Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 70 sonuç

Konu: Hayattan Estantaneler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lise hazırlıkta sınıflar arası turnuva düzenlenmişti. Maçın normal süresinde gol attım fakat maç berabere bitti, penaltılara gitti. Penaltılar dengede giderken ben kaçırdım ve benden sonra atan rakip de kaçırdı. Dengede devam ettikten sonra tekrar başa döndü ve yine aynı şekilde herkes atışları gole çevirdi, sıra tekrar bana geldi. Ben yine penaltıyı kaçırdım ve rakip golü atınca elenmiştik. O gün baya üzülmüştüm.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bir zamanlar kuzenimle 1-2 haftada bir sinemaya giderdik, yine soğuk aylardan birinde (hangi mevsim hatırlamıyorum) sinemaya gitmeye karar verdik buluşma yeri olarak sinema'da buluştuktan sonra bilet aldığımız filmi başlmasına epeyce bir vaki olduğu için boşluğu değerlendirelim fikrinden sonra atari salonuna gittik. Neyse dönüşte kuzenime bilet'i bi versene dedikten sonra ceplerini kontrol etti sonra ben sana vermiştim dedi, tabi soğuk aylar o paltoların sanırsın binlerce cebi olur ya, hepsine teker teker baktık ancak bende en son kuzenime verdiğimi hatırlıyorum neyse o şekilde bulamadan sinemaya gittik. Orda bileti satın aldığımız kadına başladık dil dökmeye kadın ordan bilet aldığımızı biliyor ancak bize takılıyor işte "hatırlamıyorum sizi ama millet girsin bi bakarız diyor" her neyse kuzende kadına şimdi ne olacak " şeklinde sorular soruyor bi süre sonra istem dışı olarak 15 saniye'de bir kadına dönüp sormaya başladı ancak bu seri açtı ve gülüşüme bir anlam veremeden şimdi ne olacak devam etti. Neyse içeri girdik kuzenime şimdi nolacak dedim be jeton'un düşmesi bir oldu. Hala şimdi ne olacak deyip takılırım..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ortaokulda sınıflararası futbol turnuvalarına hazırlanıyorduk. Okuldan sonra belli bir saatte okulumuzun önündeki boş toprak arazide buluşup turnuva maçlarımız için antrenmanlar yapıyorduk. Sanırsam bizden başka akıllılarda yoktur böyle antrenman yapan Neyse bizim Mustafa adında kaptan vardı, onun aklına dahice bir fikir geldi. Maçtan önce kolay ısmarlayıp rakip takımın çocuklarının kolalarının içine şap atacaktık. İlk önce tereddüt ettik daha sonra yakındaki eczaneye benimle bir arkadaş iki kişi gittik kadına dedik şap istiyoruz diye, oda sordu ne için olacağını. Bizde kardeşimiz hastalandı onun için dedik kadın tam veriyordu ki oradaki adam engel oldu bize veremeyeceğini reçete getirmemizi söyledi. Böylece dahice plan suya düştü

Ama turnuva maçında yenildikten sonra çocukları kıstırıp dövmüştük orası ayrı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

geçen seneki okul turnuvasında herkezi ezip geçiyorduk.Ben kaleciydim.Turnuvanın en az gol yiyen kalecisi olmak ayrı bir duyguydu.Biz 9. sınıf olmamıza rağmen 10 ları 11 leri yenmiştik.Bir 10. sınıf daha kalmıştı.
    Neyse maça başladık.Defansın cüssesi büyük olan 10 lardan korkması nedeniyle ilk yarı 4-1 bitti.4-5 şut kurtarmam bir işe yaramamıştı.Her neyse 2. yarı kaptanımız yenebiliceğimizi ve defansın adamlardan korkmaması gerektiğini söyledi.Bizim kaptanımız beşiktaş alt yapısında oynamış takımımızda ki Cristina ronaldo tipli bir arkadaşımızdı.Maça onun orta sahadan çatala soktuğu golle başladık.Daha sonra eyüpsporlu bir dmc miz var bir topa vuruyor topu tuttuğunda elin acıyor.Onun attığı frikik ve uzaktan şut golüyle 4-4 oldu maç.Daha sonra bu akıllı 10. sınıf başka sınıftan çocuğu oyuna soktu o çocuk bana bir gol attı.Bizimkiler o anda onu farketti ve hakeme söyledi.Hakem dedi kaptan siz karar verin isterseniz maçı hükmen size veriyim isterseniz golü silip devam edelim.Kaptan dedi 3 sene daha bunlarla yüz göz olucaz devam edelim.Ettik.Daha sonra 6-4 yaptık maçı ama maç o andan sonra bize bişi oldu.Daha doğrusu bana bişi oldu.Gözlerim bulanmaya toplara uçamamaya başladım.Orta sahadan bizim kavak defansın önüme dikilmesi sonucu gol yedim.Daha sonra frikikten defansıma kapattırdığım köşeden gol yedim.Sonrada çaresiz bir gol yedim.Ondan sonra kendime geldim.ardı ardına şutlar kurtardım.Kaptanımızda bu sefer şansları iyi değerlendirip 8-7 yaptı maçı.Ama son saniyede çatala atılan bir şutu tutamadım.Penaltılarda açıkçası arkadaşların gol yediğimde senin yüzünden yenildik demesinden korktum ve eldivenleri yere attım isteyen geçsin kaleye dedim.Soyunma odasına gittim.Penaltılarda 5-4 mü ne yenilmişiz.Açıkcası çok üzüldüm.
    Herkez kaptana patlamıştı.Diyorlardı neden devam edelim dedin falan diye.Ben suçu kendime almaya çalışsam bile alamadım.Herkez kaptanda buldu suçu.
    Bu beni çok üzmüştü.hayatımda oynadığım en kötü maçtı.
    o gün o maçı alsaydık en mutlu adam ben olucaktım.
    Okulda tek bizim sınıfta 7 erkek var diğerlerinde 15-20
    ama biz o 7 kişiyle yarı finalde elendik.O günü unutamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bende lise son sınıftayken spor salonundaki voleybol turnuvasını hiç unutmam. Voleybol u hayatımda hiç oynamama rağmen süper oynamıştım turnuvada. bizim veysel vardı sayıyı hep o yapıyordu biz ise topları karşılayıp veysel e aktarmaya çalışıyorduk. finale çıkmıştık Mehmet diye bir arkadaş sayı bizde olacakken dışarı çıkacak olan topu eliyle tutunca avantaj onlara geçti ve üstünlüklerini bir daha geri vermeyince turnuvayı kaybettik .d ama süperdi hiç unutamam.

sakary Ali Misafir

OKS son bir hafta falan bizde 3-4 arkadaş hocanın evine gittik ders çalışmaya diye.

Daha sonra hoca dedi benim biraz işim var siz oturun dersinize çalışın ben 1 saat sonra falan gelicem demişti.

Tabi bizde ders çalışırmıyız.Canımız sıkıldı.Evdede kimse yok bizden başka.Biz başladık odaları dolaşmaya.

En son mutfakta erikleri gördük ve çıktık balkona yoldan gelen geçen milleti sallıyoruz.Ama tabi yaşlılara ve bayanlara atmıyoruz.Atıp eğiliriz bizi görmesinler diye.

Tabi biz erikler bitene kadar sallıyoruz yoldan geçenlere.Ama yoldan geçen bizim hocanın oturduğu dairenin yöneticisi imiş.Tanımadığımızdam biz onada salladık erikleri Adamda bizi farketti napıyonuz siz falan dedi biz kaçtık tabi hemen sonra bir kapı çaldı .Gelen o adam.Biz kapıyı açamıyoruz korkudan ama sonra yapacak birşey yok açtık kapıyı adam dedi başkanınız kimse o gelsin

sonra hocaya yağ çeke çeke söylemiştik sonra ne oldu bilmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bende anlattıkça yeni hikayeler geliyor aklıma..

külah borularının meşhur olduğu yılalrda, mahallede gece Apartmandaki Msutafa adlı arkadaş ve bir kaç kişi ile daha toplanıp yoldan geçen arabaların camının içinr külah üflerdik. Bir keresinde arabanın açık olan camının içinden isabet ettirdik külahı adam durdu ve kovaladı bizi. Biz yukarı doğru kaçtık. adam sonra geri döndüde Allah'tan gitti. gerçi gitmesede yakalayamazdıda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de bir tane anlatayım bari

2-3 sene önce Kuşadası'nda yazlıtayken bizim orda bi saha vardı orda top oynardık.Saha anayolun kenarındaydı ve yoldan baya yüksekti.Her neyse oynarken topu bir arkadaş aldı manyak gibi top anayola attı Zaten o yola girmek yürek ister sürekli araba geçiyor Herneyse arabanın biri tam geçerken seken topa bir çarptı top yaklaşık 20m yükselip tekrar tel örgüler içine düştü.Hayatımda böyle rahatlamamıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Orta okulda kulüpte oynuyordum kaleciydim. Okulda sınıflar arası turnuvada bir maçta 3 penaltıdan 2 sini kurtarmış ve kahraman olacakken kızların tezahuratı neticesinde onların yanına gidip şov yapmaya yeltenirken rakip defans oyuncusunun vurduğu topun bizim kaleye sallana sallana girdiğini görmemle sınıf takımındaki kariyerim sona ermişti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Küçükken mahallenin abileriyle maç yapıyorduk bende ufacık boyuma rağmen kaleciyim bir pozisyon oldu abiler sinirlendi bayaa sonra bir şut geldi benim koruduğum kaleye uçtum topu çıkardım ama bileğim çatladı ve acıdan öldüm resmen ama ilginç olanı bileğimin o kadar ağrımasına rağmen abilere topun gol olup olmadığını birkaç kez sormam oLdu

Yine küçükken 8-9 yaşındayken kardeşim çekiçle arabalarını kırıyordu ben buna kızdım dedim işte kırma falan o bana bağırdı küfür etti falan ve evdeki olay kafama çekicin inmesiyle son buLdu birkaç gün sonra yine benzer olaydan yine kafama çekiç yemiştim

Yine kardeşimla aramda geçen bir mesele PC paylaşımını bir türlü yapamıyorduk ki halada yapamıyoruz yakın zamanda LapTop'ım gelirse biter bu çarpışma büyük ihtimalle o zaman LCD ekranım yok normal büyük ekran vardı bildiğiniz üzere onların önü cam kardeşimi zorla PC'nin başından kaldırdım o da odada duran penseyi bana fırlattı tabi ben ani bir refleksle eğilince monitörün camda delik oluşmuştu ama zarar gelmemişti fazla
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bizide karşı takımın kızları taciz ediyordu.akıllı olmayan kızlar o zamanlar moda olan sımsıkı taş gibi dimdik dimdik 9/Ê ye bindik diyorlardı.Ama baktığımızda mağdur olan onlar oluyorlardı binince
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yine küçükken 8-9 yaşındayken kardeşim çekiçle arabalarını kırıyordu ben buna kızdım dedim işte kırma falan o bana bağırdı küfür etti falan ve evdeki olay kafama çekicin inmesiyle son buLdu birkaç gün sonra yine benzer olaydan yine kafama çekiç yemiştim

Yine kardeşimla aramda geçen bir mesele PC paylaşımını bir türlü yapamıyorduk ki halada yapamıyoruz yakın zamanda LapTop'ım gelirse biter bu çarpışma büyük ihtimalle o zaman LCD ekranım yok normal büyük ekran vardı bildiğiniz üzere onların önü cam kardeşimi zorla PC'nin başından kaldırdım o da odada duran penseyi bana fırlattı tabi ben ani bir refleksle eğilince monitörün camda delik oluşmuştu ama zarar gelmemişti fazla
    Hocam siz gerçekten kardeşmisiniz yoksa biri kiralık katil olarak onu mu tutmuş anlayamadım pehh
    Last edited by LifeYourself : 07.Ekim.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    bizide karşı takımın kızları taciz ediyordu.akıllı olmayan kızlar o zamanlar moda olan sımsıkı taş gibi dimdik dimdik 9/Ê ye bindik diyorlardı.Ama baktığımızda mağdur olan onlar oluyorlardı binince
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hocam siz gerçekten kardeşmisiniz yoksa biri kiralık katil olarak onu mu tutmuş anlayamadım pehh
    Aslında çok zeki çocuktur ama sinirlenince tutmak güç oluyor bayaa güçlü çünkü geçenlerde 2 sınıf büyük çocuk buna karışmış okulda bu da pert etmiş çocuğu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

dikkat et büyüyünce sana bişi yapmasın.
    Sonra mevzu olduğunda o seni çağırcağına sen onu çağırırsın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yine bir bomba olayı anlatacağım. Bizim eski apartmanda, böyle İsuzu ticari araçla halı, kilim vs. satan komşumuz vardı. ben yine o zaman küçüktüm tabi. Zaten şuan yapmak salaklık olurdu Neyse arabaları apartmanın girişinde park edilmiş olarak duruyordu. Bende ekmek almaya markete gidiyordum sanırsam. Saat sabahtı yeni kalkmıştık. Eve çıkacakken tam hatırlayamıyorum ya cam yada çivi vardı. 4 tekere çiviyi yada camı dayadım ve bıraktım. Sonra çıktım eve. Biraz sonra araba çalıştı ve derken fosssssssss sesi duyuldu. Baktım ki tekerler patlamış. Biraz süre geçtikten sonra galiba akşam üzeri biri görmüş ve söylemiş benim yaptığımı oda bizim kapıya geldi. Daha sonra ne oldu pek bilgim yok. Yalnız tekerlerin altına çivi mi kırık sivri cam parçaları mı koydum hatırlamıyorum. Ama iyi patlattım tekerlerini

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Yine bir bomba olayı anlatacağım. Bizim eski apartmanda, böyle İsuzu ticari araçla halı, kilim vs. satan komşumuz vardı. ben yine o zaman küçüktüm tabi. Zaten şuan yapmak salaklık olurdu Neyse arabaları apartmanın girişinde park edilmiş olarak duruyordu. Bende ekmek almaya markete gidiyordum sanırsam. Saat sabahtı yeni kalkmıştık. Eve çıkacakken tam hatırlayamıyorum ya cam yada çivi vardı. 4 tekere çiviyi yada camı dayadım ve bıraktım. Sonra çıktım eve. Biraz sonra araba çalıştı ve derken fosssssssss sesi duyuldu. Baktım ki tekerler patlamış. Biraz süre geçtikten sonra galiba akşam üzeri biri görmüş ve söylemiş benim yaptığımı oda bizim kapıya geldi. Daha sonra ne oldu pek bilgim yok. Yalnız tekerlerin altına çivi mi kırık sivri cam parçaları mı koydum hatırlamıyorum. Ama iyi patlattım tekerlerini
    senden herşey beklenir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    senden herşey beklenir
    Küçükken çok halt yedim. Gerçekten bende hikaye, Dosrtmunda kombine Cidden baya maceralı ve kötü bir çocukluk dönemi geçirdim.

Daha çok olay var bende

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sınıfımızda iyi futbol oynayan kişilerin olması ve buna rağmen okul turnuvasına giremememiz.Nedeni ise turnuvanın 10 erkek istemesi bizim ise 9 erkek olmamız .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sınıfımızda iyi futbol oynayan kişilerin olması ve buna rağmen okul turnuvasına giremememiz.Nedeni ise turnuvanın 10 erkek istemesi bizim ise 9 erkek olmamız .
    siz şansızmışsınız bizde yedek zorunluluğu yoktu.
    Biz 7 kişiydik yedeğimiz yoktu.Bir oyuncumuz gelmeyince eksik oynuyorduk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ortaokulda bilgilendirici yazıların resimlerin bulunduğu sınıftaki tabloda bir kaç resimin üstüne terbiyesiz şeyler yazmıştım. hemşire felan vardı bir adamı tedavi ediyordu Bende sanki hemşire demiş gibi baloncuk çizerek oraya +18 şeyler yapmıştım. tüm sınıf okudu. Sonrasında hocalar öğrendi. Sildirdi hocalar. Müdür felan geldi. Uzun süre kimin yaptığını sorguladılar. Herkesi sorguya çektiler. çıkmadı benim yaptığım. Ama en yakın arkadaşlarımdan Oğuzhan gidip hocaya söyledi bende mecbur itiraf ettim özür diledim ve affetti hoca. Tamda Cumhuriyet meydanına bir milli bayram için giderkene itiraf etmiştim böylece olay biraz daha hafiflemiş oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kantinde su aldım 50 kuruşa 1 lira verdim kadın para üstü olarak yine 1 lira verdi. Bir keresindede kantinde yine 5 liralık birşey almıştım para olarakta 10 lira vermiştim o zamanda paralar yeni degişmişti işte kadın bana şaşkınlıktan para üstü olarak 50 lira vermişti tabi ben söyledim bu 50 lira diye. Hala daha düşünüyorum acaba dogrumu yaptım diye

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Doğru yapmışsında kantinci iflas felan etmedi mi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kantinde su aldım 50 kuruşa 1 lira verdim kadın para üstü olarak yine 1 lira verdi. Bir keresindede kantinde yine 5 liralık birşey almıştım para olarakta 10 lira vermiştim o zamanda paralar yeni degişmişti işte kadın bana şaşkınlıktan para üstü olarak 50 lira vermişti tabi ben söyledim bu 50 lira diye. Hala daha düşünüyorum acaba dogrumu yaptım diye
    bir benzeri babamla benim aramda oldu 5TL istemiştim 50TL verdi bende ses etmedim akşam eve gelince benim 50Liram vardı yokoldu falan dedi bende bana verdiğini söLedim tabi ben bir miktarını harcamıştım paranın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sınıf maçında 12. sınıfta olmamıza rağmen bizden bir üst dönemle (sınıfta kalmışlar) karşılaşmamız. Bu kuranın çıkabilecek en kötü kura olması ayrı bir olaydır. Maça 1 golle başladık, maçtan önce gollere sevinmeyeceğiz dememize rağmen öne geçince hayvanlar gibi sevindik. Maçın tam 7-2 alyhimize sonuçlanması, maçta 7 oyuncumuzdan 6sının sakatlanması, sakatlanmayan tek oyuncumuzun kendi kalesine gol atması ayrı boyutudur işin. Kaleciliği dönüşümlü yapıyorduk. Çocuk kaleye geçti. Korner oldu. Korneri içeri doğru kullandılar. Çocuk çizginin dışında kucaklayıp içeri almayı başardı topu... Sakatlanmayan tek adam oydu. 3 oyuncu değişikliği yapıldı, maç öncesi zımba gibi ola sınıf insanları maç çıkışı yürümekte zorlanıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 3 diz sakatlığı, 2 bilek sakatlığı ve bir da ayak parmağı sakatlığı oldu. Ayak parmağı sakatlığı benim sakatlığımdı hatta

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

benmi elimede nasıl geldiyse bir ortası çıkan 1 lira geldi tam kantine gidiyorum paranın dışı elimde içi yerde hemen aldım takmak istedim olmadı anca ters durdu ama 1 lirayı kantinci aldı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takıldığım başka bir sitede, milli takımımızın yeni teknik direktörü kim olsun konusuna hızını alamayan bir arkadaşımızın yazmış olduğu cevap

Darılmaca gücenmece yok. CM 2003-2004 oyununda Denizlispor menejeri olarak başladım. 5 Türkiye ligi kazandım. 4 Şampiyonlar Ligi, 4 Süper Kupam var.

Ben göreve talibim.

Düzeltme: Ayrıca 5 de Türkiye Kupası sahibiyim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Konu accık canLansın

okulda bi anda ün yaptık diyebiliriz sınıfça... İngilizce Main Course hocamız hasta olduğu için okula gelmemişti bi tane yabancı hoca geldi sınıfa ismi Angela ilk günüymüş bizim okulda sınıfa geldi adını söyledi kağıt dağıtmaya başladı biz de o arada birazcık konuştuk Hocayı son gören bizim güvenlikçi ağlayarak çıkmış müdür yardımcısı İngilizce'si iyi olan 1-2 kişi gelsin dedi hocayı bulamadık hocanız kaçmış dedi bize Sonra John diye bir hoca gönderdiler o da az daha kaçıyordu ama hafta bitti bize hiç unutmıcam 9/A'yı diyodu Sonra öğrendikki MC hocamızda okuldan ayrılmış ki büyük ihtimalle o da bizim yüzümüzden ve son olarak bi hoca geldi onuda beğenmeyince Yabancı dil bölüm başkanına gittik oda hazırlıkta ki hocamızdı o da "Napcaz sizle biz, hoca dayandıramıyoruz Lan" dedi yakında bu hoca da kaçar diye tahmin ediyorum ki bunları yapan sınıfın 9'larda en yüksek not ortalamasına sahip 2.sınıf olması daha ilginci

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Birgün odada sigara içiyorum.(kötü bir örneğim ) Birden babam içeri girdi.Girdiğindede sigarayı küllüğe bırakmıştım ve yanmaya devam ediyordu.Sen sigara mı içiyorsun diye sordu.Bende yok içmiyorum sadece yakıp küllüğe koydum dedim. Tabi bu espiri uzun bi nasihat konuşması yapılmasını engellemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Lise hazırlıkta sınıflar arası turnuva düzenlenmişti. Maçın normal süresinde gol attım fakat maç berabere bitti, penaltılara gitti. Penaltılar dengede giderken ben kaçırdım ve benden sonra atan rakip de kaçırdı. Dengede devam ettikten sonra tekrar başa döndü ve yine aynı şekilde herkes atışları gole çevirdi, sıra tekrar bana geldi. Ben yine penaltıyı kaçırdım ve rakip golü atınca elenmiştik. O gün baya üzülmüştüm.
    ne günlerdi beh.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim tempra yı şuanda yaşımı doldurmama rağmen yanlış birşeyde olsa maalesef ama maalesef ehliyetsiz kullanıyorum. Hatta öyleki babam yan koltukta, bende yanında şöfer mahalinde en işlek caddeye daldım tavşan alacaktık, 1-2 gündürde soruyorduk dükkancıya, yine gittik sormak için, birşey olmayacağını bilsemde yinede çevirmenin olduğu caddeye girmek aptallıktı. Neyse sandığım gibi birşey olmadı, geçtik polislerin arasından. İleride durdum dükkanın önünde. Babam indi sormak için, bende kontağı kapattım caddede 3. sırada yani yan yana arabalar park yapmış, 3. sırayıda ben oluşturmuş oldum. Dörtlükleri yaktım. Bir polis memuru geldi, bana arabayı şuradaki boş sıraya alırmısın, amirimiz gelince kızıyor 3. sıraya park yapanları görünce dedi. Bende tamam abi dedikten sonra ehliyetin var demi dedi, bende evet dedim tabi adam çıkar bir bakayım dese yapışıp kalacaktım. Neyseki demedi. Gerçi desede kontak kapalı park halindeydi araç. Ben babamı bekliyorum bu aradada müzik dinliyordum diyecektim. Ama çok heyecanlandım. Siz siz olun ehliyetsiz göz göre göre polisin kucağına gitmeyin. Çok kez ana yola çıktım ana yollara ağ atmıyorlar genelde şehir içinde çok pis yerlerde duruyorlar. Neyse yine heyecan bastı beni

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bizde motorda kasksız polis lerden kaçtık plakasız motordu

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri