Originally Posted by
GeNç KaRTaL
Öncelikle yeni transferimiz hayırlı olsun.İnşallah kendisinden beklenileni sahaya yansıtabilir..
Sanırım yönetim Delgado'nun sözleşmesini ilk askıya almaya çalıştığı dönemde ilgilendiği üst düzey isimlerle anlaşamayınca askıya alma işini zorlamaya pek gerek görmedi ama sezon başlayıp bu bölgedeki eksiklik fazlasıyla hissedilince bu sefer asıldı ve işi bitirdi.Ama çok geç oldu.Bir çok ligde sezon başladı.Avrupa'da maçlar oynandı.Bu dönemde iyi bir isim almak hiç kolay değil.Kimse elindeki iyi oyuncuyu vermek istemez.Çünkü yerini doldurması çok zor.Yinede yönetimin şartlarını zorladığını düşünüyorum.Marca'da Vaart'ın yıllık 5 milyon Avroluk teklifimizi reddettiğini yazmış.Dün Ntvspor Beşiktaş muhabiride başkanın yurt dışından önemli bir isime öncelik verdiğini söylemişti.Yurt dışından bir isim olmayınca mecburen yurt içine yönelmek zorunda kalınıldı ve daha önceden anlaşılan Tabata için teklif yapıldı.Biraz önce bahsettiğim olay Antep içinde geçerli.Almak için çok iyi bir teklifle gitmelisiniz.Antep başkanıda biliyor bizim durumumuzu kapıyı direk 10'dan açmış.Bizim yönetiminde sağolsun eli açık..
Tabata bizim ihtiyacımızı karşılar mı özellikle Avrupa'da hiç bir fikrim yok.Çünkü Tabata hiç 90 dakika seyretmedim.Özetlerde bile fazla seyrettiğimi söylemem.İş resmiyete döküldüyse bundan sonra ben Tabata'nın kendisi için ödenilen paranın karşılığını vermesini umarım.Tıpkı Holosko,Ernst,Yusuf gibi..Bu aşamadan sonra çok fazla para ödendi,senin gibi yönetim olmaz olsun yönetim tarzı isyanlar gereksiz.Tabii gönül ister Gs'deki iş bitirici bir yönetim olsun ama yok işte.İnşallah en yakın zamanda daha iyi bir yönetimimiz olur..İnşallah Tabata beklentileri karşılar..