1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Sabri Sarıoğlu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Maalesef hic bir yoruma katilamiyorum.

Sabri'yi marke etmesi gereken adami kacirdigi icin,
    Paslarinda/Sutlarinda/Ortalarinda yanlis tercihler yaptigi icin,
    Pas verecek bosa kacan adami gormeyip baski yedigi icin

elestiren bu kadar cok Galatasaray taraftari varsa, bu ozelliklerin orta seviyede olmasini beklememeliyiz bence.

Mucadelesine laf yok. Ancak Sabri'nin futbol zekasinin bir Ugur Ucar gibi orta seviyede oldugunu bile soylemek mumkun degil bence.

Mac motorunda Sabri'yi denemenizi tavsiye ederim. Zaman zaman sizi deli edecek, zaman zaman gonlunuzde taht kuracaktir bu ozellikleri ile.

iyi de geçen seneden bu yana değişen ne oldu? geçen sene 12 creativity, 9 decisions, 10 marking değeri vardı. ayrıca work rate 20 fazla sanki. 18 gayet idealdi. fm 2009 da bile belki kimse güvenip sağ bekte sabri yi oynatmıyordu(o saydığım özelliklere rağmen). şimdi sıradan bir anadolu futbolcusu gibi. bence biraz daha iyi olmalıydı.(dediğim özellikler için söylüyorum bunu)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    iyi de geçen seneden bu yana değişen ne oldu? geçen sene 12 creativity, 9 decisions, 10 marking değeri vardı. ayrıca work rate 20 fazla sanki. 18 gayet idealdi. fm 2009 da bile belki kimse güvenip sağ bekte sabri yi oynatmıyordu(o saydığım özelliklere rağmen). şimdi sıradan bir anadolu futbolcusu gibi. bence biraz daha iyi olmalıydı.(dediğim özellikler için söylüyorum bunu)
    Degisen bir sey yok, daha once oldugu gibi dusundugumuz sekilde degerlendirdik.

Hangi dusunce degisti diye sorarsaniz:
    1. Oyuncularin ozelliklerinin daha belirgin olmasinin istenmesi
    2. Sabri'nin oyununu tekrar degerlendirmemiz

Mesaj Yetkileri