Sayfa 80 / 480 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
2,371 ile 2,400 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aynen Yıldıray geleceğine Sezer gelsin.Hatta Onur oynasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'a ikinci İtalyan mı geliyor?

Daha önce Genoa takımından defans oyuncusu Matteo Ferrari'yi transfer eden Beşiktaş'ın, Roma'da forma giyen Simone Perrotta ile ilgilendiği iddia edildi..

Corriere Dello Sport'ta yer alan haberde; gelecek yıl Roma ile sözleşmesi bitecek olan başarılı oyuncu için, Beşiktaş'ın girişimlerde bulunacağı belirtildi..

Ancak haberde yer alan iddialara göre; İtalyan oyuncuyla ilgilenen tek kulüp Beşiktaş değil! Milli oyuncu Halil Altıntop'un formasını giydiği Schalke 04 de, bonservis bedeli 4 milyon avro olan oyuncu için devrede olduğu kaydediliyor..

31 yaşındaki oyuncu sakatlğı nedeniyle takımının sezon başı hazırlıklarını kaçırırken, çarşamba gününden itibaren çalışmalara başlamıştı.

Roma ya da Beşiktaş’tan, henüz Perrotta transferi hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, orta saha oyuncusu Serie A ekibinin Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı Gent maçlarında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Perrotta 4 milyon € hımmm

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

iyi olabilir aslında ve 4 MN €

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Perrotta nın Roma için önemli bir oyuncu olduğunu ve 4milyona satmayacağını düşünüyorum..kaldı ki Mustafa hoca dahi konuşmalarında yerli oyuncu transferi üzerinde duruyor kontenjandan ötürü..kolpa haber..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İbrahim Kaş hayırlı olsun, Lig Radyo'da söylediklerine göre sözleşme hazırlanıyormuş şu anda.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Takımda 8 yabancı varken nasıl yabancı transferi konusunda konuşabilir bir takımın hocası bende bu beklentiyi anlamıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transfer doğruysa La Liga'da futbolcumuz kalmadı

Default İbrahim Kaş Beşiktaş'ta

Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim, geçen sezon başında İspanya'nın Getafe takımına bedelsiz transfer olan eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 seneliğine kiraladı.
    Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, defans hattını İspanya’nın Getafe kulübünde oynayan eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiralayarak takviye etti.

Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Getafe'ye bedelsiz olarak transfer olmuş ve Beşiktaş bu transferden sadece yetiştirme ücreti adı altında çok az bir bedel elde etmişti. Siyah-beyazlı takım, bu sezon defans hattında sorun yaşamamak için eski futbolcusunu yeniden kadroya katma kararı aldı.

Teknik direktör Denizli'nin de onayı alan yönetim Getafe kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç aldı ve ibrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Genç futbolcunun pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Ntvspor

sakary Ali Misafir

hayırlı olsun.yedek stoperimiz oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İyi transfer. Defansa alternatif oldu.

Manisa’ya borcu nedeniyle transfer yasağına giren Beşiktaş’a yeni darbe Tahkim’den geldi. Kartal, Aydın Karabulut için Bursa’ya 1 milyon dolar ödemeden transfer yapamayacak Beşiktaş, transfer yasağının kalkabilmesi için Manisaspor ile görüşürken, dün Tahkim Kurulu’ndan çıkan karar, siyah-beyazlıları şoke etti.

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun, Aydın Karabulut’un transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle Beşiktaş’ın Bursaspor’a 1 milyon dolar ödemesi gerektiği yolundaki kararını görüşen Tahkim Kurulu, dünkü toplantısında bunu onadı. Sözleşmenin aslını yeşil-beyazlılardan isteyen Tahkim, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun kararının, usul ve esasa aykırılık olmadığına hükmetti. Bunun üzerine siyah-beyazlıların Tahkim’e yaptığı başvuru sonucu değiştirmedi.

Bu karar, Beşiktaş’ın transferini de olumsuz etkiledi. Bozüyükspor’dan Onur’un lisansını çıkarmak için Futbol Federasyonu’na başvuran siyah-beyazlılar, Manisaspor’a olan 100 bin liralık borca takılmış, bu ödenmeden transfer gerçekleşmeyeceği belirtilmişti. Kartal’ın engeli böylece çift oldu. Beşiktaş, Bursaspor’a bu parayı ödemeden ya da yeşil-beyazlılarla mutabakat sağladığını belirten belgeyi vermeden yeni bir transfer yapamayacak. Onur bunu da beklemek zorunda kalacak.

Bilindiği gibi Beşiktaş, Yusuf Şimşek’in transferinde Aydın Karabulut’u takasta kullanmış, ancak ikna edilemediği için futbolcuyu yeşil-beyazlılara gönderememişti. Bunun üzerine Bursa, kulüpler arasındaki sözleşmeyi devreye koymuş, 1 milyon doları almak için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvurmuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Yönetim yine beceriksizliğini gösterdi bu transferle.Yahu madem alıyorsun niye önceden sattın ki.Genç adam sonuçta.Fakat iyi bir takviye oldu.Sivok ve Ferrari'nin sakatlanma durumunda şu aşama için elimizdeki İbrahim Toraman'a alternatif oldu böylece.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Yönetim yine beceriksizliğini gösterdi bu transferle.Yahu madem alıyorsun niye önceden sattın ki.Genç adam sonuçta.Fakat iyi bir takviye oldu.Sivok ve Ferrari'nin sakatlanma durumunda şu aşama için elimizdeki İbrahim Toraman'a alternatif oldu böylece.
    Satmak mı?Hiç mi takip etmiyorsunuz...

İbrahim Kaş'ın bedava gitmesi tamamen Sinan Engin'in beceriksizliği sonucu olmuştur...

Başkan İ.Kaş ile sözleşme yenileme teklifi konusunda yetkiyi S.Engin'e vermiş.S.Engin'de önemsemeyip ilgilenmemiş İ.Kaş ile.İ.Kaş kaç kere "Sinan abi sezon sonu yaklaşıyor,konuşalım" demiş.S.Engin "acele etme,sonra konuşuruz demiş" hep.Oda kadroda düşünülmediğini,düşünülseydi çoktan yenileme teklifi geleceğini,kendisiyle konuşulacağını varsayarak haklı olarak kendisine gelen teklifleri değerlendirmiş...

Sadece yetiştirme bedeli almıştık.Tabi ki çok fazla bedel vererek geri almazlar.Cüzi bir miktara bitirebilirler işi.Buda stoper altenatifine cuk diye oturur.Beşiktaş'ı bilen özkaynaktan gelen,büyük takım sendromu yaşamayacak bir futbolcu ayrıca...

Şuanda Türk olarak stoper(Eren,Ediz vb) almaya kalksan 5 milyon €'dan açarlar...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Satmak mı?Hiç mi takip etmiyorsunuz...

İbrahim Kaş'ın bedava gitmesi tamamen Sinan Engin'in beceriksizliği sonucu olmuştur...

Başkan İ.Kaş ile sözleşme yenileme teklifi konusunda yetkiyi S.Engin'e vermiş.S.Engin'de önemsemeyip ilgilenmemiş İ.Kaş ile.İ.Kaş kaç kere "Sinan abi sezon sonu yaklaşıyor,konuşalım" demiş.S.Engin "acele etme,sonra konuşuruz demiş" hep.Oda kadroda düşünülmediğini,düşünülseydi çoktan yenileme teklifi geleceğini,kendisiyle konuşulacağını varsayarak haklı olarak kendisine gelen teklifleri değerlendirmiş...

Sadece yetiştirme bedeli almıştık.Tabi ki çok fazla bedel vererek geri almazlar.Cüzi bir miktara bitirebilirler işi.Buda stoper altenatifine cuk diye oturur.Beşiktaş'ı bilen özkaynaktan gelen,büyük takım sendromu yaşamayacak bir futbolcu ayrıca...

Şuanda Türk olarak stoper(Eren,Ediz vb) almaya kalksan 5 milyon €'dan açarlar...
    O kadar ayrıntılı hatırlamıyorum bu transferi.Kusura bakmayın.Benim bildiğim Beşiktaş'ın bu adamı sattığıydı.Eğer öyleyse bu sadece Sinan Engin'e bağlacak bir durum da değil ayrıca.Eğer başkan sadece işi Sinan'a yıkıp aradan çekildiyse bu onun da hatasıdır BANA GÖRE.Dediğim gibi defansa da iyi bir takviye oldu.Sonuçta bu formayı giymiş Avrupa tecrübesi de kazanmış bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Radyospor'un haberine göre: Türk statüsünde oynayan Aurelio’nun dana önce Galatasaray ve Beşiktaş’ın gündemine gelmişti.

Marco Aurelio’nun son gelişmeyle tekrar Beşiktaş’ın gündemine geldiği iddia edildi.

Beşiktaş yönetimi bu konuyu doğrulamadı, fakat Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, tıpkı Galatasaray’ın teklifinde olduğu gibi “yorum yapmayacağım” diyerek, iddiayı red etmediğini ortaya koydu. Ayrıca Tutumlu, bu gelişmenin ardından Bodrum’daki tatilini yarıda keserek İspanya’ya dönme kararı aldı.

Yıldırım Demirören’in İspanya’da bulunması hem oğlu Erdoğan Demirören’in özel işleri hem de İbrahim Kaş’ın takıma dönme talebiyle ilişkili olsa da tahkimin kararından sonra Aurelio’yla da ilgili bir gelişme yaşanacağı yönünde yorumlandı.

Mustafa Denizli’nin Türk pasaportu taşıyan bir futbolcuyla anlaşacağız açıklamasının ardından Yıldıray Baştürk gündeme gelmiş, fakat menajer ve kulübün aşırı talepleri nedeniyle transfer askıya alınmıştı.

Bu süreçte ise Real Betis, Aurelio’yu satış listesine koyduğunu açıkladı, siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ise Mustafa Denizli’ye ses getirecek bir transfer sözü verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaş Beşiktaş'a döndü!

FLAŞ... Beşiktaş'ın yeni transferi İbrahim Kaş menajeriyle birlikte Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla Ankara'ya geldi.
    Beşiktaş Kulübü'nün İspanya'nın Getafe kulübünden transfer ettiği genç futbolcu, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını Ankara'da sürdüren siyah beyazlı takımın kampına katılacak. Ayrıntılar birazdan...

21.08.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İbrahim Kaş'ın kendinisini burada ispatlamadan LaLiga'ya gitmesi hataydı zaten Her iki taraf içinde olumlu bir gelişme . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayırlı olsun İbrahim Kaş.M.Aurellio konusunda ise her zaman kadromuzda görmek istediğim bir isim.Dün tahkimin kararı bozduğu haberini duyuncada keşke biz alsak dedim.Türk pasaportu olması bize büyük fayda sağlayacaktır.
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Aurelio biz alıp ne yapacağız ya.Ernst var Fink var.

Bir zamanlar bizim oyuncumıuzu dövmüş bir adamı siyah beyazlı formayla görmek hiç istemem

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aurelio bu takımın kapısından içeri giremez. Girere büyük hata olur. Yaptığı terbiyesizliği ben hala unutmadım Rico'ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Evet Ali ve Murat Abi'ye katılıyorum,Ricardinho'ya yaptığı terbiyesizliği hatırlayın...Bende gelmesini istemem

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bütün Beşiktaşlıların karşı çıktıkları nokta aynı.Rico-Aurelio olayı...

Ama ben ne kadar kızsamda daha öncede söyledim o olayda ilk günden beri Rico'nun suçsuz olduğunu düşünmedim...

Aurelio yıllarca ülkemizde futbol oynadı.Kötü bir olayına şahit olduk mu?Ben hatırlamıyorum.Sadece futbolunu oynayan,ne hakemle ne taraftarla ne rakip futbolcularla bir sorunu olmayan bir Aurelio vardı...

Peki Aurelio'nun maç bittikten sonra garaja gelerek Rico'ya saldıracak kadar sinirlenmesine sebep olan ne?

Hep bunu düşündüm kendi kendime...

Birde Rico'yu inceleyelim.Rico'nun Beşiktaş'tan gönderilmesinin sebebi disiplinsizlikti.Takımda Brezilyalıları ayarttığı söylenirdi.Hatta Ertuğrul Sağlam bir röportajında laf arasında Rico ile ilgili "kişilik" bizim için herşeyden önemli demişti...

Rico olaydan sonra dava açacağını söyledi.Ama açmadı ve ya açtıda sonucu ne oldu.Sonuçta Aurelio bu olaydan dolayı TFF dışında ceza almadı...

Peki Rico saha içinde Aurelio'ya ne söyledi?

Bu hep kafamı kurcaladı durdu...

Bana göre Rico bu olayda masum çocuk rolünü oynadı ama bana göre gerçekler hiçte öyle değil...

Bunu Beşiktaş'a transferi söz konusu olduğu için falan söylemiyorum.G.saray'a da F.Bahçe'ya de gitse düşüncelerim değişmeyecek...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Aurelio'yu ne Beşiktaş ne Galatasaray alsın.Zamanında şunu bunu yapmış diye değil. Kuluplerin bazı konularda birbirlerine destek olmaları gerekiyor.

Bu opsiyon olayında menejer ve oluşan tutum yüzünden Fenerbahçe zararlı çıktı. O zaman opsiyonun olayı ne niye yapılıyor? Yarın öbür gün Beşiktaş ya da Galatasaray bir futbolcusunu kadrosunda tutmak isterken aynı şekilde zarar görse ve bu zararı gösteren futbolcu Fenerbahçe'ye gitse aynı şekilde ,yine hiç hoş olmaz.

Ama sağlam bir tavır alınırsa herkes neyin ne olduğunu anlar.

Öyle bir tavır alınsın hadi bulsun bakalım Tutumlu efendi Aurelio'yu oynatacak bir takım.

Niye hala buralarda dolanıyor da yabancı bir kulup bulamamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aurellio'nun hareketi direk kulübümüze değildi.O Rico ile arasındaki bir olaydı.Ne oldu bitti aralarında hiç birimiz bilmiyoruz.Mesela Lugano gündemimize gelseydi bende karşı çıkardım.Çünkü o direk kulübümüze karşı bir harekette bulunmuştu.

Aurellio gelirse orta sahada hem alternatifimiz geniş olur hemde ileri uçta yabancı kontenjanından dolayı kimi oynatacağız sıkıntısı yaşamayız.Bu yüzden istiyorum özellikle.Ayrıca kaliteli bir isim olduğunu kimse inkar etmez herhalde..
    So what?
    Saike

Default Delgado kazandı!

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezonunun ardından sakatlığı sebebiyle İspanya'ya giden ve geçirdiği ameliyat sonrası en az 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan takım kapatanı Matias Delgado'nun sözleşmesini dondurmak istemişti.

Siyah Beyazlı Kulüp, Arjantinli oyuncunun sözleşmesini askıya alarak yerine yeni bir yabancı futbolcu transfer etmek istemiş, ancak Delgado, sözleşmesinin dondurulması teklifini kabul etmemişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş Kulübü, bu sezon için Matias Delgado'nun lisansını çıkartmamış ve transfer döneminin biteceği güne kadar yeni "10 numara" arayışlarının süreceği ifade edilmişti.

Bu hafta başında teknik direktör Mustafa Denizli'nin Arjantinli futbolcunun önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceğini açıklaması ve tedavisini İstanbul'da sürdüreceğini belirtmesi bu konu ile ilgili dile getirilen son bilgi olarak dikkat çekmişti.

SİYAH BEYAZLI KULÜP, DELGADO'NUN YERİNE TRANSFER ETMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜ YABANCI FUTBOLCU FİKRİNİ TAMAMEN RAFA KALDIRDI
    Beşiktaş Kulübü bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuru ile sezon öncesinde takımdaki diğer futbolcular gibi lisansını çıkartmadıkları kaptan Matias Delgado'nun lisansını çıkarttı.
    Çıkartılan bu lisans sonrası Delgado'nun sözleşmesinin askıya alınması düşüncesi ortadan kalkarken, Siyah Beyazlı takımın Delgado'nun yerine yabancı bir futbolcu transfer etme çalışmaları da son bulmuş oldu.

SİYAH BEYAZLI KULÜBÜN A TAKIM KADROSUNDAKİ OYUNCU SAYISI 27 OLDU
    Öte yandan Siyah Beyazlı Kulüp, Bozüyükspor'dan transfer edilen Onur Bayramoğlu'nun da lisansını çıkarttı. Hafta başında, Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Uğur İnceman'ın transfer taksitini ödemediği için transfer yapamayacağı ve Onur Bayramoğlu'nun lisansını çıkartamayacağı iddia edilmişti. Bugün yaşanan bu gelişme sonrası Beşiktaş'ın bu sezon A Takım kadrosunda bulunan oyuncu sayısı 27 oldu.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bir takım kaptanı olarak sorumluluk almaması üzücü..
    taraftar onu yine bağrına basacaktır ama bu sorumluluğu almalıydı..kaptanlığını göstermeliydi..Seric in yaptığını hatırlayalım..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İ.Kaş için Getafe'ye hiçbir bedel ödenmeyecek olması sevindirici...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İbrahim Kaş transferini begenmedim.Şahsen bizi satıp giden bi futbolcuyu(yetiştirme bedeli vs) bedelsiz olsa bile geri istemezdim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tuncay`ı aLaLım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri