Sayfa 79 / 480 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
2,341 ile 2,370 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş, Bozüyükspor'dan aldığı 19 yaşındaki genç yıldızı Onur'un lisansını UEFA kriterlerine uymadığı için çıkartamadı

Beşiktaş'ın Bozüyükspor'dan transfer ettiği 19 yaşındaki 10 numara Onur Bayramoğlu'nun lisansının, kulübün UEFA kriterlerine takılması nedeniyle çıkartılamadığı öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), UEFA Mali Kriterleri kapsamında, siyah-beyazlılardan önce Filip Holosko transferinde Manisaspor'a kalan 1 milyon Euro ile Bursaspor'a Aydın Karabulut'un gitmeyi kabul etmemesi nedeniyle doğan 1 milyon dolarlık borçlarını ödemesini istediği, bu nedenle 2 hafta önce yapılan lisans başvurusunu reddedildiği bildirildi. Bu sorunu çözmek için transferin son günü 1 Eylül'e kadar zamanı olan Beşiktaş yönetiminin, 1-2 gün içinde ödemelerini yaparak yeniden lisans başvurusunda bulunması bekleniyor.

'ACELE ETMİYORUZ'
    Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "1 Eylül'le dek vaktimiz olduğu için acele etmedik. Onur zaten takımla idmanlara çıkıyor. Kulüpler ile aramızdaki alacak-verecek sorununu çözdük. En kısa sürede Onur'un lisansı çıkacak. Önemli bir durum yok" şeklinde konuştu.
    Ertunç Soğancıoğluymuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Başka bir kaynakta Uğur transferi yüzünden yazıyor.

Ayrıca TFF sitesi sürekli yenilenmiyor ara ara yenileniyor özellikle alt liglerde.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ertunç Soğancıoğlu'da iyice şaşırdı.M.Denizli'nin imza töreninde de boş kağıt getirmişlerdi imzalaması için.Canlı yayında başkandan azarı yemişti ama akıllanammış demek ki.İnanılmaz yetersiz bir yönetimimiz var.Ocak'ta ki kongrede yeni isimler geleceği konuşuluyor.Umarım doğrudur...

Herneyse Batuhan'ın kalmasına baya bi sevindim.Bundan sonrası kendisine kalmış,istediği oldu...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sinan Engin Kanaltürk'te demiş :

* Mustafa Denizli'yi ben getirdim
    * Kadro'yu ben kurdum
    * Takımı ben şampiyon yaptım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sinan Engin der...

Bir insan istisnasız her programda Zapo'yu ben getirdim,800 bin €'ya oynuyordu der mi yahu?Ama her program...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kulübümüz’den Açıklama

Bugün çeşitli basın organlarında çıkan ve Beşiktaş’ın Manisaspor’a 100.000 TL borçlu olduğu ve bu nedenle TFF tarafından lisans çıkartma izni verilmediğine ilişkin haberler tümüyle gerçeği yansıtmamaktadır.

Esasen, Kulübümüz Uğur İnceman transferinden dolayı Manisaspor Kulübüne karşı tüm edimlerini yerine getirmiş ve transfer bedelini tümüyle ödemiştir.

Şöyle ki; Manisaspor Kulübü, Uğur İnceman’ın transfer bedellerinin ödenmesi için kendisine verilen 1.000.000 Euro tutarındaki senetleri kaybetmiş olup, senetlerin kaybedilmiş olması nedeniyle yasal gereklilik olan senet iptal davasını açmıştır. Manisaspor, senet iptal davasının bitmesini müteakip yasal gereklilik olmamasına rağmen, ödeme görüşmeleri devam ederken Kulübümüz aleyhine TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvurmuş, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu verdiği kararda, Manisaspor’un senetleri kaybetmiş olmasına rağmen Kulübümüz aleyhine haksız faiz ödemesine karar vermiştir. Bu karara karşı Tahkim Kurulu’na yaptığımız başvuru kabul edilerek, Manisaspor’un haksız faiz talebi kısmen reddedilmiştir. Gelinen aşamada, senet iptali davası kararı kapsamında senet bedelleri olan 1.000.000 Euro Manisaspor’a ödenmiştir. Varlığı iddia olunan yaklaşık 100.000 TL’lik borç ise Manisaspor’un herhangi bir yasal gereklilik olmamasına rağmen TFF’ye yaptığı başvurular nedeniyle ortaya çıkan fakat esasen hiçbir şekilde itirazımız olmaması nedeniyle karar verilmemesi gereken yargılama masrafı, kısmi faiz ve avukatlık ücretinden oluşmaktadır. Ödenecek tutar konusunda gerekli mutabakat için Kulübümüz avukatlarıyla Manisaspor avukatları arasında görüşmeler yapılmaktadır. Federasyonun böyle bir rakam konusunda medyaya bilgi vermesi Kulübümüzce manidar bulunmuştur.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin profesyonel futbolcularından Deyvison Rogerio Da Silva - Bobo ile ilgili olarak Fransa'nın St.Etienne Kulübü'nden, bir kısmı peşin bir kısmı vadeli olmak üzere 5.500.000.Euro transfer teklifi gelmiştir. Ancak Kulübümüz her ne kadar futbolcumuzun başka bir takıma transferini düşünmese de, oyuncumuzun da bu konudaki değerlendirmesi beklenmekte olup, gelişmeler netleşince ayrıca açıklama yapılacaktır.

Yani durum şundan ibaret.Biz teklifi kabul ettik.Bobo şuan St.Ettien ile görüşme aşamasında.Eğer Bobo St.Ettienne ile anlaşırsa bu iş olmuş demektir.Bobo'nun görüşmesinin uzamasıda doğal olarak Figer'in istediği komisyon yüzündendir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Madem 5.5 M €'ya satıcaktın niye haziran ayında gelen 6-7 M €'luk teklifleri kabul etmedin diye sorarlar adama. Olympiakos'a satsaydın haziranda 3 ayda yerine gayet sağlıklı bir adam getirebilirdin.. İlginç işler yapıyor Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olympiacos Bobo'ya o kadar vermedi ki

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

6-7 değil 4 milyonluk teklif gelmiş Olympiakos'tan.Bobo 6-7 geldiği taktirde kendiside isterse zaten satılmasına izin verilecek bir oyuncuydu.M.Denizli böyle düşünüyordu.Ama o zaman Bobo'yu 6-7'ye satıp daha kaliteli bir santrfor alınacaktı...

Hoca'nın 10,5 numara diye tabir ettiği oyuncu için Delgado saf dışı kalacaktı...

Delgado'nun sakatlık sorunu uzun sürmeyecek olsaydı satılacak ilk oyuncu Delgado idi.Delgado'yu satıp kontenjan açılacaktı.Hoca'nın dediği 10,5 numara böyle alınacaktı.Ama sakatlığının uzun sürecek olması satışını engelledi.Sözleşme dondurma konusu zaten yalan oldu...

Nobre,Holosko,Nihat,Batuhan'ın olduğu forvet hattında yer bulunamadığından sol açıkta değerlendirilen Bobo'nun satılması ve birincil ihtiyaç olan 10,5 numara transferindeki kontenjan sorununun böyle çözülmeye çalışılması kadar mantıklı bir iş olamaz...

İlginç işler yapmıyor Beşiktaş,sen ilginç yorum yapıyorsun...

sakary Ali Misafir

Ya biz hala niye 10 numara transferi arıyoruz ki.

Tello'yu gördük mis gibi oynadı sakat olan Yusuf var Delgado var.

Şu takımda düzgün bir sol açık var mı ya.Hala 10.5 10.5..Alın düzgün bir sol açık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tello bence 10 numaradan çok sol açık için uygun bir oyuncu, bu yüzden bence bir 10 numara daha yararlı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tello tam 10 numara değil. Solda daha verimli. BJK Deco gibi birisini alırsa baya iş yapar. Deco demiyorum bu saatten sonra o olmaz zatende...

Ama bundan sonrada kimi alacaksın iyi fiyata. Ligler başladı....

sakary Ali Misafir

mustafa hoca yusuf varken bile Tello'yu ortada kullanıyor telloda iyi oynuyor orda

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

St.Etienne-Bobo transferi yatar...

Sanogo'yu aldılar..

Evet Sanogo`yu almislar Boboyu alirlarmi artik bilemem..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş transfer yapamaz bence şu saatten sonra yapıcağı tek iş Batuhan'ı geri kazanmak olmalı..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sanırım Bobo dan vazgeçmeLerinin bir diğeri de kendini 1 ay sakatmış gibi göstermesi oLdu herhaLde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo intikam alıyor, ben gitmek istedim satmadınız, siz satıyorsunuz ben gitmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bobo'nun transferinin olmamasının tek sebebi Figer...

1,5 milyon € net para istemiş,St.Etienne bu isteği duyar duymaz vazgeçmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'ta Sezer sesleri

Beşiktaş’ın birkaç gün içinde Manisasporlu Sezer’i renklerine katabileceği iddia edildi.
    Siyah - beyazlı takımın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dünkü idman sırasındaki basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, “Belki de biz Ankara’dayken bir transfer yapabiliriz” açıklamasının perde arkasında bu genç oyuncunun olduğu iddia edildi.
    Denizli’nin yönetime Manisasporlu oyuncunun transfer edilmesini söylediği bildirildi.

20.08.2009
    Kaynak : Milliyet

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bobo nun sözleşmesi sezon sonu bitiyor diye biliyorum..hazır Batuhan da gelmişken satılmalı yoksa bonservisten de olacak Beşiktaş..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet Sezer ile ilgili gelişmeler var,gelebilir...

Bobo'nun TFF'de gözüken sözleşme bitiş tarihi 2010 ama kulüpte 1 yıllık özel bir sözleşme daha mevcutmuş.Bunu istedikleri zaman TFF'ye yollayabiliyorlarmış.Yani seneye boşa çıkamıyor Bobo...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aurelio gibi desene, Tahkim Kurulu bir karar verebilirse seneye kadar, ona göre Bobo'nun seneye ayrılıp ayrılmayacağı belli olur. Karar Fenerbahçe lehine olursa Beşiktaş bu uzatma hakkını kullandığında ayrılamaz tazminat ödememek için, Aurelio lehine çıkarsa, o 1 yıllık özel sözleşmeyi takmayıp gidebilir.

Tabi sözleşmelerin içerikleri aynı değildir, benzer olaylar gibi geldiğinden, bunlar aklıma geldi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eğer öyle bir durum varsa sorun yok ama yoksa böyle bir oyuncuyu bonservissiz yollamak ciddi kayıp olur..

Sezer transferi olabilitesi yüksek bi transfer..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İbrahim Kaş haberleri çıkıyor..savunmaya alternatif olarak..
    Last edited by erdemzorer10 : 20.Ağustos.2009 at 18:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim yaratıcı orta saha transferi yerli olacak anlaşılan.Tabii yapılırsa.Şu aşamada Yıldıray'a bile razıyım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İbrahim Kaş giderken sadece yetiştirme ücreti almıştık.O da az bir para zaten.Eğer çok fazla bir para verilmeyecekse bence alınabilir.Orada forma şansı bulamıyor.Çok istemezlerde zaten.Alınırsa savunmada derinlik olur kadroda.Zaten stoperde çok fazla alternatifmiz yok.Bence iyi olur..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Ağustos.2009 at 18:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizden bedavaya kaçan bir topçuya para vermek çok büyük yanlış

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İbrahim Kaş'ın bedava gitmesi tamamen Sinan Engin'in beceriksizliği sonucu olmuştur...

Başkan İ.Kaş ile sözleşme yenileme teklifi konusunda yetkiyi S.Engin'e vermiş.S.Engin'de önemsemeyip ilgilenmemiş İ.Kaş ile.Oda kadroda düşünülmediğini,düşünülseydi çoktan yenileme teklifi geleceğini varsayarak haklı olarak kendisine gelen teklifleri değerlendirmiş...

Sadece yetiştirme bedeli almıştık.Tabi ki çok fazla bedel vererek geri almazlar.Cüzi bir miktara bitirebilirler işi.Buda stoper altenatifine cuk diye oturur.Beşiktaş'ı bilen özkaynaktan gelen,büyük takım sendromu yaşamayacak bir futbolcu ayrıca...

Şuanda Türk olarak stoper(Eren,Ediz vb) almaya kalksan 5 milyon €'dan açarlar...

Quote Originally Posted by enzo View Post
    Bizden bedavaya kaçan bir topçuya para vermek çok büyük yanlış
    Ibrahim Kas kacmadi ki takimdan sozlesme yenilenmedi kendisiyle ve o da Getafe`ye gitti serbest olarak..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yıldıraya razı değilim ben.

O geleceğine Sezeri alsınlar daha iyi.

Mesaj Yetkileri