1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: Meksika Dalganmasında 3 Türk'ün Nefes Kesen Mücadelesi [9.0.3] {Ortak Kariyer}

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Vatandastan Mehmet Öcal ve Yunus Ucana Tepki!!!

Magdur vatandas Meksikadaki 2 tane Türk manager tarafından dolandırıldıgını acıkladı!!!

İşte vatandasın konusmasından önemli kesitler

Ben yolda yürüyordum. bir baktım 2 tane takım elbiseli adam arkamdan yaklastı. Bana habire Pachucanın transfer ettiği Türk oyuncuyu sordular. Ben Pachuca yı bilmiyorum dedim. Hyr biliyorsun dediler. İpucu vere vere oyuncuyu buldum. Bana resmen zorla tatil verdiler. İlk basta güvenmedim tabi. Ama daha sonra tmm dedim. Özellikle Mehmet Öcal benden haber bekle dedi. Ama o günden beri haber yok. Ben tatilimi istiyorum kardesim!!!!

İşte vatandasımızın düsünceleri böyle. Lütfen burdan Mehmet Öcal ve Yunus Ucan a sesleniyorum. Adama söz vermişsiniz. Sözünüzü tutun. Gariban zaten 2 gün kalır geri döner..

Ucandalga Muhabiri Abdülcabbar Ucankus
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Vatandastan Mehmet Öcal ve Yunus Ucana Tepki!!!

Magdur vatandas Meksikadaki 2 tane Türk manager tarafından dolandırıldıgını acıkladı!!!

İşte vatandasın konusmasından önemli kesitler

Ben yolda yürüyordum. bir baktım 2 tane takım elbiseli adam arkamdan yaklastı. Bana habire Pachucanın transfer ettiği Türk oyuncuyu sordular. Ben Pachuca yı bilmiyorum dedim. Hyr biliyorsun dediler. İpucu vere vere oyuncuyu buldum. Bana resmen zorla tatil verdiler. İlk basta güvenmedim tabi. Ama daha sonra tmm dedim. Özellikle Mehmet Öcal benden haber bekle dedi. Ama o günden beri haber yok. Ben tatilimi istiyorum kardesim!!!!

İşte vatandasımızın düsünceleri böyle. Lütfen burdan Mehmet Öcal ve Yunus Ucan a sesleniyorum. Adama söz vermişsiniz. Sözünüzü tutun. Gariban zaten 2 gün kalır geri döner..

Ucandalga Muhabiri Abdülcabbar Ucankus

Pachuca Antrenörü Öcal Son Zamanlarda Medyada Hakkında Çıkan Haberlere Sert Bir Tepki Göstererek Jet Hızıyla Yanıtlama Geldi. Türkiyeden Kendisine İnanan Ümit Boğa Adlı Taraftara Geçen Haftalarda Meksikada Mexico City de Kalacağı Yer ve Uçak Biletlerinin Rezervasyonlarının Yaptırıldığını Kendisinin Ne Zaman İsterse Meksikaya Ayak Basacağını ve Her Türlü Giderlerinin Kulüp Tarafından Karşılanacağının Teminatını Vermiş Bulunmaktayız Asılsız Haberlerle Gündemi Yanıltmaya Çalışan Uçankuş Muhabirinin Daha Objektif Haberler Yapmasını Bekliyoruz Kamuoyuna Önemle Duyurulur.

Mehmet Öcal Pachuca Teknik Direktörü

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İŞTE O UÇAK BİLETİ: (Bilette Baya Eskiymiş Yav )

İŞTE YOLCUNUN MEKSİKA'YA GELECEĞİ UÇAK

Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri