1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Sercan Yıldırım

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Bu transfer sezonunda birçok ülkeden basında Sercanı Man Utdın istediği yazılmıştı.Bence büyük bir star olacak.Profili biraz abartılabilirdi
    Medyada her duyduğunuz habere inanmayacaksınız
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Medyada her duyduğunuz habere inanmayacaksınız
    Eurosport-Skysport ve daha biçok ada basınında yer aldı ve hatta Eurosportun Premier Lig transfer sayfasında 1 ay kadar Man Utdın ilgilendiği futbolcular arasında kaldı bu arkadaş.Stevan Jovetic-Zoran Tosıc vb Sırp bombalarından ne eksiği var Sercanın

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Eurosport-Skysport ve daha biçok ada basınında yer aldı ve hatta Eurosportun Premier Lig transfer sayfasında 1 ay kadar Man Utdın ilgilendiği futbolcular arasında kaldı bu arkadaş.Stevan Jovetic-Zoran Tosıc vb Sırp bombalarından ne eksiği var Sercanın
    Jovetic' i biraz izlemeni tavsiye edeceğim. 1-2 Maç izle bu soruna cevabı kendin bulacaksın... Eurosport ve Skysport' ta da yayınlansın. Hiç fark etmez. Man U bu oyuncuyu alacaksa eğer potansiyeli için alacaktır, şu an ki yeteneği için değil.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Jovetic' i biraz izlemeni tavsiye edeceğim. 1-2 Maç izle bu soruna cevabı kendin bulacaksın... Eurosport ve Skysport' ta da yayınlansın. Hiç fark etmez. Man U bu oyuncuyu alacaksa eğer potansiyeli için alacaktır, şu an ki yeteneği için değil.
    Ben Sercan Joveticten iyidir demiyorum zaten.Özellikleri biraz bolca olabilir diyorum sadece Jovetic ve Tosic daha Partızandayken star gibi profilleri vardı.Sercanın passıng-fınıshıng-stamina özellikleri bikaç puan artırılabilir tek demek istediğim bu.Hem flair de 16 yapmışsınız ne güzel

Mesaj Yetkileri