yamada emeği geçen herkese çok teşekkürler
yamada emeği geçen herkese çok teşekkürler
defoe allah razı olsun kardes cok buyuk emek verdın karsılıgında hıc bır kazancın olmamasına ragmen
bence turksportal senı guncellestırmelerden sorumlu yonetıcı yapabılır
senın gıbı bırının artık moderator olması lasım
önce DEFOE sonra sekopeje teşekkürler .. elinize emeğinize sağlık
elinize sağlık .
özellikle defoe ye .
Ellerine sağlık Defoe, her şey için çok sağol.
db yi görmemesi neden olabilir teşekkürler
9.0.3 yüklü bende ama db nın ıcıne attgmda gözukmuyo oncekı versıyonlar gozukuyo ?? ndenı nedır?
yeni oyun bölümünde cache'i silmeme rağmen gözükmüyor oyun.ne yapmalıyım?
bende 9.3.0 var nedense olmadı
bende de görmedi :s 9.3 yüklü
evet 9.0.3 yüklü
bişey farkettim.klasörün içindeki lnc klasörü boş.eski versiyonlarda içinde 2 dosya daha var.ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
bndede aynı sorun war :/
neyapıcaz peki?? :/
hayırlı olsun gece yarılarına lkdr bekledık biz bunu
hatayı gidermek için ne yapmamız gerek bilen yok mu ?
öncelikle yapan arkadaşın ellerine sağlık..
yalnız indirirken bir sorun yaşıyorum, indirmek için tıklayınız seçeneğine tıkladığımda karşıma sadece;
"Neredeyse Fm2010 => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V4 dosyasını Rapidshare üzerinden indirme işlemi, Rapidshare üzerinden dosyayı bilgisarınıza indirin."
uyarısını alıyorum ancak indirme işlemi başlamıyor. acaba ben mi bir şeyi eksik yapıyorum, yoksa sitede geçici bir sorun mu var?
şu anda herkes de bir sorun var ki o da yamanın oyunda gözükmemesi.buna çözüm bulabilen olursa paylaşırsa sevinirim
defoe birazdan bizi bilgilendirir ;d
buldumm klasör ismi uyuşmuyor klasör adının sonundaki v4 ü silin oluor kolay gelsinnn
evet yama oyunda gözükmüyor.. veritabanında çıkmıyor dbin içine atıldıkdan sonra... yeni oyunu yükle dediğimde yama çıkmıyor... yardımcı olursanız sevinirim
Eline sağlık kardeşim.Gerçekten teşekkürler...
arkadaş saolsun çok iyi gözlemlemiş walla, xml dosya isminden farklı tek bir karakter bile kullanılması o klasörün görünmesini engelliyo emeği geçen herkeze tekrar teşekkürler...!!!
Veee ben başlıyorum herkeze başarılar .