Sayfa 87 / 480 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
2,581 ile 2,610 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güle Güle Tabata

Kulübümüz Brezilyalı futbolcumuz Rodrigo Tabata transferi için Beşiktaş takımı ile her konuda anlaşmaya varmıştır. Gaziantepspor ile Rodrigo Tabata arasındaki sözleşme, tarafların mutabakatı sonucunda karşılıklı olarak feshedilerek, oyuncunun bonservisi Beşiktaş kulübüne verilmiştir.

Kendisi ailesiyle birlikte Gaziantep’de yaşamaktan çok mutlu olmasına karşın, oyuncu profesyonel hayatta reddedemeyeceği cazip bir teklifle karşılaştığını ve ayrılmak istediğini belirterek tercihini bu yönde kullanmıştır.

Rodrigo Tabata’ya Gaziantepspor’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında ve yeni takımında başarılar dileriz.

Rodrigo Tabata transferi ile ilgili Başkanımız İbrahim Kızıl, ilerleyen saatlerde kamuoyuna geniş bir açıklama yapacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Gaziantep Spor Kulübü

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Rosina 7 mn eder Zenit için.Zenit ünlü doğalgaz sirketi Gaspromun ortaklığına sahip maddi gücler yerinde Pogrebnyak,Arshavin gibi yıldızlarını satınca maddi anlamda rahatlar...

Tabata transferi için sadece sunu söyleyebilirim.Antep 3 yıl rahat edecek bu sene bonservis ücretleriyle

Hayırlı olsun
    7 m euro eder diyorum zaten, hatta tabata 8 edıyosa rosina 10 dan fazla eder.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

GaziAntepspor'a hayırLı oLsun
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tabata-8 milyon € fazla olabilir...

Ama ben herkesle hertürlü iddalaşırım,Delgado'dan sonra Tabata Diego gibi gelir.Takıma yapacağı katkıyı göreceğiz.Çok iş yapacak Tabata...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AnıL sorun Tabata nın yararLı oLup oLmayacağı değiL. Bonservis ücreti. BeLki DeLgado dan daha yararLı oLacak ama sonuçta 8 miLyon Euro gibi bir rakam hibe ediLmiş oLacak. O 8 miLyon Euro yu aLt yapıya aktarsan 5 yıL sonra 25 miLyon Euro geLirin oLur.

Herkesin kızdığı nokta bu zaten. VeriLen ücret. Ha 3-4 maximum 5 miLyon Euro verseydik bonservisine şu anda daha güzeL şeyLer yazıyor oLurduk.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

8 miLyon Eurocuk kazandı Tabata dan, Beşiktaş tan bu sezon 15 miLyon Euro ya yakın para kazandı topLamda Antep.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tüp satışLarı iyi herhaLde bu araLar

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Öncelikle tüm BJK camiasına hayırlı olsun. Ben bu transfere BJK li olsam hiç memnun olmazdım, o kadar dünya yıldızı diye diye Demirören'in çapı anca Tabataya mı yetti yani? Bir de o paraya. Beşiktaş sayesinde Antep uzun bir süre para sıkıntısı çekmez heralde.

Yanlış anlama olmasın kimseyi kırmak , provake etmek için yazmıyorum, Tabata benimde çok beğendiğim bir oyuncudur ama BJK şampiyon takıma yakışmayacak kadar kötü transfer yaptı bence bu sene, Tabatanın kalitesine değil büyük takım topçusu olup olmayacağına bakmak lazım.

İsmail+Tabataya yaklaşık 20mn Dolar harcayan bir yönetime de siz ne dersiniz artık onu ben yazmayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şampiyon olmuşum,kupayı almışım,ŞL'den iyi para gelmiş ve ben onu harcıyorum.Doğru kişiye harcayıp haracamadığım tartışılır.Ama bunu zaman gösterir...

Her futbolcu sonra satılacak ve kar edilecek diye alınmaz ki...

Zaten 3-5 maç gol atıp asist yaptığında herkes susacak.Göreceğiz bunu,daha önce örneklereini yaşadığımız gibi...

Benim burada ki yakarışım sadece buraya gelip bonservisinin fazla olduğunu yazıp,futbol adına hiçbirşey yazmayanlara! ve bu yolla kötüleme yoluna gidenlere...

Tabata 3-5 maç iyi oynadığında herkes susacak ve untutulacak herşey...

Yine söylüyorum Tabata'nın Delgado'dan çok daha iyi olduğuna kalıbımı basarım.Beşiktaş'a faydalı olacağına eminim...

Geriye kalan tek şey;bekleyip,izlemek...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tabata Antebe 1milyon euro civarlarında bir fiyata alındı ve yıllık 450 bin euroya oynuyordu..
    1sezonda değerini 8 kat arttırdı ve yıllığı 1.4 milyon euroluk çok karlı bir sözleşme imzaladı..
    Yararlı olmazsa yönetimin başı çok ağrır bu transferden..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu arada Beşiktaş tarihinin en yüksek yerLi harcamaLarını Antep ten aLdığı oyuncuLar için yapması iLginç. Daha önce Ayhan transferi, ondan sonra İbrahim üzüLmez transferi, Gökhan GüLeç, Şimdi İsmaiL ve Tabata.

Çok garip.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Rosenberg + 5 milyon Euro

W.Bremen, Beşiktaş'tan Bobo için Rosenberg ve 5 milyon Euro önerdi, teklif kabul edildi. Siyah beyazlıların İsveçli oyuncuyla yaptığı ilk görüşme ise olumlu sonuçlanmadı.
    Hürriyet Gazetesi'nin 27 Ağustos 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Werder Bremen’in Bobo ısrarı sürüyor. Beşiktaş’ın golcü Brezilyalısı için yaklaşık 1 ay önce siyah beyazlı yönetim ile temasa geçen Alman yetkililer, teknik direktör Thomas Schaaf’ın ısrarı sonrası sambacı için tekrar Beşiktaş Kulübü’nün kapısını çaldı. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetime ilginç bir teklifte bulundu.
    Olumlu cevap vermedi
    Yeşil beyazlı kulübün menajeri Klaus Allofs, Bobo’ya karşılık forvet oyuncuları Rosenberg ve 5 milyon Euro önerdi. Bu teklif sonrası yönetim ve teknik direktör Mustafa Denizli yaptıkları görüşmeden sonra golcülerini Alman temsilcisine vermeyi kabul etti.
    Yönetim konumunda varılan anlaşmalardan sonra gözler oyuncularla yapılacak olan ilk görüşmelere çevrildi. Siyah beyazlıların, İsveçli yıldız ile yaptığı görüşme olumsuz geçince, iki kulübün keyfi kaçtı. İlk tur sonrası, Werder Bremen yönetimi, “Biz Beşiktaş Kulübü’nün tüm şartlarına uyuyoruz. Ama kararı oyuncumuz verir” dedi.
    Yemek yediler Beşiktaş cephesi İsveçli oyuncu ile bugün son bir kez görüşecek ve Almanya’da aldığı paranın iki katını önerecek. Bu arada Denizli, başkan Yıldırım Demirören’in isteği üzerine Peapermoon’a gelerek yemek yedi ve transfer çalışmaları hakkında bilgi alış verişi yaptı.

Kaynak: Sporx.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Rosenberg+5 Milyon Euro mu Beşiktaş hiç düşünmeden satsın bence eğer böyle bir teklif gerçekten varsa...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle yeni transferimiz hayırlı olsun.İnşallah kendisinden beklenileni sahaya yansıtabilir..

Sanırım yönetim Delgado'nun sözleşmesini ilk askıya almaya çalıştığı dönemde ilgilendiği üst düzey isimlerle anlaşamayınca askıya alma işini zorlamaya pek gerek görmedi ama sezon başlayıp bu bölgedeki eksiklik fazlasıyla hissedilince bu sefer asıldı ve işi bitirdi.Ama çok geç oldu.Bir çok ligde sezon başladı.Avrupa'da maçlar oynandı.Bu dönemde iyi bir isim almak hiç kolay değil.Kimse elindeki iyi oyuncuyu vermek istemez.Çünkü yerini doldurması çok zor.Yinede yönetimin şartlarını zorladığını düşünüyorum.Marca'da Vaart'ın yıllık 5 milyon Avroluk teklifimizi reddettiğini yazmış.Dün Ntvspor Beşiktaş muhabiride başkanın yurt dışından önemli bir isime öncelik verdiğini söylemişti.Yurt dışından bir isim olmayınca mecburen yurt içine yönelmek zorunda kalınıldı ve daha önceden anlaşılan Tabata için teklif yapıldı.Biraz önce bahsettiğim olay Antep içinde geçerli.Almak için çok iyi bir teklifle gitmelisiniz.Antep başkanıda biliyor bizim durumumuzu kapıyı direk 10'dan açmış.Bizim yönetiminde sağolsun eli açık..

Tabata bizim ihtiyacımızı karşılar mı özellikle Avrupa'da hiç bir fikrim yok.Çünkü Tabata hiç 90 dakika seyretmedim.Özetlerde bile fazla seyrettiğimi söylemem.İş resmiyete döküldüyse bundan sonra ben Tabata'nın kendisi için ödenilen paranın karşılığını vermesini umarım.Tıpkı Holosko,Ernst,Yusuf gibi..Bu aşamadan sonra çok fazla para ödendi,senin gibi yönetim olmaz olsun yönetim tarzı isyanlar gereksiz.Tabii gönül ister Gs'deki iş bitirici bir yönetim olsun ama yok işte.İnşallah en yakın zamanda daha iyi bir yönetimimiz olur..İnşallah Tabata beklentileri karşılar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Paralar yeter ki Antep'e gitsin sıkıntı olmaz.

Bobo X Rosenberg + 5 MN €

Takası da gerçekleşirse tadından yenmez

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Öncelikle yeni transferimiz hayırlı olsun.İnşallah kendisinden beklenileni sahaya yansıtabilir..

Sanırım yönetim Delgado'nun sözleşmesini ilk askıya almaya çalıştığı dönemde ilgilendiği üst düzey isimlerle anlaşamayınca askıya alma işini zorlamaya pek gerek görmedi ama sezon başlayıp bu bölgedeki eksiklik fazlasıyla hissedilince bu sefer asıldı ve işi bitirdi.Ama çok geç oldu.Bir çok ligde sezon başladı.Avrupa'da maçlar oynandı.Bu dönemde iyi bir isim almak hiç kolay değil.Kimse elindeki iyi oyuncuyu vermek istemez.Çünkü yerini doldurması çok zor.Yinede yönetimin şartlarını zorladığını düşünüyorum.Marca'da Vaart'ın yıllık 5 milyon Avroluk teklifimizi reddettiğini yazmış.Dün Ntvspor Beşiktaş muhabiride başkanın yurt dışından önemli bir isime öncelik verdiğini söylemişti.Yurt dışından bir isim olmayınca mecburen yurt içine yönelmek zorunda kalınıldı ve daha önceden anlaşılan Tabata için teklif yapıldı.Biraz önce bahsettiğim olay Antep içinde geçerli.Almak için çok iyi bir teklifle gitmelisiniz.Antep başkanıda biliyor bizim durumumuzu kapıyı direk 10'dan açmış.Bizim yönetiminde sağolsun eli açık..

Tabata bizim ihtiyacımızı karşılar mı özellikle Avrupa'da hiç bir fikrim yok.Çünkü Tabata hiç 90 dakika seyretmedim.Özetlerde bile fazla seyrettiğimi söylemem.İş resmiyete döküldüyse bundan sonra ben Tabata'nın kendisi için ödenilen paranın karşılığını vermesini umarım.Tıpkı Holosko,Ernst,Yusuf gibi..Bu aşamadan sonra çok fazla para ödendi,senin gibi yönetim olmaz olsun yönetim tarzı isyanlar gereksiz.Tabii gönül ister Gs'deki iş bitirici bir yönetim olsun ama yok işte.İnşallah en yakın zamanda daha iyi bir yönetimimiz olur..İnşallah Tabata beklentileri karşılar..
    Aynen katılıyorum,imzamı basarım...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Delgado diye bir adamımız olmasa, orada Yusufla Tello'dan başka adam olmasa Tabata'ya değerdi, ama Ocak'ta Delgado geliyor, o zamana kadar idare etmesi için bir adam kiralanırdı sorun çözülürdü. Bobo konusunda ise lokum gibi bir transfer olur diyorum, Rosenberg bence Bobo'dan daha kaliteli bir futbolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş dünde belirttiğimiz gibi Gaziantepspor`un Brezilyalı oyuncusu Barbosa Tabata ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Beşiktaş bu transferi 1 saat içinde borsaya bildirdikten sonra resmi siteden de açıklayacak.

HABER1903 olarak Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş Kulübü`ne hayırlı olmasını diler ve başarılı bir sezon geçirmesini temenni ederiz.

HABER1903

NOT: Tabata`ya Beşiktaş forması Photoshop tekniği uygulanarak giydirilmiştir...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ahaha fotoşop olduğunu söylemeseler bile kabak gibi ortada zaten Yalnız damalı fena gitmemiş Tabata'ya

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Birde 8 milyon Euro'ya transferin gerçekleştiğini Gaziantep başkanı açıklamış.Bu adamında bir dediği bir dediğini tutmuyor.Dün pazarlık dahi yapmıyoruz demişti bugün 8'e sattık diyor.Aynısını İsmail transferindede yapmıştı.Söylediği ücretinde doğru olmadığı sonradan anlaşılmıştı.Umarım bundada böyle bir şey olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tabata az önce Ligtv'ye canlı olarak röportaj yaptı ve sonunda ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ dedi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hadi canım.

Tabata için 8 milyon euro çok fazla. Buraya kadar tamam. normal şartlarda maksimum 4-5 milyon euroya alınabilecek bir oyuncuydu.

Ancak Tabata transferi, tıpkı İsmail transferi gibi, fiyat/fayda yahut gerçek değer/bonservis gibi kriterlerle incelendiğinde söz gelimi Cristian, Mehmet Topuz ya da Bilica transferlerinden daha pahalı bir transfer değildir. Hatta ucuz bile sayılabilir kıyasla. O bakımdan Fenerbahçeli arkadaşlardan gelen yönetim eleştirileri ve acıma mesajları manidar

Neyse, Beşiktaşta Tabata stilinde, Tabatanın yapabileceği işleri yapabilecek oyuncu maalesef bulunmuyordu. Telloyu da bu yüzden kaybetmek üzereydik. asla maliyetini çıkaramayacak belki (satamayacağız), ancak sportif başarıya katkısı olursa zaten zaten paha biçilemez. (Aramızda "Yusufa, Ernste, Sivoka, Zapoya o paralar verilmeseydi de geçen sene çifte şampiyon olmasaydık" diyenler var mı?)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden Fenerbahçeli arkadaşlardan gelen yönetim eleştirisi manidar olsun ki bizim yönetimimiz bir hata yaptı diye susup diğer yönetimi eleştiremezmiyiz ki biz kendi yönetimimizin hata yaptığını düşünmüyoruzdur veya düşünenler vardır farketmez bizim başka takımların yönetimini eleştirmemizi ne şekilde engelleyebilir ki ? madem engelliyecekse bu bütün takımın taraftarlarının bulunduğu forumda durmamızın ne manası var ? gider taraftar forumlarında yazışırız ?

Tabata transferi yanlış ötesi yanlış ... he tutar mı tutar orasını biz bilemeyiz de ödenen miktar çok saçma inşallah tutar da rakibimiz avrupada ülkemizi en iyi şekilde temsil eder..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Demirören gitmeden bir daha ağzımdan ( ya da elimden ) Beşiktaş'la ilgili bişey çıkarsa benimde adım Kasım değil...
    kalbime gömdüm siyah-beyaz sevdamı
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Eger gercekse ligimizin kalitesinin ne kadar arttigini rahatlikla gorebiliyoruz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şu Gaziantep'e verdiğimiz bonservisleri toplasan burdan köye yol olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir zamanlar hatırlarsanız Kızıl: "8 değil 80 milyon euroda verseler satmayız" demişti Demekki 15 değil 150 milyon euroda verseler satmayız desen 10 milyon euro olacaktı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    PArdon 15 Milyon euro olacaktı
    Last edited by SAİT71 : 28.Ağustos.2009 at 23:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Delgado gelince acaba ne olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Devre arasında Bobo satılır. Yerine de Batuhan monte edilir.

Mesaj Yetkileri