Originally Posted by
MetSel
Finishing Turkiyedeki en iyi finishing Guizadadır, adamın normal golü yokki zaten, geçen sene Beşiktaşa attığı 2 aşırma, yandan atmalar fln..
Hız 17 olamaz kardeşim, Torresde 17, ben İspanyayı tutarım çok izledim maçlarını fln, Güiza çok beğendiğim oyuncu ama Torres kadar yada Villa kadar hızlı değil. Güizanın sorunu Türkiyeye gelmesi, doğru oynatılmaması, bununlada taraftar baskısı (ki Türkiyedeki taraftar en acımaslzdır, futboldan anlamaz belki ama "ben taraftarım" der, küfür eder, herşeyi konuşur, bununlada oyuncunun kendine güveninin düşmesi ve gol atamaması. Çift forvet oynasalar Semihle hem attırır Semihe hem de kendisi çok atar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dostum Baroşu da çok izledim ben, attığını gollerin hiçbiri Güizanınkı kadar güzel değildi. Uzaktan şut çekerdi GS, tok kaleciden dönerdi bu da boş kaleye atardı, yada kendisi şut çekerdi tam da kalecinin üzerine, şut kuvvetli olurdu kaleci karşılardı ama sekerdi ve içeri girerdi. Güizanın finishingdi süper, compusure yüzünden çok kaçırıyor, karıştlrmayın. Zaten oyunu oyna hayattakı gibi kaçırdığını göreceksin kesin.