1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: İsmail Köybaşı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Ama Galatasaray ve Beşiktaştaki diğer oyuncuların arasındaki farkları görünce pek şaşırmadım.
    Galatasaray ile Beşiktaş'lı oyuncular arasında fark olmasa, Beşiktaş Galatasaray seviyesinde bir takım olur.

Aranızda Beşiktaş'ın Galatasaray seviyesinde olduğuna inanan var mı?
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Galatasaray ile Beşiktaş'lı oyuncular arasında fark olmasa, Beşiktaş Galatasaray seviyesinde bir takım olur.

Aranızda Beşiktaş'ın Galatasaray seviyesinde olduğuna inanan var mı?

Çok talihsiz bir cevap olmuş. Seviye ne demek bir kere? Her oyuncu tek başına, takımların hatları da ayrı ayrı değerlendirilir. Mesela Galatasarayın hücum hattı Beşiktaşınkinden 3 iyiyse Beşiktaşın savunma hattı Galatasarayınkinden 5 iyidir.

Bu durum dünyanın her takımı için geçerlidir. Mesela Barcanın bir Casillası yoktur, Realin bir İniestası. Ama nedir bu bazı Galatasaraylılardaki snobluk ben bunu anlayamıyorum, ve sorunuzu mantıklı bir biçimde değiştirip iade ediyorum: Siz Gs savunmasının Bjk savunmasıyla aynı seviyede olduğuna inanıyor musunuz? Kanımca Keita Holoskodan, Arda Serdar Özkandan, Baros Bobodan ne kadar iyiyse Ernst Topaldan ve Sarptan, Ferrari Servetten, Sivok da G. Zandan sözgelimi o kadar iyi olabilir. Olmalıdır da.

Herşey bir yana, İsmail gibi geçen sene müthiş bir çıkış yapmış, süperligde banko oynamış, milli takıma kadar yükselmiş 20 yaşındaki bir oyuncunun daha 1 maç bile süperlig tecrübesi olmayan 17-18 yaşındaki altyapı oyuncularıyla arasında daha yüksek bir fark olmasını istemek çok mantıklı bir eleştiridir. Bunu yukarıdaki gibi saçma bir argümanla savuşturmak ise mantıklı değildir.

Not: Buradan "İsmailin profili kötü olmuş, ya da daha iyi ca sı olmalıydı" anlamı çıkarmayın. Ben kendisini demoda test ettim ve gayet memnun kaldım. Ama sizdeki bu kafa yanlış.

Mesaj Yetkileri