Quote Originally Posted by degirmendereli View Post
Bu sevilmeyen personel konusu bence uzun yıllar daha tartışılır. En iyisi zamana bırakmak. Bunun yanında Serhan Gürkan, verdiği sözlerin hemen hemen hiç birini yerine getirmedi. İnsanları aldattı.

Farklı bir konuya değineceğim. Editör'den Gölcükspor kadrosunda düzenleme yapıyordum. Takımdan ayrılan fakat sözleşmesi sona erdirilmemiş oyuncuları inceledim. Futbolcuların bir çoğunun pozisyon, fiziksel ve teknik özellikleri gerçekçi biçimde işlenmiş. Sanırım EL-Hadji bu düzenlemeleri sen yaptın. İstanbul'da mı ikamet ediyordun, yoksa İzmit'te mi? Bu kadar ayrıntılı bir inceleme karşısında şaşırdım. Kim yaptıysa helal olsun.
Aslında Kocaelispor' un sevilmeyen personellerine 100 düzeyinde B.şehir belediye başkanı eklenmeli

Evet Gölcükspor' u ben yaptım. Üniversiteyi Kocaeli' de okudum. İkinci memleketimdir. Sık sık giderim Kocaeli'ye ama İstanbul' da yaşıyorum. Geçen sezon Gölcükspor' da oynayan sevgili arkadaşım Cabir' in büyük yardımları oldu. Ayrıca kendimde izledim Gölcükspor' u. Cabir' in yardımları sayesinde gerçekci bir Gölcük hazırladıysak ne mutlu bize.