Burda Ömer Guiza ve Baroşu öyle karşılaştırmış bende onları yazdım evet o özellikleri ve fizik özellikleri yerinde ama bu kadar kötü teknik özellikler olamaz.
Ama olsun böyle de durabilir ne fark eder ki sorun yok kimse için
Burda Ömer Guiza ve Baroşu öyle karşılaştırmış bende onları yazdım evet o özellikleri ve fizik özellikleri yerinde ama bu kadar kötü teknik özellikler olamaz.
Ama olsun böyle de durabilir ne fark eder ki sorun yok kimse için
O karsilastirmam sadece bitirici vurus acisindandi. Bu iki oyuncu da genel olarak azim, hiz ve fiziksel ozelliklerde birbirine yakin oyuncular. Ancak sizin verdiginiz ornekler oldukca farkli. Ilk olarak hem Ibrahim Akin, hem de Cangele daha cok forvet arkasi oynayan oyuncular.
Ibrahim Akin'i hic bir zaman kimse yeteneksiz olmakla suclayamaz. Ama caliskan olmadigi, kendini isine vermedigi, 90 dakika kaldiramadigi icin pekala suclayabilir. Yansitmaya calistigimiz da bu idi.
Benzer seyler Cangele icin de gecerli. Hatta bu iki oyuncuda da Umut'un sahip oldugu hiz ve azim kesinlikle yok.
Umut bu hizinina ve de azimine ek olarak Cangele'nin yeteneklerine sahip olsa, ikinci bir Hakan Sukur aramamiza gerek kalmaz, bence elimizde dunya capinda bir forvet olurdu.
Umut belki cok yetenekli degil oyunda, ancak onu yararli yapan ozellikleri de var. Zaten Umut'u oynattiginiz zaman bunlar ortaya cikiyor. Ibrahim Akin genelde sahada gezinirken, pek mucadele etmezken Umut rakip defansi yipratiyor ve zorluyor. Ibrahim Akin uzun sure muhtesem gol olarak lanse edilecek bir golu 40 yilda bir atiyor. Umut Bulut ise mucadele ederek ekmegini tastan cikartiyor.
20 sayfayı zevkle okudum,ssler süper,oyun ekranı süper gibi gözüküyor.Genel olarak oyundan memnuniyet oranı yüksek.Ama bir arkadaş teknik sorunlarda crash dumps gördüğünü söylemiş.Demoda çıkarmı bu hata bilmiyorum ama öyle birşey varsa ön sipariş verdiğim oyunun iptalini isteyeceğim.Acaba böyle bir hata varsa bu sitede hala orjinal oyun alın denebilecek mi çok merak ediyorum !!!
Son 2 senedir ne editörle uğraştım,ne facepack,ne Türkçe nede başka birşey yükledim.2-3 bilgisayarda değiştirip oynadım , yinede bu hatayı aldım.SI bile buna çözüm bulamadı 2 senedir.Arkadaşlar sağolsun burada bir sürü fikirler sundu çözüm için,bazı kişilerde yaradı bazılarında yaramadı bende olduğu gibi.Bu problemin çözümü yok onun için SI'a bir kuruş bile vermem.Benim için 3D,2D,skin yani görseller falan hikaye oyunun datası iyi olsun yeter.Ama oyunda 1-2 sezon ilerleyip saçma sapan bir hata alıyorsan kusura bakmayın ama bu adamı kazıklamaktan başka birşey değildir.Adam gibi oyun yapsınlar bizde bu kriz zamanında kıyalım paramıza alalım orjinali.
Crash dumps hatası SI kaynaklı değil, bu yüzden SI'nin yapabileceği pek bir şey yok. Bu konuda alttaki linkte bir açıklama yapılmış ve çözüm önerisi verilmiş, belki işinize yarar.
http://forum.turksportal.net/vb/show...ht=crash+dumps
Ama şöyle bir problem var,yeni laptop aldım daha bir tane bile şarkı,resim v.b gibi bişey yüklemeden (zaten internetimde bağlı değildi) orjinal olan oyunumu kurdum ve bu hatayı aldım.Bu virus birşey yüklemeden,internet olmadan nasıl gelebilir bilgisayarıma işte orası tam bir muamma.Ayrıca ben başka hiçbir oyunda böyle birşey görmedim.Öyle olsaydı oynadığımız 10 oyundan birinde çıkması lazımdı.Bu hata kesinlikle oyunu yapan firmadan yani SI'den kaynaklanmaktadır.Kimse savunmasın bence.
Last edited by cess41 : 20.Ekim.2009 at 14:49