Aslında 2 sinide verebilir. Galatasaray'ın maçı 20:00 de Fenerbahçe'nin maçı 22:05 te başlıyor.Ama yinede 2 sini de vereceğini sanmıyorum ben.
Aslında 2 sinide verebilir. Galatasaray'ın maçı 20:00 de Fenerbahçe'nin maçı 22:05 te başlıyor.Ama yinede 2 sini de vereceğini sanmıyorum ben.
Öyleyse tamam, ben Şampiyonlar Ligi gibi tüm maçlar aynı saatte başlar diye düşünmüştüm. Yayın programlarında da 2 maç arka arkaya gösteriliyor zaten. Canlı verebilirler tabi Turksat'ta yayın engellenmezse.
"YÜCE ATATÜRK"
Kesin uyduya şifre girerler![]()
Hotbird'de de var sanırım İçtimai TV. Ayrıca şifrelenmez diye düşünüyorum. Geçen sene Alman kanalları şifrelenmiyordu.
Beyler İctimai TV Turksat'tanda yayın yapıyor ve şifre girilmiyor.
Bu İctimai TV denen kanal şuan Fenerbahçe maçınıda Galatasaray maçınıda yayınlacak gibi duruyor
ayrıca maçların hangi kanalda yayınlanacağını şu siteden takip edebilirsiniz..
http://liveonsat.com/LJ_Sport_foot_uefa_europa_cup.php
Şimdi Pana - Galatasaray maçını CNN Türk vercek mi ? İçtimai Tv yok digiturkte...
Şifresiz yayınlanacağına eminmisiniz arkadaşlar ?
Hugo'nun böyle bir mesajı var doğru olduğunu düşünüyorum.Şifrelenmeyecek yaniİçtimai TV´ye bi kaç gün önce mail atmıştım kanalınız şifrelenecekmi diye‚ ve bugün yanıtını aldım işte o yanıt.
----- Original Message -----
From: ..............
To: [email protected]
Sent: Monday‚ September 07‚ 2009 4:58 PM
Subject: Merhaba.
Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. İçtimai TV Fenerbahçe´nin maçlarını canlı yayınlayacak.
Acaba Türksat uydusunda İçtimai TV şifrelenecekmi?
Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Ve Cevap:
Salam.
Mektubunuza cavab olaraq bildirmek isterdik ki‚ Ictimai TV-nin siqnali shifrelenmeyecek. Turksatla butun oyunlara baxa bilersiniz.
Tewekkur edirk.![]()
Fazla dillendirmeyin Doğan'ın kulağına giderse engellemek için elinden geleni yapar, sessiz olun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İçtimai Tv ile İTV aynı kanallar zaten![]()
.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
CNN Turk'ü uydudan buldum ama karasal yayından hala bulamadım, umarım uyduya şifre koymazlar
bu İTV nedir açıklayabilecek olan var mı?![]()
Bizdede 3-4 azeri tvsi var ama İçtimai hangisi tipi felan nasılBen bir bakayım ya
![]()
Bizim maçlarıda veriyor mu bu İTV? Yani Şampiyonlar ligi maçlarını..
So what?
Saike
oley be içtimai tv bizde varBu konuyu kapatalım doğan görmesin
![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 16.Eylül.2009 at 00:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
Maçları CNN Türk vermeyecekmiş, TNT verecekmiş.
http://www1.cnnturk.com/video/spor/f...512/index.html
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İster Tnt versin maçı istersede Cnn.Şİfreye girmesin,uydudan izlensin yeter.Ben hala emin değilim şifresiz izliyeceğimize.Yine kahvehane yolu gözüküyor.
Kablolu Tv var odada sorun yok benim için (: Bakalım Servet olmadan savunma nasıl oynayacak tek korktuğum yer savunma.
Benide o düşündürüyor zaten.Kahveden gelince bir bakarsın maç şifresiz yayınlanmış![]()
Evinizde hem uydu hemde normal antenli 2 tv niz varsa rahatsınızCnn verirse uydudan TNT verirsede diğer Televizyondan izleyeceğim.
Bence Kanalların sitesine girip yayın akışına bakmak en mantıklısı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CNN de maç gözükmüyor ama TNT de GS nin maçı veriliyor. FB nin maçını veren yok
http://www.tnttv.com.tr/index.php?se...&dt=1253199981
Last edited by Nedvedmania : 16.Eylül.2009 at 21:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe'nin maçını D-Smart/Euro Futbol verecek malesef ..
Bir yerde maçların sadece karasal yayından ve D-Smart uyumlu uydu alıcılarından izlenebileceğini duymuştum. Maç Cnn Türk'te olsa Digitürk sahipleri de maçı izleyebilirlerdi. Ama Digitürk'te TNT yok, uyduya da şifre girerler muhtemelen.
Bu Azeri kanalı şifre girmezse rahat olur. Stra dün ŞL maçına uyduda şifre girmedi, belki bu maça da girmez, belli olmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
_____________________Öte yandan Fenerbahçe'nin Twente ile yapacağı maçı izleyebilmenin seçenekleri ise biraz daha fazla. Bu karşılaşmayı Slovakya'nın STV3 kanalı ve El Cezire Sport+8 kanalı da yayınlayacak. El Cezire Sport kanalında Turkcell Süper Lig karşılaşmaları bile yayınlanıyor, ancak bu maçları El Cezire'de izleyebilmek için uydudan kart paylaşımlı sistemde bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Itv sifre girerse evden kahveye gitmek 5 dkı mızı alacak bakalım stresli bir mac yayını baslangıcı bizi bekliyor![]()
TNTnin vermesi iyi oldu uyduda şifre girerse normal antenden izleyebilirz orda var fb maçınıda inşallah ictimaiden izleriz