1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Sizi Heyecanlandıran Oyuncular

Hybrid View

İstanbulsspor'un sol açığı Savaş Yıldızhan . her hafta maçı izlemeye giderim ve savaş a top geldiği zaman oyun bi anda hareketlilik kazanır.ve herkes toparlanmya başlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by feneraydin View Post
    İstanbulsspor'un sol açığı Savaş Yıldızhan . her hafta maçı izlemeye giderim ve savaş a top geldiği zaman oyun bi anda hareketlilik kazanır.ve herkes toparlanmya başlar.
    Savaş' ı ben yakından takip ediyorum. Çok teknik ve çabuk bir oyuncu... Kriterler dahilinde oyuna yansıttım bu özelliklerini... Gözümden kaçmadı Savaş. İyi bir antrenman programıyla küçük bir Messi oluşturabilirsin...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Savaş' ı ben yakından takip ediyorum. Çok teknik ve çabuk bir oyuncu... Kriterler dahilinde oyuna yansıttım bu özelliklerini... Gözümden kaçmadı Savaş. İyi bir antrenman programıyla küçük bir Messi oluşturabilirsin...
    Saol abicim..Gerçekten çok yetenekli bi oyuncu.Bir de bir şey sorcaktım abi; İstanbulspor da Ersin Aydın var dimi.geçen sene prof oldu.ve hala devam ediyor.Şu anda 3. kaleci.Kendisi abimde o yüzden merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

en çok arda,mehmet topal,keita,leo franco ve dzekoyu merak ediyorum.kadromada dzekoyu katmak istiyorum

Mesaj Yetkileri