-
Bir zamanlar kuzenimle 1-2 haftada bir sinemaya giderdik, yine soğuk aylardan birinde (hangi mevsim hatırlamıyorum) sinemaya gitmeye karar verdik buluşma yeri olarak sinema'da buluştuktan sonra bilet aldığımız filmi başlmasına epeyce bir vaki olduğu için boşluğu değerlendirelim fikrinden sonra atari salonuna gittik. Neyse dönüşte kuzenime bilet'i bi versene dedikten sonra ceplerini kontrol etti sonra ben sana vermiştim dedi, tabi soğuk aylar o paltoların sanırsın binlerce cebi olur ya, hepsine teker teker baktık ancak bende en son kuzenime verdiğimi hatırlıyorum neyse o şekilde bulamadan sinemaya gittik. Orda bileti satın aldığımız kadına başladık dil dökmeye kadın ordan bilet aldığımızı biliyor ancak bize takılıyor işte "hatırlamıyorum sizi ama millet girsin bi bakarız diyor" her neyse kuzende kadına şimdi ne olacak " şeklinde sorular soruyor bi süre sonra istem dışı olarak 15 saniye'de bir kadına dönüp sormaya başladı ancak bu seri açtı ve gülüşüme bir anlam veremeden şimdi ne olacak devam etti. Neyse içeri girdik kuzenime şimdi nolacak dedim be jeton'un düşmesi bir oldu. Hala şimdi ne olacak deyip takılırım..
Mesaj Yetkileri