Denge ve güç düşebilir.Guiza savunma oyuncularının en ufak müdahalesinde dengesini kaybedebilen bir oyuncu.Omuza omuzalarda da başarılı olamiyor,güçlü değil çünkü...

Kafada düşmeli.14 değerini alacak kadar kafa vuruşu tekniğine sahip olduğunu düşünmüyorum...

Aynı şekilde bitiricilik.Banane kardeşim 2 sene önce 27 gol attıysa.Ben iki sezondur izliyorum burada.Çok kötü bir bitiriciliğe sahip olduğunu söylemiyorum ama 18 kadarda iyi değil.15-16 kafidir.Neymiş efendim Guiza bitiriciliğinden kaynaklanan sorundan değilde soğukkanlı olamamasından gol atamıyormuş.O zaman ne gerek var bitiricilik değerini girmeye.Herkese 20 ya da 1 verelim.Soğukkanlılığı iyi olanlar gol atar olamayanlar atamaz mantığıyla bakalım.Olur mu böyle birşey?Nerden anlayacağım ben adamın bitiriciliğinin iyi olup olmadığını o zaman.Karşı karşıya oluyor atamıyor,boş kale oluyor atamıyor.Skor takımı lehineyken,yani heyecanlanmasına gerek yokken,rahat vuruş yapabileceği yerlerde bile atamıyor.Tansiyonu çok yüksek bir derbide girdiği pozisyonda topukla şut atabilecek kadar soğukkanlı işte adam...

Kesinlikle ve kesinlikle karşı çıkıyorum 18 değerine...