Ömer abi,

Positioning konusunda haklı olabilirsin, 7 yada 5 farketmez ama dediğin gibi positioning arttırıp konsantrasyon düşürmek yanlış olmuş. Onu düzeltirim veyahut senin imkanın varsa bi zahmet düzeltiver abi.

Decision konusunda ise İsmail'in çok kötü olmadığını düşündüm. Senin genel anlamdaki Türk oyuncular için decision özelliğinin yüksek olmaması gerektiği fikrine katılıyorum zaten buna uygun davrandım. Ama İsmail ile bir Serdar Özkan arasında bir fark olması gerektiğini düşündüm. Çünkü izlediğim İsmail gaza gelip şuursuz oynayan bir İsmail değildi, hücuma ne zaman çıkması gerektiğini ne zaman savunmada kalması gerektiğini bilen, çıktığında ne yapması gerektiğini bilen bir hava verdi. Zaten verdiğim değer de 10, ileride tecrübe kazandıkça oyunu çok iyi bileceğine inandığım(yani 16-17 decision seviyesinde) için 10 verdim.

Yani decision tecrübeyle en alakalı özellik katılıyorum ama 19 yaşında 10 decision sahibi olmak da çok uçuk olmasa gerek. Tamam ligimizde futbol hayatının sonuna gelmiş bazı oyuncular bile bu değeri anca alabiliyor ama bu neyi değiştirir ki?