Radyospor "Beşiktaş Deco ile anlaştı." dedi. 1-2 saate kadar açıklanırmış.
Radyospor "Beşiktaş Deco ile anlaştı." dedi. 1-2 saate kadar açıklanırmış.
deco mu yok artık![]()
Bu arada aldığım duyumlara göre Beşiktaş Deco'yla anlaşmış. Sadece ayrıntılar görüşülüyormuş. Radyospor'da bizim maç sırasında anons edildiğine göre ciddi bir gelişme kaydedilmiş olmalı. Eğer doğruysa hayırlı olsun, böyle oyuncuları ligimizde görmek çok hoş gerçekten...
gerçekse süper olur bjk için
Okudum ve heyecanlandım bu kadar diyorum .. =)
MuhahaDeco he...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok mu gülüncüne gitti Murat abi![]()
Hiç yakıştıramadım sana abiGelirse formasını aldırtmayız sana
![]()
Valla gelmeyebilir de, sadece maç ortasında maçı bırakıp da bunu anons ettiklerine göre ciddi bir aşama katedilmiş olmalı. Dalga geçmenize mana veremiyorum açıkçası, gelmemesi bizim işimize gelir zira![]()
Deco gelirse herhalde Beşiktaş'a gelen en kariyerli ve en iyi oyuncu olur gelmiş geçmişTebrik ederim şimdiden...
Hayret yahu Deco'yu kötüleyen yok![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kenan Öner`in yaptığı; `Transfer bu gece içinde netlik kazanacak` açıklamasından sonra transferde hareketli saatler yaşanıyor.
Bu açıklamadan sonra gündeme düşen Deco ilgili çıkan transfer haberleri, yönetim tarafından yalanlandı.
Kulağımıza gelen bilgilere göre Tabata`nın Beşiktaş yönetiminin gündeminde olduğu öğrenildi.
Gelişmelerle sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.
HABER1903
Ligtv'de son dakika olarak Tabata'nın 8 milyon euro karşılığında Beşiktaş'ta olduğunu yazıyor..
Eğer gerçekse bence G.Antep iyi kazık atmış olur. Tabata ya 8 milyon Euro verilmez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zaten Arda Turan'ın piyasa değeri 15 milyon euro siz düşünün. Biri 30 una gelmiş diğeri daha gencecik
Last edited by SAİT71 : 28.Ağustos.2009 at 03:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ve Tabata Beşiktaş'ta!
Delgado ile sözleşmesini fesheden Beşiktaş, Gaziantepspor ile Tabata için 8 milyon Avro karşılığında anlaştı.
Ayrıntılar Az Sonra...
Sporx
Hayırlı olsun Tabata, 8 milyon euro'ya almışız.
8 milyon euro mu ? Beşiktaş Yönetimi şaka yapıyor olmalı ??!?
8 milyon avro mu şaka mı bu çok para yahu :S
O halde Arda Turan 50 Milyon euro eder. Ben etmez sanıyordum ama 29 una felan gelince onada verilir![]()
Valla kusura bakmayın ama İbrahim Kızıl resmen kazıklamış diyebilirim biz Keita'yı 7 milyon euroya aldık sanırım üstelik Tabata'nın şu son 2-3 haftadaki oyunu berbat..
Buna da mı yerli piyasası denecek merak ediyorum. 8 Milyon Euro ne demek yahu. Gaziantepin kasasını doldurdu Besiktas bu yıl. Tabata kötü oyuncu degil; ancak artık 30 una gelmiş bi adam ve 8 milyon mümkün değil etmez. Antep çok iyi satmış.
Tabata çok iyi oyuncu ancak Beşiktaş'ın Gaziantep'le olan derdi ne bu kadar yüksek bedeller ödüyorlar..![]()
fb li olarak Beşiktaş ın bu giden milyon €urolarına acıyorum ve üzülüyorum. Bol keseden dağıtıyorlar. Ondan sonrada başkan şu kadar para harcadı. Bence o para başkanın değil kulübün. Sadece belli bir süre için parası kulüpte kalıyor daha sonra giderkene alıyor. Hiç çağdaş bir yönetim tarzı değil. Kulüp kendi kendine kazanmalı transfer parasını felan
Tabata yıllık 1.3 milyon euro alacakmış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bizim Alex'i satsan bile 8 milyon euro yu zor verirler yahu![]()
Last edited by SAİT71 : 28.Ağustos.2009 at 03:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başkanlar zaten kanka. Para yabancıya gitmedi.
Tabata ile çok önceden anlaşılmış ancak Kızıl taraftarın tepkisinden korktuğu için açıklayamamış bir türlü. Tabata zaten geçen hafta ikinci sarı kartı görerek Kırmızı kart gördü, bizim maçta oynamamak için.
Beşiktaş yönetimini kutluyorum.Rusları geçmişler para konularında sanırım
Gaziantep'i zengin ettik bu arada![]()
Kusura bakmayın ama büyük kazık. Transfer piyasasında Real ile Beşiktaş'ı paraları saçma konusunda tek geçerim bu sene![]()