Sayfa 72 / 480 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Transfer Delgado'ya takıldı

Beşiktaş'ın yapmak istediği son transfer yabancı kontenjanına takıldı. Yönetimin uzun sürecek sakatlığı nedeniyle sözleşmesini dondurmak istediği Delgado ile anlaşma sağlayamadığı, bu nedenle de transfer çalışmalarını durdurduğu belirtildi.

Delgado'nun yıllık aldığı 2 milyon 100 bin Euro'yu peşin istediği, babası için de 500 bin Euro menajerlik ücreti talep ettiği ileri sürüldü. Yönetimin bu parayı vermeyi kabul ettiği, ancak taksitlere bölünmesini istediği, Delgado'nun ise bunu da kabul etmediği ifade edildi.

Yuh direk 2.6 MN € istiyor...Gerçekten yazık,kaptan olan adama bak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak: LigTv
    Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 04.Ağustos.2009 at 20:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Onur Bayramoğlu Beşiktaş’ta

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., IMKB'ye gönderdiği yazıda Bozüyük Spor Kulübü'nden Onur Bayramoğlu ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Bozüyük Spor Kulübü futbolcularından Onur Bayramoğlu’nun transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılarak futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcunun kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 300.000.TL; futbolcuya ise, 2009-2010 sezonu için 250.000.TL garanti para ve 10.000.TL maçbaşı, 2010-2011 sezonu için 300.000.TL garanti para ve 15.000.TL maçbaşı, 2011-2012 sezonu için 350.000.TL garanti para ve 20.000.TL maçbaşı, 2012-2013 sezonu için 400.000.TL garanti para ve 25.000.TL maçbaşı, 2013-2014 sezonu için 450.000.TL garanti para ve 25.000.TL maçbaşı ücreti ödenecektir."

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok Yetenekli bir oyuncu olduğu söyleniyor...inşAllah öyledir,kendini gösterebilir ilerleyen yıllarda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onur sanırım 19 yaşında yani çokta genç degil Arsenal'de oynayan adamlara bakarsak yaşlı bile sayılır . İsmini ilk kez duydum Beşiktaş aldıgına göre yeteneklidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bekliyorum Delgado'nun o sahaya çıktığı zaman olacak olayları.Yazık gerçekten kaptan'a bak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bekliyorum Delgado'nun o sahaya çıktığı zaman olacak olayları.Yazık gerçekten kaptan'a bak.
    Delgado o sahaya çıkamaz artık bence...Sözleşmesi dondurulamasa bile Mustafa hoca onu silmiştir defterden

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ööfff beee ne sıkıntı çektik şu son transfer konusunda...Delgado'ya nasıl ulaşabiliriz? Türkçe öğrenmiştir herhalde bu kadar yılda bikaç kelimede olsa. Geniş sözcük dağarcığımdan en etkili en orjinal en sağlam küfürleri onun için kullanıcam
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncu Onur Bayramoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzalarken, bu oyuncunun transferini de İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Kulübün, İMKB'ye gönderdiği yazıda, ''Bozüyükspor Kulübü futbolcularından Onur Bayramoğlu'nun transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılarak, futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcunun kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 300 bin TL, futbolcuya ise 2009-2010 sezonu için 250 bin TL garanti para ve 10 bin TL maç başı; 2010-2011 sezonu için 300 bin TL garanti para ve 15 bin TL maç başı; 2011-2012 sezonu için 350 bin TL garanti para ve 20 bin TL maç başı; 2012-2013 sezonu için 400 bin TL garanti para ve 25 bin TL maç başı; 2013-2014 sezonu için 450 bin TL garanti para ve 25 bin TL maç başı ücreti ödenecektir'' denildi.

Çok iyi para alıyor eleman..Bozüyükspor içinde karlı olmuş..Beşiktaş direk A takımda degerlendirecek bu çocugu..Öyle görünüyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

A2 Liginde oynar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Onur A takımda oynayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Deco için çok büyük çaba sarfediliyor.Ancelotti bırakırsa gelecek Deco.Deco geldiği andan itibarende direk Delgado'nun istediği para verilecek...

Dos Santos stepne.Anlaşılmış durumda ama Delgado ile anlaşılamazsa gelmeyecek.Yani olsa da olur olmasada olur gözüyle bakılıyor...

Ama dediğim gibi Ancelotti'den izin çıkarsa ve Deco gelirse Delgado'ya direk istediği para verilecek...

Ancelotti bırak şu adamı 50 tane adam var orada oynayacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Vallahi yahu orda oynayacak Lampard,Ballack,Essien,Mikel...
    ( MC'yi kastediyorum Essien ve Mikel için )

Nesil
    2006

adam 19 yasinda 2. ligden geliyor aldigi paraya bak,bunda bile sacmislar tabi digerlerinin yaninda ufak kaliyor ama yonetimin para harcama planini burdan bile anlayabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Onur hayırlı olsun öncelikle.Aldığı para benimde dikkatimi çekti.Umarım hakkını verir..Hakkındada bir fikrim yok hiç seyretmediğim için.Sanırım ofansif orta saha oynuyormuş.Ntvspor'da Beşiktaş 10 numaraya gelecek için yatırım yaptı denildi.

Asıl 10 numara konusunda ise umutlarım tükendi artık.Ne Chelsea Deco'yu bırakacak,ne de biz Delgado ile anlaşacağız bence.Umarım yanılan ben olurum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Sapara gelsin olsun bitsin Delgado içinde madem gözden çıkardık, sözleşmesine dondurmaya o kadar para vereceğimize direkt sözleşmesini feshedelim baksın başının çaresine. ne de olsa denizde kum, bizim türk kulüplerinde ( özellikle 3 büyüklerde) para...sokağa atmaya pek bir meraklıyız ya...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

zaten benim bildigim sözlesmesi 2010 yilinda sona eriyor 1 senelik parasini verip yollayabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben hala Deco'nun geleceğini düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Haber1903- Merhaba Güntekin Onay. Geçtiğimiz sezon başına dönelim çifte kupalı bir sezonu geçiren Beşiktaş"ın bu başarısını galiba bir tek sen öngörmüştün. Unutmuyoruz! Hürriyet Gazetesi lig başında tüm spor otoritelerine lig tahminlerini sorduğunda, bir tek senin "Beşiktaş şampiyon olur!" tahmininde bulunduğunu okuduk.

G.O- Bunu söylerken Beşiktaş"ın kadrosunun rakiplerine oranla daha dengeli ve kaliteli olduğunu düşünmüştüm. Rakiplerinde sezona sancılı girmelerinin etkisi vardı. Şunu da belirtmeliyim ki Beşiktaş dinamizmi olan, fizik gücü yüksek ve belli ölçüde kadro kalitesi olan bir ekipti. Ama tek eksiği kazanmayı bilme konusunda bazı oyuncuların zihinsel anlamda hazır olmaması ve özgüven duygusunun eksikliğiydi. Mustafa Denizli takımın bu büyük eksisini artıya cevirince başarı geldi.

Haber1903- Peki Sayın Onay, performansını en çok beğendiğin oyuncular kimler oldu?

GO- Bence günümüz futbolunda bireylerin üzerinde durmak yanlış. Önemli olan takım olabilmek. Tabii ki bazı oyuncular her zaman yetenekleriyle ön plana çıkar, yine de Tello, Ernst, İbrahim Toraman, Rüştü bu başarıda ciddi, istikrarlı bir çizgiyle ön plana çıktılar. Zaman zaman da Yusuf, Cisse, Holosko, Bobo, İbrahim Üzülmez maç kazandıran isimler oldular. Ama başarının fotoğrafına baktığınız zaman başta Mustafa Denizli olmak üzere bu bir ekip çalışmasının ürünüdür.

Haber1903- Transferleri nasıl değerlendiriyorsun?

Beşiktaş geçtiğimiz yılın çifte kupalı şampiyonu olmasına rağmen, bana göre eksiklerini iyi analiz etmiş. Gökhan Zan önde oynamak isteyen üst düzey bir oyuncu değildi bence. Bir türlü de istikrarlı olamadı. Onun yerine alınan Ferrari uyum sorunu yaşamazsa isabetli bir tercih. Bir stoperde aranan en önemli 3 özellik şudur ; 1 Aldırma 2 Döndürme 3 Vurdurma... Ferrari hamleli , atletik ve deneyimli bir oyuncu. Top tekniği mükemmel değil. Ama yine de Serie A "da 10 yıldır üst düzey takımlarda oynadı. A Milli, Ümit Milli, Olimpik Milli oldu. Bence doğru bir tercih. Savunmadan devam edelim. İsmail genç ama yetenekli ve geleceği olan bir oyuncu. Hücum yönü çok güçlü. Kısa vadede bu oyuncudan harikalar yaratmasını beklemek, İsmail"in omuzlarına büyük yük bindirecektir. Bu baskıyı kaldıramayabilir. Ama M.Denizli bu dengeyi kolayca sağlayıp hem İsmail"i hem de Karşıyaka"dan gelen Rıdvan"ı ekonomik şekilde kullanarak, 2 genç oyuncunun omuzlarındaki yükü hafifletecektir. Tüm spor kamuoyu şunu bilmeli ki bu genç değerleri kazanma konusunda cok aceleci olmamak lazım.
    Gelelim Nihat Kahveci"ye; Bana göre Nihat Beşiktaş"ın bu seneki en önemli transferi. Bunu Nihat"ın futbolculuk kalitesini göz önünde bulundurarak söylemiyorum. Evet, Nihat çok iyi bir futbolcu ve çok iyi bir profesyonel. Ama Beşiktaş Nihat"ı transfer ederek, ihtiyacı olan saha içi liderini de buldu. Nihat tecrübesiyle, kişiliğiyle, liderlik özellikleriyle, özgüveniyle, Beşiktaşlılığıyla, saha içindeki ve dışındaki duruşuyla, Beşiktaş"ın yıllardan beridir süregelen lider oyuncu eksikligini rahatlıkla kapatabilecek özelliklere sahip. Delgado, Nobre veya bir başkası bu niteliklere sahip değildi. İspanyadaki deneyimlerini takım arkadaşlarıyla özellikle gençlerle paylaşacak. Nihat Beşiktaş"a çok şey katacaktır. Serbest vuruşlardaki becerisi, oyun zekası ve gol vuruşlarıyla yapacağı katkı da cabası. Bence her açıdan cok iyi bir transfer.

Haber1903- Fink için ne soyleyeceksiniz?

Şunu açıkça belirtelim ki Fink, Cisse"nin kalitesinde ve tecrübesinde bir oyuncu değil, ancak istikrarlı mücadeleci ve güçlü bir oyuncu. Mustafa Denizli bana göre oyuncu tercihlerinde hep doğru adım atan bir teknik adam. Mutlaka o da Fink"in düz bir oyuncu olduğunu biliyordur, ama ondan optimum verimi almasını da bilecektir. Fink ve Ernst orta sahanın ortası gibi Kritik bir bölgede fizik güçleri ve oyun bilgileriyle Beşiktaş"ı rakiplerine oranla avantajlı kılıyor. Belki 10 üzerinden 9"luk 8"lik süper maçlar oynamayacaklar, ancak 6"nın altına da hıç düşmeyecekler. Önemli olan da bu... Beşiktaş"la ilgili özellikle şunu belirtmek istiyorum; İngilizce"de Türkçemiz"de olmayan bir kelime var "underrated". Bu aslında değerli olan, ancak herhangi bir sebeple değeri bilinmeyen veya maksatlı olarak bu değeri görülmeyen şeyler için kullanılır. Holosko geldiği zaman "Yeni bir Youla olur mu?" denildi. Baktığımız zaman son 2 sezonda lig artı kupa; toplam 35 gol atmış, ciddi katkılarda bulunmuş, maçlar kazandırmış. Bobo 2 sezonda lig artı kupa; 35-40 gol atmış. Beşiktaş tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu Tello son 2 sezonda lig artı kupa; 25 civarında asist yaptı. 15 tane birbirinden şık gol attı. Bu istikrarı, bu rakamları yakalayan fazla isim hemen hemen yok. Çok şeyler beklediğimiz Emre Belezoğlu gibi değerli bir oyuncunun da, ligi 1 gol 0 asistle kapattığını göz önünde bulundurursak, bu istatistiklerin aslında ne kadar önemli olduğunu görebiliriz. Uzun lafın kısası Beşiktaş"ın kaliteli, geniş ve dinamik bir kadrosu var. Bu lig için yeterli. Önemli olan takım olgusunu yakalayabilmek ve iç dinamik dengelerini bozmamak.. Haber1903- Sevgili Güntekin, herhalde medyada sürekli takip ettiğimiz tek isim sensin. Mesela 1997 yılında Şampiyonlar Ligi finalini kim oynadı, sol beki kimdi? Nasıl bunları aklında tutabiliyorsun, yetenek mi? Çok çalışmanın ürünü mü?
    GO- Bu bir yaşam biçimi, bunu bir iş veya görev olarak görürseniz zaten başarılı olmanız mümkün olamaz, sevmeniz lazım. Ben sadece futbol değil hemen hemen bütün spor branşlarını bütün dünya medyasından hergün takip ederim. İngiliz,İtalyan ve İspanyol medyasını günlük takip ederim, günümüzde bilgiye ulaşmak eskisinden daha kolay. İnternet bu açıdan hayatımızı çok kolaylaştırdı. Eskiden yabancı gazete ve dergi almak için Taksim"e giderdik, şimdi cep telefonundan tek tıkla ulaşabiliyoruz, artık herşey çok daha kolay.
    Haber 1903: Peki Güntekin Onay Haber1903"ü takip ediyor musun?
    Sadece Haber 1903 değil buna benzer bir çok siteyi mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum, buda futbolseverlerin nabzını tutmak için bir gereksinim.
    Haber 1903: Şampiyonlar Ligi"ne gelecek olursak, bu sezon Beşiktaş"ın şansını nasıl görüyorsunuz?
    GO- Bir kere şunu kabul edelim ki Şampiyonlar Ligi futbol dünyasındaki en zorlu ve en prestijli vitrin. Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası da buna dahil. Çünkü tüm dünyanın Güney Amerikalısından Avrupalısına, Asyalısından Afrikalısına en iyi futbolcuları Şampiyonlar Ligi"nde boy gösteriyor. Ekonomik getiri açısından da kulüpler için büyük kazanç kapısı. Aynı zamanda da kulüp olarak isminizi duyurabilmek ve prestij elde edebilmek için en önemli yol. Bu bağlamda ülke içinde elde edilen domestik başarılar sadece bir araç. Şampiyonlar Ligi"nde Beşiktaş"ın şansına gelince, burada başarılı olabilmeniz için herşeyden önce atletik, dengeli ve yetenekli bir futbol takımına sahip olmanız şart. Kura ve fikstür şansınızda çok önemli. 4.torbadan ve özellikle de 2.torbadan hangi takımın geleceği çok önemli. Bu takımlarla ne zaman oynayacağınız da çok önemli. Ama yinede sanırım en önemli şey iyi bir futbol takımı olmaktan geçiyor. 2-3 yıldızla olacak bir iş değil. Tecrübe, taktik disiplin, strateji gibi faktörler de ön plana çıkıyor. Türkiye"deki genel inanış Beşiktaş"ın kadrosunun Şampiyonlar Ligi"nde başarılı olamayacağı yönünde. Bu düşünceyi yaratansa Beşiktaş"ın tarihine kara bir leke olarak geçen 8-0"lık Liverpool hezimetinin payı çok büyük. Ancak unutmamalı ki o akşam Anfield"da Ertuğrul Sağlam"ın sahaya sürdüğü orta sahada Mehmet Sedef, Serdar Özkan ve Delgado gibi fiziki açıdan son derece yetersiz ve özgüveni olmayan oyuncuların varlığı bu tabloyu yarattı. O akşam kalede oynayan Hakan Arıkan da o günkü koşullar içinde hem şanssızdı hem de deneyimsizdi. O acı tablo o günkü dinamikler içerisinde bile Beşiktaş"ın gerçeğini yansıtmıyordu. Mehmet Sedefli, Delgadolu ve Serdar Özkanlı orta saha yarın yine Anfield"a çıksa yine Liverpool"un fizik gücüyle ve temposu ile boy ölçüşmesi imkansız olan deneyimsiz o takım Türk futbolunun ve Beşiktaş"ın gerçek gücünü yansıtmıyordu. Şampiyonlar Ligi"nde maç kazanabilmek için o maçın oynanacağı günkü form durumu, konsantrasyon ve disiplini çok önemli. Birinci torbadan gelecek olan elit takımların o günkü puan ihtiyacı ve maç konsantrasyonu da değişiklik gösterebiliyor. Açıkcası bu da göz ardı edilmeyecek bir unsur. Geçmişte bunun örneklerini yaşadık. Gruptan çıkmayı garantilemiş, 6.maçta İstanbul"a yedekleri ile gelen bir dünya devinin maça bakışıyla henüz grubu garantileyememiş ve puan ihtiyacı olan bir devin maça yaklaşımı farklı. O yüzden kura ve fikstür çekilmeden önce bir öngörüde bulunmak yanlış olur.

Haber 1903- Sevgili Güntekin, Bizlere Şampiyonlar Ligi hakkında bir yorum yapabilmek için kura şansının çok önemli olduğundan bahsettiniz. Hatta takımlarla maçların ne zaman oynanacağının bile çok belirleyici bir faktör olduğunu anlattınız. Peki gurupta 3. olacak bir Beşiktaş sizce Avrupa igi şampiyonluğunu forse edebilir mi?

GO- Son dönemde Zenit ve Shaktar Donesk takımlarının UEFA kupasını kazanması doğal olarak Türk takımlarının da iştahını kabarttı. Dünya futbolunda ki son trendleri takip ettiğiniz zaman büyük takımlarla diğerleri arasındaki farkın gittikçe açıldığını görebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi işte bu büyük takımların boy gösterdiği çok elit bir arena.

Bu arenada BARCELONA, MANUNITED, INTER, REAL MADRID gibi birinci sınıf takımlar, hemen altında 1.sınıf takımları zorlayan JUVENTUS, MILAN, ARSENAL gibi 2. sınıf takımlar bulunuyor. Arkasından PORTO, ATLETICO MADRID, VALENCIA,BAYERN MUNICH gibi birinci sınıf takımları artık zorlayamayan ikinci sınıf takımlar geliyor. Bunun arkasından ise 2. sınıf olmayı arzulayan 3. sınıf takımlar geliyor. PSV, SCHALKE, OLYMPIAKOS, PANATHIAKOS ve bizim 3 büyüklerimiz gibi takımlar işte bu kategoride yer alıyorlar. Futbolumuzun daha ileri gidebilmesi için işte öncelikle bu tespiti iyi yapmak lazım, ancak bu şekilde doğru hedefler koyup sonrasında adım adım ilerleyebiliriz.

Yeni formatıyla Avrupa Ligi doğal olarak maddi getirisi açısından elit takımların birinci derecede hedefi değil. Bu nedenle bu arenada Türk takımlarının şansının daha yüksek olması çok doğal.

HABER 1903- Bir haftadır HABER 1903 "e zaman ayırıp bu değerli görüşlerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederiz. Bu arada okuyucu yorumlarımızdan size iletmek istediğimiz mesajlarımız var. Öncelikle çok sayıda okuyucumuz sizin Türk futboluna yön veren bir yönetim pozisyonunda olmanızı çok arzuluyor. Sizin gerçek bir spor adamı olduğunuzu ve futbolu hep kulüpler üstü bir aşkla yaşadığınızı biliyoruz ama yinede sizi Beşiktaş"ın yönetiminde görmek isteyenlerin sayısıda çok fazla. Elçiye zeval olmazmış, bu mesajları size iletmek istedik.

GO- Bu güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.

-HABER1903-

Aslında 1 hafta önce yapılmış ama buraya eklenmemiş.Çok doğru tespitler yapmış Güntekin Onay...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sanırım G.Antep'in Batuhan'ın sakatlığından dolayı vazgeçme ihtimali varmış.Sanıldığı kadar çabuk dönemeyecekmiş...

Batuhan'da sözleşme imzalamadım henüz Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diyormuş...

Bakalım ne olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

BATUHAN, G.ANTEP'TEN AYRILDI!..
    05 Ağustos 2009 14:14

Beşiktaş’ın Gaziantepspor’a kiraladığı Batuhan Karadeniz, kırmızı siyahlı kulüple yollarını ayırdı!..

Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefon bağlantısıyla katılan Batuhan, “Gaziantepspor ile anlaşamadık. G.Antep’ten ayrıldım. Hala Beşiktaş oyuncusuyum. Bazı kişisel sorunlardan dolayı G.Antepspor’a gitmedim” dedi.

Bundan sonra ne yapacağına dair sorulara genç futbolcu şu yanıtı verdi:

“Beşiktaş’ta kalmak isterim. Yurt dışından da teklifler var. Ben şu an Beşiktaş Kulübü’nün oyuncusuyum. Mustafa Hoca ile bazı şeylerin olduğunu söylüyorlar. Böyle bir şeyin olmasına imkan yok. Sonuçta o bizden büyük. Ne haddime benim öyle bir şey demek. Mustafa Hoca bana ‘Seni kadroda düşünmüyorum’ demedi bana. Hocamız ve başkanımız karar verecek. Ben Beşiktaş A Takımı ile antrenmanlara çıkacağım diyemem. Ben G.Antepspor ile idmana çıktım ve hoca 1,5 gün izin verdi. Ben de o izni değerlendirdim ve Çeşme’ye gittim.”

Batuhan, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’ye basında yer aldığı gibi “Ben seneye Beşiktaş’ta olurum ama sen olur musun bilemem hocam” şeklinde bir konuşma yapıp yapmadığı sorusuna ise “Benim Mustafa Hocam ile konuştuğumuz bizim aramızda kalsın. Böyle bir şey yok kensinlikle. Ben Mustafa Hoca’nın yanında çekinerek oturan bir insanım. Benim Beşiktaş ile hiçbir sorunum yok” sözleriyle yanıt verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Acaba yönetim Delgado ile anlaşamayacağını anladığı için Batuhan'ı geri çağırmış olabilir mi?Bobo'yu satıp orta saha transferi için kontenjanı açıp Batuhan ile Bobo'nun boşluğunu doldurmak gibi bir düşünce olabilir mi?

Bekleyip göreceğiz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi yazdın

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

10 numara müjdesi!

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'dan transfer müjdesi !.. Erdoğan, "Başkanımız yurt dışında yeni transfer için toplantılarını sürdürüyor, Beşiktaş 10 numara transferi yapacak" dedi.

Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği'nce bir otelde düzenlenen baloya katılan Beşiktaş Asbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada sporun her şeyden önce dostluk olduğunu ve şampiyonlukların kazanılıp geçtiğini söyledi.

Geçen sezon siyah beyazlı takımın 2 kupa kazandığını hatırlatan Erdoğan, ''Beşiktaş önümüzdeki sezon da kupaları alacak. Bir gün sıra onlara da gelecek. Bunun için üzülmesinler'' dedi.

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçını yöneten hakeme tepki gösteren Erdoğan, şunları kaydetti: "Başkanımız da bu geceye katılmak istiyordu, ama son maçta bir hakem vardı ki bizleri çok sinirlendirdi. Başkanımız onun hızıyla kendisini Avrupa'ya attı. Hakemleri, onların kararlarıyla geçemezsek bileğimizin hakkıyla geçebilmek için gerekli transferler yapılıyor. Başkanımız Demirören, yurt dışında yeni transfer için toplantılarını sürdürüyor. Beşiktaş 10 numara transferini yapacak, Beşiktaş 10 numara olacak."

Kaynak--->LigTv
    Last edited by goosfraba : 05.Ağustos.2009 at 19:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Haber1903 Başkan'ın yurtdışında olmadığını yalanladı Başkan özel işleri nedeniyle Ankaradaymış.

Resmi site yapalım Haber1903'ü

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

evet Beşiktaş'la ilgili en güvenilir kaynaktır Haber1903...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Nası bi anlayış bu ya.Eğer dedikleri doğruysa klübün yöneticisi bile yalan söylüyor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yaklaşık 1 saat önce Anadolu Ajansı`na Levent Erdoğan`ın "Başkan transfer için yurtdışında" açıklamaları düştü.

Biz de haberi sıcağı sıcağına sizlerle paylaştık ve hemen araştırmaya başladık. Fakat yaptığımız araştırmalarımızın ardından haberin gerçeği yansıtmadığını öğrendik.

HABER1903 olarak Beşiktaş Başkanı sayın Yıldırım Demirören ulaştık ve kendisinin özel işleri sebebiyle Ankara`da bulunduğunu öğrendik.

-HABER1903-
    05.08.2009 15:14

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Lig başlıyor artık.Antremanıdır,alışma sürecidir.Gelse de hemen oynatmazlar büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ernst ve Yusuf ayaklarının tozuyla takıma katılıp bu takımı şampiyon yaptılar.Gelecek adamda kendi takımında şuan idman yapıyor,gezmiyor.Yani kondisyon sorunu olmaz.Uyum sorununa gelince;Yusuf ve Ernst örneğinde olduğu gibi oyuncu iyiyse zaten hertürlü uyar takıma.Yemişim uyum sürecini...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ernst ve Yusuf ayaklarının tozuyla takıma katılıp bu takımı şampiyon yaptılar.Gelecek adamda kendi takımında şuan idman yapıyor,gezmiyor.Yani kondisyon sorunu olmaz.Uyum sorununa gelince;Yusuf ve Ernst örneğinde olduğu gibi oyuncu iyiyse zaten hertürlü uyar takıma.Yemişim uyum sürecini...
    Aklıma Ernst'in ilk maçı geldi.Sanlı kaptanda yorumcuydu o maçta.Sormuştu yanındaki "Hocam peki siz doğru buluyor musunuz yeni transferin hemen oynatılmasını?" Sanlı kaptanda " Valla gerekirse transfer ettiğim günü hemen helikopterle sahanın ortasına indirir yine oynatırdım" demişti

Mesaj Yetkileri