Delgado konusunda aceleci davranmama kararı aldığı öğrenildi.
HABER1903
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yemen Ekşioğlu az önce Samanyolu TV'de bir programda yarın Tabata'Nın imza atacağını ağzından kaçırdı.Nedir neyin nesidir acaba ?
''Delgado 2'' olur çıkar gelirse benden söylemesi. 3 paralık adamlara 5 paralık değer veriyoruz peeh...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Tabata geliyor demek Japon asıllı Brezilyalı Delgado'dan daha aşagı seviye bir futbolcu oldugunu düşünüyorum tipik gereksiz Yıldırım Demirören transferi olur.
Delgado'dan iyi futbolcu ama Bjk'nin aradığı adam değil.Ligde oynar ama ŞL'de çok bir şey yapamaz bence.
Ya zaten yetenekli Türk gençleri alıyorlar birde şu Anadolu kulüplerinin başarılı yabancılarını almasalar. Koskoca kulüp gidip Tabata yı alacak. Yani Tabata kötü olduğu için değil ama Beşiktaş'ın başka oyuncu bulamayıp mecburen onu alması beni sinir ediyor. Bir tonda para verir al sana bomba transfer. Bence dünya yıldızı şart BJK'ye. Getiremiyorsan başka başkanlara bırakma vakti gelmiş demektir.
Beşiktaş tabata gibi bir adamı getirmemeli bence.Daha kaliteli bir isim gelmeli sonuçta son şampiyon. Yavaş yavaş gençlere yönelmeye başlamışken dos santos u alsın veya buna benzer gençlerle yolunca devam etsinDeco gibi 31 yaşında adama vermesin parayı...(Deco kötü adam demiyorum yanlış anlamayın )
Football is simple,but Football Manager is not
Haklısın ama bu Deco transferini şimdilik bunun dışında tutalım. Bence genç oyuncu şuandaki hedefler için uygun olmayabilir. Deco bu yükü kaldırabilecek vede oyun anlamında Beşiktaş'ın aradığı kan olabilecek birisi. Ama genel anlamda kanayan yaramız zaten gençlere fırsat verilmemesi![]()
Heheben kahinmiyim neyim
Kaptana lisans şoku!
Ağustos'ta İstanbul Büyük Şehir Belediyespor - Beşiktaş maçı ile başlayacak olan 2009-2010 sezonu öncesi Beşiktaş kulübü, sakatlığı sebebiyle bir süredir İspanya'da tedavi gören takım kaptanı Matias Delgado'nun ismini Türkiye Futbol Federasyonuna bildirmedi.
Sakatlığı sebebi ile sözleşmesinin askıya alınması da gündemde olan Arjantinli futbolcunun ismi futbol federasyonu resmi sitesinde bulunan bilgi bankası bölümünde yer almazken, Siyah Beyazlı kulübün resmi internet sitesindeki futbolcu listesine yazıldı. Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi kendi sitesinde 24 futbolcusu olduğu gözükürken, federasyon sitesinde bu sayı 23 oldu.
Yaşanan bu durum ilk bakışta kafa karışıklığına sebep olsa da, Beşiktaş kulübünün Delgado için henüz lisans başvurusu yapmadığı ve futbol federasyonu sitesinde de bu sebepten ötürü Arjantinli oyuncunun adının yer almadığı öğrenildi. Delgado'nun sakatlığı yüzünden yaklaşık üç ay daha sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle lisansının çıkartılması için acele edilmediği öğrenilirken, Siyah Beyazlı kulübün Arjantinli oyuncu ile sözleşmesinin askıya alınması konusunda anlaşmaya varamazsa lisansını çıkartacağı belirtildi.
03.08.2009Kaynak : DHA
Ama eğerki askıya almak için ikna edemezse çıkartacaklarmış..
Niye ya çıkartmak zorundamıyız ?
Adam parasını nasıl olsa alacak. Garanti para. Sezon sonuna kadar sahalara dönecek. Çıkartmazsa hem Delgado olmaz hem boşuna parayı bayılır
TFF'ye isimler gönderileli 10 gün oldu ve 10 gündür yok Delgado'nun ismi yeni mi haber yapmışlar?
Bunda şaşılacak birşey yok.Transferin son gününe kadar bildirmeyecekler TFF'ye.Anlaşılamadığı taktirde zaten bildirilecek...
Yemen Ekşioğlu 2 sene önce devre arasında M.Topuz sene sonu Beşiktaş'ta imzalar atıldı diyordu.Ona alt yapı dışında kaale almamak gerekiyor...![]()
Benim biLdiğim sözLeşmeLi bir oyuncunuzu kafanıza göre sözLeşmesini fesh ya da dondurma yoLuna gidemeyeceğinizdir. Bu işLer karşıLıkLı imzaLar atıLarak gerçekLeşir ancak. Sadece tek bir kişinin imzası geçersiz oLur. Bu yoLu izLeyen kişi ya da takım büyük cezaLara maruz kaLır.
Beşiktaş ın yaptığı sadece bir koLLama. Eğer DeLgado iLe anLaşırsak sonra TFF biLdir, biLmem ne gibi zaman kayıpLarı oLmadan direk aLınacak oyuncuyu kadroya katabiLme açısından şimdiLik biLdirmediLer. Ama sona ermeden eğer anLaşıLamazsa mutLaka biLdiriLecektir. Yoksa Beşiktaş ın başı ciddi şekiLde yanabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Delgado'nun hakları hala Ülker'de mi ? Sanırım Ülker sponsorlugunda 5 M € karşılıgında almıştı Beşiktaş ve Ülker istemedikçe satamıyordu belli bir süre.
iyi halt ettikyakmışız kendi başımızı
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.