1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Tam bir Fiyasko...

Hybrid View

ua hukuğu avrupada da okuyan avukatım..logo sorunu o kadar kolay değil..ardaya bence yeterince itina gösterilmiş,dahası gerçeğe aykırı olurdu..Bence asıl fiyasko,başlığın kendisi..iki tane sorunla oyunu tamamen soğutmaya çalışmak yanlışın en başı...transfer bütçeleri de ayarlanabiliyor...Elbette yüz üzerinden yüz değil ama genelde başarılı buldum..Ben ise YAPICI ELEŞTİRİLERİMİ biraz oynayınca vermek istiyorum...

Quote Originally Posted by giovanni View Post
    ua hukuğu avrupada da okuyan avukatım..logo sorunu o kadar kolay değil..ardaya bence yeterince itina gösterilmiş,dahası gerçeğe aykırı olurdu..Bence asıl fiyasko,başlığın kendisi..iki tane sorunla oyunu tamamen soğutmaya çalışmak yanlışın en başı...transfer bütçeleri de ayarlanabiliyor...Elbette yüz üzerinden yüz değil ama genelde başarılı buldum..Ben ise YAPICI ELEŞTİRİLERİMİ biraz oynayınca vermek istiyorum...

Amacım Asla ve asla oyundan sogutmak degıl Amacım bıze Aynı databasele Fm 2009 un Arayuz ve Transfer gucellemesıyle Fm 2010 dıye sunulmasını dıle getırmektır. Turkıye ligine verilen onem sızce ne durumda ? Daha iyi bir seviyede olması gerekmıyormu ? Ve ya Sampıyonlar ligi gelirleri Sampıyon oldugunuzda sıze ve ya soyle soylıyeyım bir sene sampıyonlar lıgınde fınale kadar geldınız aldıgınız odul 20 mılyon euro gercekte bu rakam 50 mılyon eurolara ulasmıs durumda .... Turkiye ligi yayın gelırleri 6 mılyon euro ,bu da sampıyon olursanız ....

Quote Originally Posted by inflamesc View Post
    Amacım Asla ve asla oyundan sogutmak degıl Amacım bıze Aynı databasele Fm 2009 un Arayuz ve Transfer gucellemesıyle Fm 2010 dıye sunulmasını dıle getırmektır. Turkıye ligine verilen onem sızce ne durumda ? Daha iyi bir seviyede olması gerekmıyormu ? Ve ya Sampıyonlar ligi gelirleri Sampıyon oldugunuzda sıze ve ya soyle soylıyeyım bir sene sampıyonlar lıgınde fınale kadar geldınız aldıgınız odul 20 mılyon euro gercekte bu rakam 50 mılyon eurolara ulasmıs durumda .... Turkiye ligi yayın gelırleri 6 mılyon euro ,bu da sampıyon olursanız ....
    ya arkadasım neyden bahsediyosun ya,türkiye ligi diyorsun..ligimizin durumu ortada..takımlarımızda avrupada anca sherif,sturm graz gibi takımlari yeniyor..şimdi bana panatinakos-stau bukres deme.yunan ligi daha rezil bi lig zaten..bence oyunda gayet normal yapmişlar türkiyeyi..ayrica arda konusuna gelince,ardayi bi barça veya real gibi takımlara transfer edip bi dene bakalim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by inflamesc View Post
    ARkadaslarrr anlatamıyorum galıba Bunu soyleyısım benım Glatasaraylı oldugumdan degıl Arda turan ve turkıyede oynayan Turk futbolu adı altında top kosturan nice genc yetenek AVRUPADA SIRF BUYUK BIR TAKIMDA TOP OYNUYOR DIYE ABARTILAN OZELLIKLERI BU OYUNCULARDAN TURKIYE DE TONLARCA VAR OZELLIKLE ARDA GİBİ ARDA DEDIGIM GİBİ BİR FLAMINI VE YA BIR FREDDY ADU'NUN OZELLIKLERI KADAR OLAMAYACAKSA BU NASIL BIR YAPILANMA??? ANLATMAK ISTEDIGIM SADECE BUYDU BURDA OLAYI BASKA YERLERE CEKEN ARKADASLAR OLMUS BEN SIRF GALATASARAYI TUTTUGUM ICIN BOLE SOYLEDIGIMI IFADE ETMISSIN AMA DIKKAT EDERSEN CEYHUN VE SERCAN DAN DA BAHSETTIM VE GENEL OLARAK BU BOYLE
    ya arkadasim adu demişsinde aduya baktım,
    özellikleri gayet kötü,acaba baska oyunmu oynuorz..flamini diyosun flaminiyi gerçekte hiç izlemedin galiba,oyundada gayet normal yapmişlar...ardanin teknik 18,top sürme 17,rahatlık 17,yaraticilk 16,kararlılık 16,özel yetenek 18,hız hızlanma 14..daha ne istiyosun anlamadım adamlardan..messi gibimi yapsalardi..ya sen bilmiosn bu oyunu yada bu saydigim özellklerin kişisel ozellklerle birleştgnde neler oluustuguunu bilmiosn dmeekki..ben basın toplantısında ardayi övdüm bisürü..su anda canavar gibi oynuor..barcelonayi calıstırıorm su an...(fenerbahçe taraftariyim)
    Last edited by alexandro06 : 30.Ekim.2009 at 18:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz gerçekçi olalım. Avrupa da kaç tane Türk futbolcusu oynuyor.Milli takım olarak yerlerde sürünüyoruz. Arda nız bu aralar kabadayılık yapmakla meşgul.Hangi milli maçta yıldızlaştı, hangi FB derbisinde oyunu çevirdi.
    Yere göğe sığdıramadığımız Tuncay, premier liginde sıradan bir takımda yedek bekliyor.
    Milli takım olarak küçümseyeceğimiz İsrail in bile Premier liginde Türk oyuncudan fazla oyuncusu var.Liverpool da Benayun denen oyuncu tek başına maç alabiliyor.
    Sercan ve Ceyhun un potansiyeli olabilir, milli takımada çağrılabilir ama ne bir Fabregas ne de bir Van Persie olabilirler.
    Sonuç olarak gerçekleri görelim 70 milyonluk Türkiye de yıldız futbolcu olmadığını kabullenelim.Bu şekilde oyuna daha objektif bakabilirz.

Nesil
    2003

Konu dallanmis, budaklanmis.

Son soz:
    Arda mevkisinde veritabanindaki en iyi 25 oyuncudan birisi.

Ustundeki oyuncular arasinda:
    Kaka, Gerrard, Aguero, Gourcuff, Diego, Arshavin, David Silva, Cassano, Ballack, Hleb, Sessegnon, Riquelme, Seedorf, Aimar, Elano, Ronaldinho, Rosicky, Nasri, Deco, van der Vaart ve Tim Cahill bulunmakta.

Bunlardan sadece Riquelme ve oncesinde yazdigim oyuncular onemli bir miktar Arda'dan daha kaliteli denilebilir.

Takim logolari alma konusuna gelince. Ozellikle TFF'nin sadece lig logosunu oyuna eklemek icin istedigi parayi duysaniz dudaklariniz ucuklar. Benim ucukladi.

Izininizle konuyu kilitliyor ve burada donen anlamsiz yazismayi sona erdiriyorum. Arda'nin oyunda daha iyi olmasini istiyorsaniz, kendisine gercekte daha cok calismasi icin mektup yazin lutfen.
    Last edited by perpetua : 30.Ekim.2009 at 19:16

Mesaj Yetkileri