1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Yusuf Şimşek

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Yusuf, Xavi ve Iniesta kadar üretken değildir. Belki ayağı da onlar kadar iyi değildir. Ama top tekniği ve driblingi ikisinden de iyidir. Yusuf' taki top kontrol inanın dünyada sayılıdır. Zaten Yusuf 1-2 yıl önce Brezilya gib top cambazlarının olduğu bir ülkede salon futbolu takımından teklif almıştı. Salon futbolunda da teknik en önemli şeydir.

Aslında ben SI' yı eleştiriyorum. Ayak tekniği ve top tekniği ayrı özellikler olmalı. Şöyle ki bir oyuncu ayak içi, ayak dışı, ayak üstü ve ayak tarağını yerli yerinde nefis kullanıyordur, bu pas tekniklerini portföyünde bulundurup topa istediği gibi hükmediyordur. Ör; Xavi. Bu tip adamın ayak tekniği çok yüksektir. Bir de bu kadar iyi paslar atamayıp. Yani ayağını bu denli iyi kullanamayıp top hakimiyeti yüksek oyuncular vardır. Ayağndan topu almanız imkansızdır. Halı saha topçusu, salon futbolcusu denir. Bu adamların da top tekniği yani bazı oyunlardaki ball control özelliği yüksek olmaldırı. Örn; Yusuf.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Yusuf, Xavi ve Iniesta kadar üretken değildir. Belki ayağı da onlar kadar iyi değildir. Ama top tekniği ve driblingi ikisinden de iyidir.
    Kesinlikle katılmıyorum. Her ikisi de top tekniği ve dribling bakımından Yusuf'tan üstündür bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Yusuf, Xavi ve Iniesta kadar üretken değildir. Belki ayağı da onlar kadar iyi değildir. Ama top tekniği ve driblingi ikisinden de iyidir. Yusuf' taki top kontrol inanın dünyada sayılıdır. Zaten Yusuf 1-2 yıl önce Brezilya gib top cambazlarının olduğu bir ülkede salon futbolu takımından teklif almıştı. Salon futbolunda da teknik en önemli şeydir.

Aslında ben SI' yı eleştiriyorum. Ayak tekniği ve top tekniği ayrı özellikler olmalı. Şöyle ki bir oyuncu ayak içi, ayak dışı, ayak üstü ve ayak tarağını yerli yerinde nefis kullanıyordur, bu pas tekniklerini portföyünde bulundurup topa istediği gibi hükmediyordur. Ör; Xavi. Bu tip adamın ayak tekniği çok yüksektir. Bir de bu kadar iyi paslar atamayıp. Yani ayağını bu denli iyi kullanamayıp top hakimiyeti yüksek oyuncular vardır. Ayağndan topu almanız imkansızdır. Halı saha topçusu, salon futbolcusu denir. Bu adamların da top tekniği yani bazı oyunlardaki ball control özelliği yüksek olmaldırı. Örn; Yusuf.

Yusuf'un creativty si : 19
    Yusuf'un passing i : 19

ben mi yanlış okuyorum yoksa bu konuda diğer araştırmacı arkadaşlardan ayrılıyor musunuz??

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Ama top tekniği ve driblingi ikisinden de iyidir..
    Xaviden iyidir ama iniestedan iyi diyorsan iniestayı nasıl seyrettin diyede sorasım geliyor xavi ile inieste arasındaki en büyük fark iniestenın dribling özelliğinin olmasıdır ancak xavide bu yoktur

Mesaj Yetkileri