1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Mehmet Topuz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

50 milyon dolar verselerde Fenerbahçe'de oynamam.Çünkü ben Beşiktaş'lıyım demedi mi bu adam? Neden Fenerbahçe'ye geldi o zaman denilecek.İşin arka planında neler oldu bitti bilmiyorum ama bir şeyler olduğu kesin bence.Sizcede öyle değil mi? Hee konulmasada olurdu bence son yaşananlardan sonra.Acaba Beşiktaş'ta sevilmeyen oyuncular bölümünde var mı M.Topuz? Merak ettim şimdi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    50 milyon dolar verselerde Fenerbahçe'de oynamam.Çünkü ben Beşiktaş'lıyım demedi mi bu adam? Neden Fenerbahçe'ye geldi o zaman denilecek.İşin arka planında neler oldu bitti bilmiyorum ama bir şeyler olduğu kesin bence.Sizcede öyle değil mi? Hee konulmasada olurdu bence son yaşananlardan sonra.Acaba Beşiktaş'ta sevilmeyen oyuncular bölümünde var mı M.Topuz? Merak ettim şimdi..
    Bu tartışmayı yeniden başlatmak istemem ama gelmesinden ziyade bunları demesinin arka planında bişeyler var bence.

Çok gereksiz buldum favori kulüplere Beşiktaş'ın eklenmesini.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu tartışmayı yeniden başlatmak istemem ama gelmesinden ziyade bunları demesinin arka planında bişeyler var bence.

Çok gereksiz buldum favori kulüplere Beşiktaş'ın eklenmesini.
    Bu tip arka planda olan seyleri goz onunde tutmaya kalkarsak artik is biraz da hafiyelige uzayacak.

Su asamada Besiktas'i sevmedigini soylemek kendi agizindan cikan seylerin yalan oldugunu ispat etmeyi gerektirir. Bunu yapamiyorsak, kendi sozlerine inanmamiz en dogrusu olmaz mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu tip arka planda olan seyleri goz onunde tutmaya kalkarsak artik is biraz da hafiyelige uzayacak.

Su asamada Besiktas'i sevmedigini soylemek kendi agizindan cikan seylerin yalan oldugunu ispat etmeyi gerektirir. Bunu yapamiyorsak, kendi sozlerine inanmamiz en dogrusu olmaz mi?
    Sonuçta Mehmet Topuz böyle bir rekabet içerisinde Beşiktaş'ın rakip takımını seçti.Favori kulüplere Beşiktaş'ı eklememek için herhangi bir kanıt gerekli değil bence oraya katılmıyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sonuçta Mehmet Topuz böyle bir rekabet içerisinde Beşiktaş'ın rakip takımını seçti.Favori kulüplere Beşiktaş'ı eklememek için herhangi bir kanıt gerekli değil bence oraya katılmıyorum.
    Biraz cevir kazi yanmasin havasinda olmus bu soylediginiz.

Besiktasli oldugunu soylemesinin bir yalan oldugunu, bunu baski altinda yaptigini iddia etmeniz kanit gerektirmez de ne gerektirir? Bu kanitlanamadigi surece Topuz'un Besiktasliyim aciklamasinin yapilmis en son aciklama oldugu gercegini gozardi etmemiz ne kadar dogru olur?

Rekabet icinde ister Fenerbahce ister Besiktas'i secsin. Onune daha iyi imkanlari sunani secmesi gerekli degilmidir her profesyonel futbolcunun? Fenerbahce ile sozlesme imzaladiktan sonra Topuz kararini degistirip, "ben esasinda Fenerbahceliyim" dedigini de gormedik medyada.

Mesaj Yetkileri