1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Lincoln

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    elano'yu hemen kıyaslamamak gerek diye düşünüyorum. tamam ikisi de brezilyalı, ikisi de yetenekli ama sonuçta ikisi de farklı insanlar. lincoln takıma hemen uyum sağlamış olabilir ama elano'da da bu böyle olacak diye bi durum söz konusu değil bence.

elano'ya bu konuda sezonun yarısına kadar zaman verilmeli ondan sonra çeşitli eleştiriler yapılmalı. ki baktığımız vakit kulüp yöneticileri de elano'ya zaman verilmesi konusunda hem fikirler.

ben sadece elano'nun bi zamanlar galatasaray'a fenerbahce'den transfer olan revivo gibi olmasindan korkuyorum o kadar. revivo da biliyosunuz ki ilk macta bursaspor'a 3 gol atmis daha sonraki haftalar yatmis ve takimdan ayrilmisti.
    Yanlış anladınız, oyunda Lincoln daha iyi demek istedim.
    Hatta oyunda saçma sapan işler yapmadığı için, psikolojik sorunlar vs. dolayı sabote etmediği için takımı, çok faydalı oluyor

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post

Yanlış anladınız, oyunda Lincoln daha iyi demek istedim.
    Hatta oyunda saçma sapan işler yapmadığı için, psikolojik sorunlar vs. dolayı sabote etmediği için takımı, çok faydalı oluyor
    hmmm.. yanlis anladiysam ozur dilerim.

evet haklisin. bunu ben de farkettim. lincoln baslarda daha yararli oluyor takima. ancak suana kadar ilk 10 haftayi gectim ben ve lincoln'u sattim 6.5M $ gibi bi fiyata ve elano'dan da gayet memnunum. hatta trabzon macinde bir serbest vurus atti ki ayaga kaldirdi beni...

Mesaj Yetkileri