beyler aradan biraz zaman geçsin öyle yapalım buluşmamızıdaha geçen haftanın şokunu atamadım üzerimden
![]()
beyler aradan biraz zaman geçsin öyle yapalım buluşmamızıdaha geçen haftanın şokunu atamadım üzerimden
![]()
Ben de gelebilirim değill mi ps ye?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben öylesine demiştim onu ama sizler isterseniz buluşun.![]()
Ben sizle buluştuğumda bir kızla buluşmamdan daha çok para harcıyorum. Sözde sadece yol parası verecektim.![]()
Taksiye![]()
Aynısı benim içinde geçerli batuhan.. bi de nargileye gitsek ne kadar giderdi acaba![]()
Bende anlamıyorum nereye gidiyorsa para hala çözemedim. Bundan sonraki buluşma Kadıköy'de'dir.
Kesinlikle katılıyorum.. Hatta gebze![]()
Yok artık. Ben taksiden sonra para vermeyi unuttum Batuhana![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
O taksiyi Serhat ısmarladı beyler. Ben kendisine para verecektim kendisi bir beyfendi gibi gerek olmadığını belirtti.Ama gelişte zaten 10 kağıt taksiye Oğuzu beklerken simit aldım o yetmedi vapurdu otobüsdü para verdim. Ardından zaten harcadıklarımı hesaplayamıyorum. Kadıköy'e gelince evde yemek olmadığını öğrenince orada paket yemek aldım. Oraya gitti zaten birde metroda Ülker makinesine kazandırdıklarımızı saymıyorum.
![]()
Saha bedavaydı yahu daha ne istiyorsunuz![]()
Eralpcim iyi ki o bedavaydı birde olmasa.![]()
Yolda gördüğümüz her ülker makinesinden birşey almasaydık paramız bitmezdi![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Napalım seviyoruz çikolatayı![]()
Forza ülker![]()
Ağustos'ta olursa gelebilirim bende..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
mac olursa bende gelebilirim, ama harbiden mac olursa. oyle yarim saat sonra mahalle maci gibi takimin yarisi ilerde yarisi geride olmasin![]()
KArtal'da maç yapılırsa bir tek Mehmet gelir Şemsi heralde.
Sen ordan atlar kadıköye gelirsin ordan da atlar eminönü karaköy bir yere gelirsin daha sağlıklı olur. şimdi bu kadar adamı oraya getirmek zor.
Emre top toplayıcı olacak dkimi ne anlar o futboldan![]()
ben pek anlamam topmuş futbolmuş falan. ben seyrederim sadece.
Emre abi gelmeye niyetlisin yani.![]()
So what?
Saike
öyle bir niyetim olduğu söylenemez.![]()