Sayfa 77 / 480 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mustafa Hoca takımda kaldığı sürece zaten yararalanırdı Bobo'dan.Mustafa Hoca kadrodaki her futbolcudan yararlanır.Kimse kulübede çakılı kalmaz.Herkese forma şansı verir...

Ama Bobo 2 hafta yedek kaldığı anda küsen bir adam.Birazda bedavaya gitmesinden korktular.Bobo bedavaya giderse tepkileri düşün...

Birde üstüne bir 10,5 numara ihtiyacı eklenince en mantıklısı buydu...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Pazartesi günü oynanacak maça kadar yeni transferimizde geLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Anıl Delgado'nun yerine adam alma ihtiyacı falan doğmadıki Beşiktaş taktik değiştirirse iyi takımı var zaten. Fenerbahçe ALEX'le oynayabilir çünkü tek forvet oynayabilecek oyuncuları var ama Beşiktaş böyle oynayacak oyuncusunu satıyo. Tello'yu solda kullansa ne kadar etkili olduğunu ilk geldiğinde gördük. Tello MC'de fiziki yetersizliğinden dolayı çok sıkıntı yaşıyo.

Ayrıca şuda var Bobo sezon öncesi çalışmalara katıldı, takımı çok iyi tanıyo. Gelecek adam takımın yapısını direk bilen birisi olmayacak. Ayrıca avrupa takımları artık takımlarında oynayacak oyuncusunu yollarmı ? Iskartaya çıkmış adamları alacaksa Beşiktaş hiç transfer yapmasın daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

10,5 numara olayına gelince...

Alacağımız oyuncu en kötü Sapara olur.Tabi Vaart,Deco vb isimlere göre kötü.Ben Sapara'ya hayır demem,sabaha kadar evet derim...

Ernst-Fink-Sapara

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TeLLo nun MC de ki yetersizLiği adam eksiLtme özeLLiği oLmamasından. Yoksa TeLLo çok iyi bir oyuncu. O böLgede oynayan adamın katı savunma yapan takımLara karşı topu aLıp bir iki kişiyi oyundan düşürmesi Lazım. TeLLo bunu yapamadığı için biz BeLediye gibi takımLara zorLanıyoruz. Gerçi herşey bire birde geçmek te değiL. Bir pas atarsın iki kişiyi üç kişiyi aynı anda oyundan düşürürsün Tıpkı ALex gibi. Ama TeLLo bunLarı da yapamıyoru. Bire ikiLerde iyi mesaLa, kısa pasLarda çok iyi ama son pasLarda o kadar da iyi değiL. Bu da kariyeri boyunca hep çizgi civarında oynamasından doLayı geLiyor.

Bizim şu anda forvet ihtiyacımız da yok. Nihat var, Nobre var, HoLosko var, Batu var.. VaroğLu var.

Ama orta sahada şu dedikLerimi yapacak bir adam da aLırsak, iş biter. O tarz adamLarın takımı tanımasına, uyuma feLan ihtiyacı yoktur. ÖzeL oyuncuLar zaten bu yüzden özeL oLurLar. Çıkar takır takır işini yapar, bitirir. O yüzden uyumuş feLan pek önemLi değiL. Tabi üst düzey bir isim için söyLüyorum bunLarı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Anıl Delgado'nun yerine adam alma ihtiyacı falan doğmadıki Beşiktaş taktik değiştirirse iyi takımı var zaten. Fenerbahçe ALEX'le oynayabilir çünkü tek forvet oynayabilecek oyuncuları var ama Beşiktaş böyle oynayacak oyuncusunu satıyo. Tello'yu solda kullansa ne kadar etkili olduğunu ilk geldiğinde gördük. Tello MC'de fiziki yetersizliğinden dolayı çok sıkıntı yaşıyo.
    Mustafa Hoca'nın oynattığı taktik...

4-3-3 ya da 4-2-3-1...

Tello sol ofans oynadığı zaman,yani sol ML değil AML oynadığı zaman çok etkili.Geçen sene Yusuf'la o bölgede değişmeli olarak oynadığında bunu gördük.Kaldı ki geriye yardım eden bir adam.Dediğin gibi MC'de fizik bakımından etkisiz kaldığı için o bölgeye adam aranıyor...

Beşiktaş'ta tek forveti en iyi oynayacak oyuncu Nobre'dir.Tek forvet oynayacak oyuncunun bir kere stoperlerle sahada olduğu sürece boğuşması lazım.Alabileceği,alamayacağı her topa çıkması,hamle yapması gerekir.Kafayla,göğsüyle,diziyle,ayağıyla her türlü top indirip,fiziği ve ya tekniği sayesinde saklayıp ileride çoğalmayı sağlaması,sağa sola pas vermesi lazım...

Tek eksiği adam geçememesi Nobre'nin...

Bunun dışında tek forveti en iyi oynayacak kişi Nobre'dir.O yüzden birinci tercih o...

Bobo komplike bir adam.Herşeyden biraz var.Şu özelliği çok iyi diyemezsin mesela.Tek forvet oynadığ dönemlerde bile yukarıda saydığım görevleri çok az yapıyordu.Sağa sola atıyor top almak için kendisini.Ama Bobo'yu çift forvet ya da zorlu takımlara karşı deplasmanda oynadığı zaman izlemek büyük keyif veriyor...

Mustafa Hoca çift forvet oynamıyor.Tek forvette tercihi Nobre'den yana.ŞL'de ve ya büyük takım deplasmanlarında oynatacağı iki tane sprinter adam var.Holosko ve Nihat.Artı Batuhan'da eklenebilir bu hücum hattına.Bobo lüks oluşturmuş oluyor...

Zaten en büyük ihtiyacımız F.Bahçe ve İBB maçlarında da gözüldüğü üzere finali yapacak oyuncu.Final paslarını atacak,araya oynadığı zaman savunmaların belini kırabilecek,gerektiğinde gol atacak.Yoksa ileride çoğalmada,pozisyona girmekte sıkıntı yok.Takım savunmasında da sıkıntı yok...

Bunların hepsini bir araya getirdiğimizde Bobo'nun satılmasını olumlu buluyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Anıl Nobre tek forvet oynayacak değil işte. Nobre şu ana kadar Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta hep 2. forvet olduğunda başarılı oldu. Nobre çok gezinen rakip savunmayı dengesiz duruma düşüren ve dönen topları çok iyi tamamlayabilen - Fırsatçı - oyuncu. Süper kupa maçından ondan Delgado yapmaya çalıştı Mustafa hoca.

Madem illaki forvet arkadası oynayacak o zaman Yusufu koy oraya kanatta oynayacak yığınla adam var. Nihat'ı orda oynatabilir ayrıca rahatlıkla.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Anıl Nobre tek forvet oynayacak değil işte. Nobre şu ana kadar Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta hep 2. forvet olduğunda başarılı oldu. Nobre çok gezinen rakip savunmayı dengesiz duruma düşüren ve dönen topları çok iyi tamamlayabilen - Fırsatçı - oyuncu. Süper kupa maçından ondan Delgado yapmaya çalıştı Mustafa hoca.

Madem illaki forvet arkadası oynayacak o zaman Yusufu koy oraya kanatta oynayacak yığınla adam var. Nihat'ı orda oynatabilir ayrıca rahatlıkla.
    Forvet arkası oyuncusu başka birşey.Mustafa Hoca'nın 10,5 numara tabiri başka birşey...

Dediğin gibi biz forvet arkası arayacak olsak Yusuf'ta oynar Nihat'ta...

Delgado,Lincoln,Alex gibi adamlar klasik forvet arkası,10 numara diye tabir edilen oyuncu.Çıtkırıldım,fizik olarak çok kötü,itikrarsız,sorumluluk almaktan kaçan,topsuz oyunda sıfır,ikili mücadeleyi sevmeyen,takım savunmasından bihaber adamlar.Yalnız Alex fizik,devamlılık ve sorumluluk alma olarak diğerlerinden farklı bir yere sahip.Artı golcülük özelliğide mükemmel seviyede olan bir isim...

İşte bizim aradığımız tip yukarıdaki oyuncu tipi değil...

Yetenekli olacak,oyun kurabilecek,gerektiğinde skora katıkıda bulunacak,takım sıkıştığında kendisini gösterip top alıp,takımı rahatlatabilecek bir oyuncu olacak ama bunun yanında fiziki anlamda iyi olacak,devamlılığı olacak,ikili mücadeleden kaçmayacak,elinden geldiğince takım savunmasına yardımı dokunacak bir adam istiyor Mustafa Hoca.Kendi tabiriyle 10,5...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Anıl 10,5 tabiri Beşiktaş'ın istediği adamların hangisine uyuyo ? Dos Santos - Deco - Buo hangisi senin anlattıklarına uyuyo ? Sırf Transfer yapmak için transfer yapacak bana göre Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Deco sapına kadar uyuyor...

Buon ve Dos Santos menajerler tarafından önerilmiş isimler.Bana Hoca'nın 10,5 için bunları alın dediği isimler değil.Menajerlerin önerisiymiş.Benim bu konuda daha önce verdiğim duyumlarda menajer kaynaklıydı.Başkan'da canlı yayında bunlar menajer oyunları diye bu oyuncuları yalanlamıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yetenekli olacak,oyun kurabilecek,gerektiğinde skora katıkıda bulunacak,takım sıkıştığında kendisini gösterip top alıp,takımı rahatlatabilecek bir oyuncu, bunun yanında fiziki anlamda iyi olacak,devamlılığı olacak,ikili mücadeleden kaçmayacak,elinden geldiğince takım savunmasına yardımı dokunacak bir adam
    Deco sapına kadar uyuyor....
    İlk dediklerin doğrudurda Deco'dan kırmızıyla yazdığım yerleri bekliyosan senin futbol bilginden şüphe duyarım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen Deco'yu hiç izlememişsin derim bende sana...

Bana Lincoln,Delgado ile Deco arasındaki farkları sayarmısın?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün yaptığımız Son Dakika haberinde Bobo`nun durumunu sizlere bildirmiştik..

Şu an için Fransız ekibiyle 5,5 milyon euroya anlaşıldı, Ertunç Soğancıoğlu St Etienne yöneticileri ile peşinat konusunda pazarlık halinde.
    Bunun yanında, Bobo`nun Fransa`ya gitmesi durumunda, Batuhan`ın tekrar Beşiktaş`a dönme ihtimali çok yüksek. Beşiktaş`lı yöneticilerin Batuhan konusunda Mustafa Denizli ile özel görüşmeler yaptığı bildirildi.

Bobo ile ilgili basında çıkan ``Beşiktaş`tan ayrılmak istemiyor `` haberleri ise tamamen asılsız çıktı. Bobo`nun eşinin sezon başında Beşiktaş`tan ayrılmak istediklerini Başkan Yıldırım Demirören`e söylediği, hatta bu sene Futbolcu eşlerine dağıtılan kombineleri ``biz ayrılacağız`` diyerek almadığı öğrenildi. Diğer bir taraftan ise Geçen sezon ödemelerde yaşanan kısa süreli gecikmelereden dolayı Brezilya`lı oyuncunun serbest kalabilmek için FİFA`ya başvurması, Beşiktaş yönetiminin bu oyncunun takımda kalmaması için ısrarcı olmamalarına neden oldu.

BOBO GİDERSE KİM GELECEK?

Beşiktaş yönetimi Bobo`nun Fransa`ya transferi durumunda, forvet mevkiine genç Batuhan`ı çekmeyi düşünüyor. Bunun yanında Mustafa Denizli`nin ısrarla takıma kazandırmak istediği Deco konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İngiliz Ekibi Chelsea bu oyuncunun kiralık olarak Beşiktaş`ta forma giymesine yeşil ışık yaktı. Başkan Yıldırım Demirören`in Bobo transferi biter bitmez Deco ile ilgili girişimlere başlayacağı öğrenildi.

HABER1903

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Deco dan bahsediyoruz.

Bırakın MücadeLeyi, biLmem neyi feLan. Deco bu, geLsin yeter. Oynamasın, kuLübeden bize baksın, havaaLanında onu Linç etme girişimLerinde buLunaLım, o keyif biLe yeter yahu, neyden bahsediyorsunuz.

Bu arada İso demişsin ya Deco ikiLi mücadeLeye girmez,top kapmaz feLan. Adamın FM de biLe tackLing i 14
    Last edited by eXcitinG : 14.Ağustos.2009 at 18:41

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Dün yaptığımız Son Dakika haberinde Bobo`nun durumunu sizlere bildirmiştik..

Şu an için Fransız ekibiyle 5,5 milyon euroya anlaşıldı, Ertunç Soğancıoğlu St Etienne yöneticileri ile peşinat konusunda pazarlık halinde.
    Bunun yanında, Bobo`nun Fransa`ya gitmesi durumunda, Batuhan`ın tekrar Beşiktaş`a dönme ihtimali çok yüksek. Beşiktaş`lı yöneticilerin Batuhan konusunda Mustafa Denizli ile özel görüşmeler yaptığı bildirildi.

Bobo ile ilgili basında çıkan ``Beşiktaş`tan ayrılmak istemiyor `` haberleri ise tamamen asılsız çıktı. Bobo`nun eşinin sezon başında Beşiktaş`tan ayrılmak istediklerini Başkan Yıldırım Demirören`e söylediği, hatta bu sene Futbolcu eşlerine dağıtılan kombineleri ``biz ayrılacağız`` diyerek almadığı öğrenildi. Diğer bir taraftan ise Geçen sezon ödemelerde yaşanan kısa süreli gecikmelereden dolayı Brezilya`lı oyuncunun serbest kalabilmek için FİFA`ya başvurması, Beşiktaş yönetiminin bu oyncunun takımda kalmaması için ısrarcı olmamalarına neden oldu.

BOBO GİDERSE KİM GELECEK?

Beşiktaş yönetimi Bobo`nun Fransa`ya transferi durumunda, forvet mevkiine genç Batuhan`ı çekmeyi düşünüyor. Bunun yanında Mustafa Denizli`nin ısrarla takıma kazandırmak istediği Deco konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İngiliz Ekibi Chelsea bu oyuncunun kiralık olarak Beşiktaş`ta forma giymesine yeşil ışık yaktı. Başkan Yıldırım Demirören`in Bobo transferi biter bitmez Deco ile ilgili girişimlere başlayacağı öğrenildi.

HABER1903
    Acaba yönetim Delgado ile anlaşamayacağını anladığı için Batuhan'ı geri çağırmış olabilir mi?Bobo'yu satıp orta saha transferi için kontenjanı açıp Batuhan ile Bobo'nun boşluğunu doldurmak gibi bir düşünce olabilir mi?

Bekleyip göreceğiz...
    Bekleyip gördük.Ne senaryo yazmışım be,gerçek oluyor...

Bütün imkanlar seferber edilmiş durumda...

Bobo birkaç güne kalmaz Fransa'ya gidecek.Kiralıkta olsa Deco gelecek inşallah...(Duyum falan değil,içimdeki ses... )

İçimdeki ses yanıltmadı beni.Teşekkürler içimdekis ses...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bunun yanında Mustafa Denizli`nin ısrarla takıma kazandırmak istediği Deco konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İngiliz Ekibi Chelsea bu oyuncunun kiralık olarak Beşiktaş`ta forma giymesine yeşil ışık yaktı. Başkan Yıldırım Demirören`in Bobo transferi biter bitmez Deco ile ilgili girişimlere başlayacağı öğrenildi.

HABER1903
    Haber1903 gibi sağlam bir kaynağın bunu yazması beni bir nebze umutlandırdı.Bobo'nun satışı konusundaki düşüncelerimi yazmıştım.Hayrettin abiyede katılıyorum.Zaten bunuda dün akşamki yazılarımdada belirtmiştim.İnşallah yönetim Bobo'yu satarken ihtiyacımız olan bölgeye alacağı isim konusunda planları vardır.Büyük ihtimalde vardır diye düşünüyorum.Hayırlısı olur inşallah..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Deco dan bahsediyoruz.

Bırakın MücadeLeyi, biLmem neyi feLan. Deco bu, geLsin yeter. Oynamasın, kuLübeden bize baksın, havaaLanında onu Linç etme girişimLerinde buLunaLım, o keyif biLe yeter yahu, neyden bahsediyorsunuz.

Bu arada İso demişsin ya Deco ikiLi mücadeLeye girmez,top kapmaz feLan. Adamın FM de biLe tackLing i 14
    Deco'nun asıl mevkii MC'dir zaten...

Barca'da Rijkaard'ın sisteminde başrol olmasının en başlıca nedenlerinden bir taneside topsuz oyunda da varolmasıdır...

Delgado,Lincoln ve Alex'in 3lerde 5lerde gezen markaj özelliği 9 Deco'da.Yine bu üç oyuncuda yerlerde sürünen Teamwork,Work Rate sırasıyla 18,13Deco'da ,pozisyon alma 13,Zihinsel özellkleri zaten mükemmel...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayrettin abininde dediği gibi Deco gelsinde havaalanında linç girişiminde bulunulsun o da yeter

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

deco veya vdv tın geleceğini düşünmüyorum keşke gelseler ülkemize fakat fazla bir ümidim yok açıkçası deco türkiyede herhangi bir takımı tek başına zirveye oynatır tartışmasız.aynı şekilde van der vaart ta öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Araştırma işine girmeyin Abartı profillerle göz boyamayn

Abi Deco'nun gelmesine laf edecek adam yok zaten. Ama Chelsea sezona başladı ve büyük oranda kadro böyle gidecek belli. Hem ben Beşiktaş'ın yerinde olsam Deco'yu alman Panzer'i alırım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Panzer derken ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ballack diyor heralde...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bana ne ben Deco yu istiyorum, Bana ne.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Balak malak istemem bende Deco olsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haber 1903 büyük sorumluluğun altına girdi valla.Yine beklenti içine girdik..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Deco gelsin tüm takımlar sevinir TSL de Deco yu izliyeceğiz daha ne be

Elano ardayla oynadı arda ilerliyor vee o da ne Deco topu çaldı Bakın anlatımı bile güzel
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Deco gelirse harika olur harika

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bobo 'kalıyorum' dedi

FLAŞ! Beşiktaş, Fransa'nın Saint-Etienne kulübü ile Bobo'nun bonservisi konusunda bugün yapılan görüşmeler sonucu anlaşmış ve Siyah Beyazlı kulüp Brezilyalı futbolcusunu 5.5 Milyon Euro'ya elden çıkarmaya razı olmuştu. Ancak Bobo'nun Fransız Kulübü'ne transfer olmak istemediği ve Beşiktaş'ta kalmak istediği öğrenildi.
    BOBO FRANSA YOLCUSU HABERİ İÇİN TIKLAYIN...
    Brezilyalı futbolcunun Siyah Beyazlı kulüp ile yollarını ayırmak istememe sebebinin ise Saint-Etienne Kulübü'nün kendisine teklif ettiği yıllık ücret olduğu öğrenildi.
    Bobo'nun Fransız kulübünün kendisine önerdiği yıllık ücreti az bulduğu ve bu sezonun sonuna kadar Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirdiği belirtildi. Beşiktaş ile sözleşmesi bu sezonun bitiminde sona erecek olan Brezilyalı futbolcu, sezonun bitiminde boşa çıkacak.
    Yeni sezon öncesi kendisine bonservis bedeli ödenmeden transfer olma hakkı kazanacak olan Bobo, böyle bir durumda daha fazla yıllık ücret alacağı için bir yıl daha Siyah Beyazlı kulübün formasını giymek istediğini belirtti.
    Bu sezon öncesi Yunanistan'ın Olimpiakos Kulübü Bobo için Beşiktaş'a 4 Milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli önermiş, Bobo'ya ise yıllık 2 Milyon Euro ücret verecekleri kaydedilmişti.
    Ancak Siyah Beyazlı yönetim bonservis bedelini düşük bulduğu için bu transfere izin vermemişti. Bobo, yeni sezona hazırlık döneminde Olimpiakos'a transferi gerçekleşmediği için huzursuz olduğunu dile getirmiş ve Olimpiakos'a gitmek istediğini açıklamıştı.
    BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BOBOVE NOBRE'NİN TERCÜMANI ARDA KABAKLI'NIN İŞİNE SON VERDİ
    Öte yandan Beşikaş Yönetimi yaklaşık 4 yıldır Beşiktaş Kulübü'nde görev yapan ve özellikle Bobo ve Nobre gibi Portekizce konuşan futbolcuların tercümanlığını yapan Arda Kabaklı'nın işine son verdi.
    Siyah Beyazlı kulüp yaşanan bu gelişmenin Bobo'nun transferi ile ilgili olmadığı açıklamasını yaparken, tercüman Arda Kabaklı'nın farklı bir sebepten ötürü işine son verildiği ve işten çıkartılma olayının Bobo'nun transferi ile aynı güne denk gelmesinin rastlantı olduğu belirtildi.

14.08.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kalacaksa mutlaka sözleşme imzalamalı.Yoksa Bobo'danda kar edemeyeceğiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Yeni sezon öncesi kendisine bonservis bedeli ödenmeden transfer olma hakkı kazanacak olan Bobo, böyle bir durumda daha fazla yıllık ücret alacağı için bir yıl daha Siyah Beyazlı kulübün formasını giymek istediğini belirtti.
    Dediğim olay bu.Satılmazsa seneye bedavaya kaçar.Güney Amerikalı adamlar öyle pek sadakat falan bilmezler.Takımıma para kazandırayım gideyim derdinde falan değiller.Parasına bakar adamlar...

St.Ettiene yükseltir alacağı maaşını gider bir şekilde...

Mesaj Yetkileri